kinokvinder.dk

1883 (TV Mini Series 2021–2022)


Overblik

Titel 1883: Yellowstone – Wie alles begann
Udgivelsesdato 8. december 2022 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Optagelsessteder Sheridans Bosque Ranch, Weatherford, Texas, USA
Produktionsselskaber 101 Studios, Bosque Ranch Productions, CBS Entertainment

Resmué

TV-serien 1883 følger den post-borgerkrigsgeneration af Dutton-familien, der rejser til Texas og slutter sig til en vogntræn for at begive sig ud på en streng rejse vestpå til Oregon, inden de slår sig ned i Montana for at etablere det, der med tiden skulle blive Yellowstone Ranch.

Forskellige fejl i TV-serien 1883

Vi elsker alle sammen at slappe af og forkæle os selv med en god TV-serie. Men nogle gange bliver vi lidt for ivrige med vores fantastiske historiefortællinger, og det kan føre til nogle ret morsomme fejl. TV-serien 1883 er ingen undtagelse – lad os dykke ned i nogle af de pudsige fejl, som seere har opdaget.

Forkerte opfattelser (1)

Nogle gange kan vi komme til at tro, at noget er en fejl, når det egentlig ikke er tilfældet. Her i serien blev den store Krakatoa-udbrud fuldstændig overset. Men hey, lad os ikke tage tordenskyer og jordskælv i dette historiske drama – der er jo massevis af tid til at se naturen gå amok i en anden sæson!

Opdagelige fejl (1)

Det er virkelig imponerende, hvor hvide og lige tænder hovedpersonerne har for at være i år 1883. Det er næsten som om, de har fået en eksklusiv aftale med tandlægen i fortiden! Måske skulle de have vist, at tandpleje var en af de uhyggelige farer, som det historiske Vesten byder på.

Fejl i tid og sted (2)

Selvom serien forsøger at præsentere os for idéen om racelighed, må vi huske, at verden ikke altid var så tolerant, som vi er i dag. Sorte mænd ville ikke have fået adgang til en hvid saloon i Fort Worth i 1883 – medmindre de var ved at lave optagelser til en TV-serie, selvfølgelig! Og lad os ikke glemme, at modefejl også er en ting. Wrist cuffs og batwing chaps hørte ikke til før i 1890erne, så det er vel egentlig en god ting, at vores helte er lidt fashion forward.

Alt i alt er TV-serien 1883 en spændende rejse tilbage i tiden, men lad os håbe, at næste gang de prøver at rekreere historien, får de styr på tændernes farvepalet og årstalene. Indtil da er det bare endnu en kilde til god underholdning og latter for os seere!

Andre populære titler: The IdolJerry & Marge go largeCelebrity Ex on the BeachGaslitSix Swedish Girls in a Boarding SchoolForrest GumpSister ActEvitaThe Bad BatchSalsaCha Cha Real SmoothMascaMiss PotterSilver FangRomaThe Good DoctorHeroesAndorElsker dig for tidenThe RevenantDaddy Day CareGuardians of the GalaxyKick-AssStowawayAlchemy of SoulsCyranoSmileRogueTwin PeaksSunriseThe Hungover GamesThe Little ThingsThe ConjuringVinland SagaSpirit UntamedGepetto NewsNausicaä of the Valley of the WindThe Imitation GameThe Good TraitorDoomsdayThe Wolf and the LionA Walk to RememberEvil Dead RiseNevada SmithDear Evan HansenThe Watcher – Willkommen im Motor Way MotelAls Hitler das rosa Kaninchen stahlHarold & Kumar Escape from Guantanamo BayAriel Phenomenon