kinokvinder.dk

1899 (TV Series 2022)

De medvirkende i TV-serien 1899

TV-serien 1899 er en spændende ny produktion fra Netflix, der foregår ombord på et emigrantskib på vej til Amerika. Serien er skrevet og instrueret af Baran bo Odar og Jantje Friese, det samme talentfulde team bag den populære serie Dark. I løbet af otte episoder følger vi rejsen på skibet og de udfordringer, besætningen oplever. Her er en oversigt over de medvirkende i serien:

Emily Beecham som Maura Franklin

Emily Beecham spiller rollen som Maura Franklin, en af hovedpersonerne ombord på skibet. Beecham er kendt for sin rolle i filmen Little Joe, hvor hun vandt en pris for bedste skuespil ved filmfestivalen i Cannes.

Aneurin Barnard som Daniel Solace

Aneurin Barnard spiller rollen som Daniel Solace, en ung mand med store ambitioner. Barnard har tidligere medvirket i film som Dunkirk og The Goldfinch.

Andreas Pietschmann som Eyk Larsen

Andreas Pietschmann spiller rollen som Eyk Larsen, en af skibets besætningsmedlemmer. Pietschmann er en tysk skuespiller, der har medvirket i flere populære tyske film og tv-serier.

Miguel Bernardeau som Ángel

Miguel Bernardeau spiller rollen som Ángel, en ung spansk mand, der søger lykken i Amerika. Bernardeau er bedst kendt for sin rolle som Guzmán i serien Elite.

José Pimentão som Ramiro

José Pimentão spiller rollen som Ramiro, en erfaren sømand ombord på skibet. Pimentão er en portugisisk skuespiller, der har medvirket i flere succesfulde portugisiske film.

Isabella Wei Ling Yi som Ling Yi

Isabella Wei Ling Yi spiller rollen som Ling Yi, en ung kvinde, der rejser mod Amerika i håb om en bedre fremtid. Ling Yi er en kinesisk skuespiller, der tidligere har medvirket i kinesiske tv-serier og film.

Gabby Wong som Yuk Je

Gabby Wong spiller rollen som Yuk Je, en anden ung kinesisk kvinde ombord på skibet. Wong er en talentfuld skuespiller med tidligere erfaring fra både film og teater.

Yann Gael som Jérome

Yann Gael spiller rollen som Jérome, en ung franskmand, der søger eventyr i Amerika. Gael er en fransk skuespiller, der har medvirket i en række franske film og tv-serier.

Mathilde Ollivier som Clémence

Mathilde Ollivier spiller rollen som Clémence, en mysteriøs kvinde ombord på skibet. Ollivier er bedst kendt for sin rolle i filmen Overlord.

Jonas Bloquet som Lucien

Jonas Bloquet spiller rollen som Lucien, en franskmand med en urolig fortid. Bloquet har tidligere medvirket i film som Elle og The Nun.

Rosalie Craig som Virginia Wilson

Rosalie Craig spiller rollen som Virginia Wilson, en af passagererne på skibet. Craig er en britisk skuespiller, der primært er kendt for sit arbejde inden for teaterverdenen.

Maciej Musial som Olek

Maciej Musial spiller rollen som Olek, en ung polsk mand, der drømmer om et bedre liv i Amerika. Musial er en polsk skuespiller, der har medvirket i flere polske film og tv-serier.

Clara Rosager som Tove

Clara Rosager spiller rollen som Tove, en selvsikker kvinde ombord på skibet. Rosager er en dansk skuespiller, der tidligere har medvirket i danske film og tv-serier.

Lucas Lynggaard Tønnesen som Krester

Lucas Lynggaard Tønnesen spiller rollen som Krester, en ung nordmand på jagt efter eventyr. Tønnesen er bedst kendt for sin rolle som Rasmus i serien The Rain.

Maria Erwolter som Iben

Maria Erwolter spiller rollen som Iben, en ung kvinde med en mørk hemmelighed. Erwolter er en svensk skuespiller, der har medvirket i flere svenske film og tv-serier.

Alexandre Willaume som Anker

Alexandre Willaume spiller rollen som Anker, en af besætningsmedlemmerne ombord på skibet. Willaume er en dansk skuespiller, der har medvirket i både danske og internationale film og tv-serier.

Tino Mewes som Sebastian

Tino Mewes spiller rollen som Sebastian, en tysk mand på jagt efter nye muligheder. Mewes er kendt for sine roller i tyske film og tv-serier.

Isaak Dentler som Franz

Isaak Dentler spiller rollen som Franz, en ung østrigsk mand med store drømme. Dentler har tidligere medvirket i østrigske film og tv-serier.

Dette er blot et udvalg af de mange talentfulde skuespillere, der medvirker i TV-serien 1899. Der er uden tvivl lagt op til et spændende og medrivende drama, når serien har premiere i 2022.

Overblik

Titel 1899
Udgivelsesdato 17. november 2022 (USA)
Oprindelsesland Tyskland, USA
Sprog Engelsk, Tysk, Dansk, Spansk, Fransk, Kinesisk (Kantonesisk)
Produktionsselskaber Dark Ways, Netflix

Resmué

I TV-serien 1899 begiver en gruppe immigranter sig fra den gamle verdensdel til den nye og støder på en mareridtsagtig gåde om bord på et andet skib, der driver rundt på det åbne hav. I år 1899 begiver et migrant dampskib sig mod vest for at forlade den gamle verdensdel. Passagererne, en broget skare af europæisk oprindelse, er forenet af deres håb og drømme om det nye århundrede og deres fremtid i udlandet. Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrant skib, der driver rundt på det åbne hav. Hvad de vil finde om bord, vil forvandle deres passage til det forjættede land til et skrækindjagende mareridt.

Følg de mystiske omstændigheder omkring rejsen på et immigranter skib fra Europa til New York. Passagererne, der alle kommer fra forskellige baggrunde og nationaliteter, er forenet af deres håb og drømme om det nye århundrede og deres fremtid i udlandet. Da de opdager et andet skib, der driver rundt på det åbne hav og som har været forsvundet i månedsvis, tager deres rejse en uventet drejning. Hvad de finder om bord, vil forvandle deres passage til det forjættede land til en mareridtsagtig gåde, der forbinder hver enkelt passagers fortid gennem et net af hemmeligheder.

Passagerskibet Kerberos er på vej til USA fra Europa, da det modtager et radiosignal fra sit søsterskib Prometheus. Dette er en chokerende begivenhed, da Prometheus forsvandt sporløst fire måneder tidligere. Når besætningen går om bord på Prometheus, finder de det forladt.

Fem morsomme fejl i TV-serien 1899

Anakronismer

Så er det tid til at se nærmere på nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget i den nyeste TV-serie, 1899. Lad os starte med nogle anakronismer – fejl, hvor noget ikke passer ind i den historiske tid, som serien foregår i.

For det første er skibene Kerberos og Prometheus, som serien er baseret på, alt for store til at være historisk korrekte for slutningen af det 19. århundrede. De minder mere om de berømte dampskibe som Lusitania og Mauritania, eller Olympic og Titanics søstre. Men de størrelser, som Cunard og White Star Lines-skibene havde dengang, blev først nået i 1907.

Besætning og udstyr, der er synligt

En anden morsom fejl, som seerne har bemærket, er tilstedeværelsen af moderne udstyr og filmhold i nogle scener. I flere nærbilleder af Maura kan man se kameraets refleksion i hendes pupiller, efter hun er vågnet. Mon ikke det er et forsøg på at fange et glimt af nutiden i en historisk serie?

Hjælp os med at udfylde hullerne

Ser du også disse fejl i TV-serien 1899 og har du lyst til at hjælpe med at udfylde hullerne i vores data? På IMDb Answers kan du bidrage ved at foreslå en rettelse eller tilføje manglende indhold. Vi er altid glade for din hjælp og vil gøre vores bedste for at sikre, at vores data er så nøjagtige som muligt.

Andre populære titler: VikramAppaloosaI Am ZlatanThis Is Going to HurtGrænserA Família BélierFantastic Mr. FoxThe Last House on the LeftLouis Tomlinson: All of Those VoicesThe Good TraitorEvil Dead RiseThe Great WallPortals to HellMysterious SkinFuturamaLife as a HouseThe DriverThe Girl Next DoorDog – Das Glück hat vier PfotenThe Danish GirlBand of BrothersThe ImposterThe Big ChillThe WatcherThe Eminence in ShadowBertram & CoSkeleton Knight in Another WorldSuper rauUrban LegendBringing Down the HouseOur HouseInterstellarSignora Volpe28 DaysThe Bad BatchPartner TrackThe Addams FamilyBruce AlmightyMob Psycho 100Life ItselfThe New PopeA Man Called OttoChernobylScara lui IacobParadise HillsThe Big WeddingElysiumCatch the DreamA Cinderella Story: Starstruck