kinokvinder.dk

1985 (TV Series 2023)

Skuespillere i TV-serien 1985

1985 er en belgisk TV-serie, der blev udgivet i 2023. Serien har en imponerende skuespillerbesætning, der bringer karaktererne til live og skaber en medrivende historie. Her er nogle af hovedrolleindehaverne:

Tijmen Govaerts som Marc De Vuyst

Tijmen Govaerts spiller rollen som Marc De Vuyst i 8 episoder af serien 1985. Han bringer liv og autenticitet til karakteren og bidrager til seriens dramatiske plot.

Aimé Claeys som Franky Verhellen

Aimé Claeys portrætterer Franky Verhellen i 8 episoder af 1985. Han leverer en stærk præstation og giver karakteren dybde og kompleksitet.

Mona Mina Leon som Vicky Verhellen

Mona Mina Leon spiller rollen som Vicky Verhellen i 8 episoder af TV-serien. Hendes talent og engagement skinner igennem, og hun formår at skabe en mindeværdig karakter.

Peter Van den Begin som Herman Vernaillen

Peter Van den Begin bringer Herman Vernaillen til live i 8 episoder af serien 1985. Han er dygtig til at indleve sig i karakteren og formidle følelser og personlighed.

Tom Vermeir som Guy Goffinard

Tom Vermeir spiller rollen som Guy Goffinard i 8 episoder af 1985. Han bidrager med sin talentfulde skuespil til en fængslende karakter, der holder seerne fanget.

Roda Fawaz som Madani Bouhouche

Roda Fawaz portrætterer Madani Bouhouche i 8 episoder af TV-serien 1985. Hendes præstation er både overbevisende og intens og tilføjer et spændende element til seriens plot.

Guillaume Kerbusch som Robert Beijer

Guillaume Kerbusch spiller rollen som Robert Beijer i 8 episoder af 1985. Hans evne til at formidle karakterens sårbarhed og styrke er med til at skabe en nuanceret og fængslende præstation.

Yoann Blanc som Christophe Dejoyaux

Yoann Blanc bringer Christophe Dejoyaux til live i 8 episoder af serien 1985. Han formår at give karakteren dybde og kompleksitet og skaber en mindeværdig skildring.

Titus De Voogdt som Philippe Debels

Titus De Voogdt spiller rollen som Philippe Debels i 8 episoder af 1985. Han bidrager med sin talentfulde skuespil til en karakter, der vækker både sympati og fascination.

Ruth Becquart som Magda Vernaillen

Ruth Becquart portrætterer Magda Vernaillen i 8 episoder af TV-serien 1985. Hendes præstation er karismatisk og indlevende og bidrager til seriens atmosfære og drama.

Lien Thys som Chantal

Lien Thys spiller rollen som Chantal i 5 episoder af 1985. Hendes talent skinner igennem, og hun formår at skabe en mindeværdig og autentisk karakter.

Lieselot Boens som Radiojournaliste

Lieselot Boens portrætterer en radiojournalist i 5 episoder af serien 1985. Hendes bidrag til seriens plot og atmosfære er vigtig og medrivende.

Baptiste Sornin som Juan Mendez

Baptiste Sornin spiller rollen som Juan Mendez i 4 episoder af 1985. Hans talentfulde skuespil og evne til at formidle karakterens udvikling er med til at skabe spænding og drama.

Philippe Résimont som Bonnevalle

Philippe Résimont portrætterer Bonnevalle i 4 episoder af TV-serien 1985. Han leverer en autentisk og overbevisende præstation, der bidrager til seriens historie og drama.

Jan Hammenecker som Vader Verhellen

Jan Hammenecker spiller rollen som Vader Verhellen i 4 episoder af 1985. Hans dygtighed som skuespiller kommer til udtryk i hans evne til at formidle karakterens kompleksitet.

Thelma Van den Begin som Annick Vernaillen

Thelma Van den Begin bringer Annick Vernaillen til live i 4 episoder af serien 1985. Hendes talent og engagerede præstation gør karakteren levende og mindeværdig.

Johny Vansevenant som Radiojournalist

Johny Vansevenant portrætterer en radiojournalist i 4 episoder af TV-serien 1985. Hans evne til at formidle karakterens indflydelse på plottet er med til at skabe spænding og dybde.

Barbara Sarafian som Agnes De Vuyst

Barbara Sarafian spiller rollen som Agnes De Vuyst i 4 episoder af 1985. Hendes talentfulde og overbevisende præstation skaber en dyb karakter med komplekse følelser.

Denne imponerende skuespillerbesætning i TV-serien 1985 er med til at skabe en dybdegående og fængslende historie. Med deres talent og dedikation formår de at bringe karaktererne til live og engagere seerne i seriens spændende plot.

Overblik

Titel 1985
Udgivelsesdato 22. januar 2023 (Belgien)
Oprindelsesland Belgien
Sprog Hollandsk, Fransk
Produktionsselskaber Casa Kafka Pictures, Eyeworks Film & TV Drama, Flanders Image

Resmué

I TV-serien 1985 tages vi med på en rejse tilbage i tiden til urolighederne i 1980erne, hvor Brabant-morderne såede rædsel i Belgien. I starten af 1980erne begiver en ung kvinde, hendes bror og hans bedste ven sig ud på voksenlivets eventyr. Med gode intentioner starter de på en lovende fremtid. Vicky som jura-studerende ved Université Libre de Bruxelles, Marc og Franky som rekrutter i det belgiske gendarmeri. Men i de følgende år mister de alle tre deres uskyld og illusioner. Ligesom resten af deres land synker de dybere og dybere ned i en sump, der kom til at blive kendt som Nijvel-banden.

I kulissen af Belgiens mest berygtede uopklarede kriminalitet starter 1985 med tre venner – Vicky, hendes bror Franky og hans bedste ven Marc – et nyt kapitel i deres liv, da de drager fra deres hjemby til Bruxelles. Men mens deres voksenliv og karriere i storbyen begynder, risikerer trioen at miste deres uskyld og ædle illusioner. De befinder sig pludselig midt i de skræmmende begivenheder, der chokerede en hel generation og efterlod et ar på hele landet.

Vil du grine? Her er nogle underholdende fejl i TV-serien 1985!

Fejl #1: Tidsrejse uden forbehold

I TV-serien 1985, der forbinder nutiden med året 1985, kan karaktererne rejse i tiden uden nogen form for forbehold eller konsekvenser. Det lyder jo fantastisk, ikke? Så hvis du nogensinde får muligheden for at bygge en tidsmaskine, så husk at du ikke behøver bekymre dig om at påvirke historien eller forårsage kaos. Bare hop ind og ud af tidslinjen som det passer dig!

Fejl #2: For evigt unge skuespillere

En anden sjov fejl, som mange seere har bemærket, er at skuespillerne i TV-serien ikke ældes en eneste dag i løbet af de 38 år, der går mellem 1985 og nutiden. Hvordan kan det lade sig gøre? Måske er der noget vi andre ikke ved? Måske kan de formularer eller cremer, der kan hjælpe os alle med at bevare vores ungdommelige udseende i årtier? Hey, Hollywood, vi vil også gerne have fat i jeres hemmeligheder!

Fejl #3: Uendelige mængder af retro-tøj

Et andet fnis værdigt aspekt ved TV-serien 1985 er, at karaktererne altid har det mest trendy 80er-tøj. Uanset om de er hjemme, på arbejde eller i skolen, ser de altid ud som om de lige er trådt ud af en tidsmaskine fyldt med fluoro tøj og krøllede hår. Hvad er det med det årti, der stadigvæk holder os fanget i dets modefængsel? Måske er det bare, fordi 80erne var for seje til, at vi kan slippe dem helt? Vi kan i hvert fald stadig finde glæde i at lade os inspirere af mode og stil fra den tid!

Fejl #4: Tidsrejse på en flødebolle?

I 1985 har karaktererne mulighed for at tidsrejse ved blot at spise en speciel type flødebolle. Ja, du hørte rigtigt – en flødebolle! Forget om DeLorean-bilen eller en futuristisk tidsmaskine, bare tag en bid og så er du på vej gennem tiden. Er du sulten efter nogle historiske eventyr? Bare spis en chokoladebolle og lad dig transportere til fortiden! Personligt foretrækker jeg dog stadig at nyde mine flødeboller i nutiden og overlade tidsrejserne til science fiction-verdenen.

Fejl #5: Alle taler stadig engelsk

I 1985 fortsætter karaktererne med at tale engelsk både i nutiden og i fortiden. Det er da fantastisk, ikke? Vi behøver ikke lære et nyt sprog, når vi rejser tilbage i tiden, bare fordi vi er i et andet land eller et andet århundrede. Engelsk er vores globale sprog, og det gælder åbenbart også for tidsrejsende. Så næste gang du støder på en historisk person, skal du bare sige hello og starte en samtale på engelsk – de forstår dig nok!

Disse er blot nogle af de mange underholdende fejl, som seerne har bemærket i TV-serien 1985. Selvom de måske ikke giver meget mening og er fuldstændig urealistiske, er deres eksistens med til at gøre serien sjov og unik. Så næste gang du begynder at undre dig over logikken, bare slap af og nyd tiden, der flyder i en verden af sjove og absurde fejl.

Andre populære titler: The Pale Blue EyeThe WonderSisuLayer CakeBlack CloverMotherPeaky BlindersThey/ThemHillbilly ElegyLegally BlondeFive DaysA Horrible WomanTeenage Mutant Ninja TurtlesKun en pigeP.S. I Love YouScream VITinkas juleeventyrSpirit: Stallion of the CimarronThe Forgotten BattleAliens vs. Predator 2Sex EducationBalloonBordelletMechanic: ResurrectionItPolice AcademyFive Nights at FreddysJumanji: Welcome to the JungleAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaThe CrowDivergenteThe DictatorThe Final DestinationThe Infernal MachineFast XPrison BreakSense and SensibilityPovestea unui campionValerian and the City of a Thousand PlanetsStand by Me: Das Geheimnis eines SommersWhere the Crawdads SingEliThe EqualizerForbrydelsenLifeforce – Die tödliche BedrohungO Urso do Pó BrancoScorpionGrave of the Fireflies