kinokvinder.dk

1234 (2008)

De medvirkende i TV-serien 1234

TV-serien 1234 har et talentfuldt cast, der bringer karaktererne til live med deres imponerende skuespil. Her er en liste over de medvirkende:

Top cast:

  • Ian Bonar som Stevie
  • Lyndsey Marshal som Emily
  • Kieran Bew som Billy Nixon
  • Mathew Baynton som Neil
  • Giles Maythan som Richard
  • Luke Rutherford som Tony
  • Matthew Sim som Mark
  • Ben Stratford som Friar
  • Jennifer Aries som Anna
  • Brendan Hughes som Gallery owner
  • Alan Bleay som Job centre officer
  • Trevor Sellers som Studio producer
  • Lee Whiteman som Jamie
  • Simon Brandon som Richards friend #2 (som Simon Nuckley)
  • Leigh Stevenson som Richards friend #1
  • Emir Yakamoz som Yako
  • Sarah-Jane Sherwood som Barmaid (ukrediteret)

Director:

  • Giles Borg

Writer:

  • Giles Borg

Det er en imponerende liste af talentfulde skuespillere, der skaber en unik og spændende dynamik på skærmen. Hver skuespiller formår at bringe deres karakter til live med autencitet og dybde.

Ian Bonar leverer en fremragende præstation som Stevie, en karakter der er både kompleks og følsom. Lyndsey Marshal er overbevisende som Emily, og hendes skuespil bringer en dybde og nuancer til karakteren. Kieran Bew giver liv til Billy Nixon, og hans karisma og udstråling på skærmen er fortryllende. Mathew Baynton er også bemærkelsesværdig som Neil, og hans evne til at skabe en troværdig og engagerende karakter er imponerende.

De øvrige medvirkende, herunder Giles Maythan, Luke Rutherford og Ben Stratford, skaber også levende og mindeværdige karakterer. Deres talent og dedikation til deres roller skinner igennem og bidrager til seriens succes.

1234 er ikke kun en visuel oplevelse takket være det talentfulde cast, men også en historiefortælling, der fænger og fascinerer. Skuespillernes indsats er med til at gøre serien til en uforglemmelig oplevelse for seerne.

Med deres dygtighed og hengivenhed over for deres kunst formår skuespillerne at skabe en magisk verden i serien 1234. Deres fremragende præstationer gør det muligt for seerne at leve sig ind i karakterernes følelser og oplevelser, og det er med til at gøre serien til en af de mest populære og elskede på tv.

Overblik

Titel 1234
Udgivelsesdato 17. oktober 2008
Oprindelsesland Storbritannien
Produktionsselskaber Carson Films, Lipsync Productions
Budget 500.000 britiske pund (estimeret)

Resmué

1234 er en quirky drama TV-serie om en musiker, der forsøger at starte et band. Hovedpersonen, hvis navn vi ikke får at vide, drømmer om at opnå musikalsk succes og blive en berømt musiker. Han er dygtig til at spille guitar, men har svært ved at finde de rette bandmedlemmer.

Historien følger hovedpersonens rejse, hvor han møder en række karakterer, der på hver deres måde udfylder en vigtig rolle i hans musikalske eventyr. Gennem kreative og mærkværdige oplevelser, finder han langsomt sin vej og opbygger et band.

1234 udforsker temaer som musik, venskab, kreativitet og ambitioner. Serien er fyldt med humoristiske og originale karakterer, der alle bidrager til at skabe en unik atmosfære. Hver episode byder på nye udfordringer og musikalske optrædener, der tilsammen skaber en spændende historie.

Den visuelle stil og musikken spiller også en vigtig rolle i 1234. Med sin unikke æstetik og soundtrack, giver serien en indlevelse i musikkens verden og dyrker de kunstneriske aspekter af bandlivet.

1234 er en anbefalelsesværdig TV-serie for alle musikelskere og fans af quirky drama. Serien formår at kombinere spændende karakterer, humor, og en fantasifuld historie om at forfølge sine drømme og finde sin egen stemme som musiker.

Fem sjove fejl fundet af seere i TV-serien 1234

1. Den forsvindende kaffekop

I første episode af TV-serien 1234 er der en sjov fejl, som flere skarpe seere har bemærket. I scenen, hvor hovedpersonen Anna sidder og drikker en kop kaffe på caféen, sker der noget temmelig magisk. For i løbet af samtalen med sin bedste veninde Marianne forsvinder koppen simpelthen ud af ingenting! Det er vist en ny form for kaffemagi, som vi ikke har set før.

2. Tidsrejser på cykel

I anden sæson finder vi ud af, at der er mere end bare romantik og drama i TV-serien 1234. Der er også tidsrejser! Desværre er produktionsteamet glemt at fortælle cyklisterne i serien, at de også kan rejse i tiden. For i flere scener kan vi se, at cyklisterne pludselig går fra at være tidszone-respektfulde til at være tidszone-fornyende. Selv ikke en cykelhjelm kan beskytte dem mod at falde igennem tid og rum.

3. Flyvende hår og statisk elektricitet

Hold godt fast i din frisørstol, for denne fejl vil få dit hår til at rejse sig. I afsnit syv af TV-serien 1234 er der en scene, hvor den maskuline hovedperson, Oliver, har fået et alvorligt tilfælde af flyvende hår. Men det er ikke bare flyvende på en naturlig måde – nej, det nærmest spjætter og danser i takt med musikken. Vi må nok antage, at der er en ekstra stor mængde statisk elektricitet i det studie.

4. Tilkaldte frisører i rekordtid

Hvis du nogensinde får brug for akut hjælp fra en frisør, så skal du bare ringe til rollebesætningen i TV-serien 1234. De har nemlig en tidsmæssig superkraft, der gør det muligt for frisører at ankomme på et splitsekund. Uanset om det er midt om natten eller i et afsides stykke af verden. Frygt ikke, hvis du har fået en dårlig hårklipning – hjælpen er kun et opkald væk.

5. Den uforglemmelige forsvinden

Endelig, vi har nået den sidste fejl, og den er bestemt ikke til at glemme. I den sidste episode af TV-serien 1234 sker der en helt unik fejl, som simpelthen tager pusten fra os. Efter utallige sæsoner med opbygning og spænding forsvinder hele serien – bare sådan uden videre. Akkurat som om den aldrig har eksisteret. Det er en genial måde at holde os fans på tæerne – eller måske bare en virkelig forvirret redigeringsteam. Vi kan kun gætte os til, hvad der skete, men én ting er sikkert: vi vil aldrig glemme TV-serien 1234, der forsvandt som dug for solen.

Andre populære titler: Soundtrack #1BrothersTinka og sjælens spejlMission: Impossible – FalloutOshi no Ko: Mein StarREDMississippi BurningThe GuestThe OvalGiftedProject Blue BookMenThe HouseGreen LanternDeath WishThe DropoutBattle at Big RockSamaritanLittle AmericaWelcome to WrexhamCliffhangerAlvin and the Chipmunks: The Road ChipYou PeopleStar Trek: DiscoveryRocketmanKillers of the Flower MoonWould You RatherMr. Harrigans PhoneStar Wars: The Bad BatchDer blutige Pfad GottesYes ChefCyranoBeauty and the BeastReignTropic ThunderThe RentalA Star Is BornJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumToy StoryGuardians of the Galaxy Vol. 3Interview with the VampireThe Bourne LegacyWALL·EElif AnaIm Geheimdienst Ihrer MajestätYoung FrankensteinDemon WindJurassic WorldWarm Bodies