kinokvinder.dk

2 Broke Girls (TV Series 2011–2017)

TV-serien 2 Broke Girls

2 Broke Girls er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2011 til 2017. Serien blev skabt af Whitney Cummings og Michael Patrick King, og den handler om to unge kvinder, Max Black og Caroline Channing, der arbejder som servitricer i en diner i New York City.

Hovedrollerne

  1. Kat Dennings som Max Black: Kat Dennings spiller den ene af de to hovedpersoner, Max Black. Max er en sjov og sarkastisk ung kvinde, der er født og opvokset i Brooklyn. Hun er en dygtig servitrice, og hun drømmer om at åbne sin egen cupcake-forretning.
  2. Beth Behrs som Caroline Channing: Beth Behrs spiller den anden hovedperson, Caroline Channing. Caroline er en tidligere rig pige, der har mistet alt, efter hendes far blev fængslet. Hun er intelligent, ambitiøs og har en skjult talent for at bage. Caroline arbejder sammen med Max i dineren og forsøger at spare penge op til at starte sit eget forretningsprojekt.
  3. Garrett Morris som Earl: Garrett Morris spiller rollen som Earl, der er en ældre afroamerikansk servitricekollega og mentor for Max og Caroline. Earl er kendt for sine visdomsord og sin gode humor.
  4. Jonathan Kite som Oleg: Jonathan Kite spiller Oleg, en ukrainsk kok i dineren, der konstant laver upassende jokes og flirter med Max.
  5. Matthew Moy som Han Lee: Matthew Moy spiller rolle som Han Lee, ejeren af dineren, hvor Max og Caroline arbejder. Han er en excentrisk og humoristisk karakter.
  6. Jennifer Coolidge som Sophie Kachinsky: Jennifer Coolidge spiller rollen som Sophie Kachinsky, som er Max og Carolines nabo. Hun er en ekstrovert og excentrisk kvinde af polsk oprindelse.

Andre medvirkende

  • Ed Quinn som Randy
  • Patrick Cox som John
  • Ryan Hansen som Andy
  • Nick Zano som Johnny
  • Christopher Gorham som Bobby
  • Eric André som Deke
  • Federico Dordei som Luis
  • Gilles Marini som Nicolas
  • Brooke Lyons som Peach
  • Sandra Bernhard som Joedth
  • Mary Lynn Rajskub som Bebe
  • Austin Falk som Nash

2 Broke Girls havde en stor cast med mange forskellige karakterer, der hver især bidrog til at skabe en sjov og underholdende serie. Skuespillerne formåede at bringe deres karakterer til live og gav dem unikke personligheder og dynamik.

Samlet set bidrog hele casten til at skabe en fantastisk serie, der kombinerede humor, venskab og drømme om succes. 2 Broke Girls er en serie, der vil blive husket for sin sjove dialog, skæve karakterer og hjertevarme historier.

Overblik

Titel 2 Broke Girls
Udgivelsesdato 19. september 2011 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Koreansk, Jiddisch, Hebræisk, Spansk, Arabisk, Ukrainsk
Alternative titler 2 Broke Girl
Filmoptagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Michael Patrick King Productions, Warner Bros. Television

Resmué

I TV-serien 2 Broke Girls følger vi to unge kvinder, Max og Caroline, der arbejder som tjenere på en diner. Trods deres forskellige baggrunde og personligheder opstår der et usandsynligt venskab mellem dem, da de begge drømmer om at starte deres egen succesfulde virksomhed – hvis de bare kan skaffe pengene.

Max er en frisk og gadeklog kvinde, der har to job for at få økonomien til at hænge sammen. Hendes ene job er som tjener på natteholdet i den retro-hippe Williamsburg Diner. Caroline derimod er en sofistikeret pige fra en rig overklassefamilie, der er ramt af uheld og nu er tvunget til modvilligt at prøve kræfter med tjenerjobbet. I starten ser Max Caroline som endnu en ineffektiv tjener, hun må dække ind for, men hun bliver overrasket over at opdage, at Caroline har både substans og stil.

Da Caroline opdager Max evner som en fantastisk cupcake-bager, ser hun en lukrativ fremtid for dem begge, men først skal de skaffe opstartssummen. Med hjælp fra deres kollegaer og venner oplever de forskellige eventyr, mens de forsøger at bygge deres liv og karrierer op i storbyen.

Fejl og fadæser i TV-serien 2 Broke Girls

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning, men nogle gange kan vi seere ikke lade være med at spotte fejl og uhensigtsmæssigheder, der får os til at trække på smilebåndet. Lad os dykke ned i nogle af de komiske fejl, som seerne har opdaget i den populære TV-serie 2 Broke Girls.

Faktuelle fejl

I en episode får vi præsenteret Sophie Kaczynski, men ifølge seere med polsk baggrund er der en lille misforståelse. I polsk findes navnet Sophie slet ikke, så vi kan kun formode, at karakteren har droppet sit rigtige navn, Zofia Kaczynska, til fordel for et mere engelsk lydende navn. Og som om det ikke var nok, så er hendes efternavn også grammatisk fejlagtigt. På grund af slaviske efternavne, der ender på -ski, burde Zofias efternavn være i den kvindelige form, Kaczynska.

Forkerte opfattelser

En af karaktererne, Oleg, er kendt for sin lidt forfriskende påklædning – eller mangel på samme – når han laver mad i køkkenet på Hans diner. Men desværre må vi slå fast, at han bryder de almindelige fødevarehygiejne-regler ved at gå i en enkeltstående undertrøje. Reglerne kræver, at kokke og køkkenpersonale skal være tilstrækkeligt dækket til at forhindre hår og sved i at forurene mad og drikkevarer. Dog må vi nok bare acceptere, at kvaliteten, hygiejnen, friskheden og renligheden i dineren (eller mangel på samme) blot er en del af den løbende tilsnigelse, som serien byder på.

Diverse detaljer

Hvis du nogensinde har arbejdet i en restaurant, vil du sandsynligvis være opmærksom på, at tjenere normalt går rundt i flade sko for at opnå komfort i deres lange arbejdsdage. Men i 2 Broke Girls ser vi både Max og Caroline vade rundt i høje hæle, mens de serverer maden. Måske er det blot et stilvalg fra seriens skaberes side, for i virkeligheden ville det være usandsynligt og uheldigt for dem at skulle udholde ubehagelige sko hele dagen.

Plot huller

I første sæsons femte episode, med titlen And the 90s Horse Party, afsløres det, at Max har studiegæld. Men i tredje sæsons 24. episode, And the First Degree, bliver det afsløret, at hun faktisk aldrig blev færdig med high school. Så hvordan kan hun have en studiegæld? Måske er det blot endnu et af de mysterier, der føjer til Max karakter og hendes livs uforudsigelighed.

Sådanne fejl og mangler kan være sjove at spotte og småsnakke om, mens vi ser vores yndlingsserier. 2 Broke Girls er ingen undtagelse, og selvom disse fejl er bemærkelsesværdige, tager vi dem med et glimt i øjet og nyder stadig den skønne humor og charme, som serien bringer med sig.

Andre populære titler: BenedictionSprængfarlig bombeBrødrene på UglegaardenSaving FaceGurren LagannPersuasionEvent Horizon9-1-1: Notruf L.A.Thus Spoke Kishibe RohanI Am Paul WalkerWonder – EncantadorThe Thorn BirdsThe Fifth ElementAnt-Man and the WaspGood OmensTwo Distant StrangersDuneEm Inglês, S.F.F.IndienThe Electric StateBordelletUlven kommerAmerican Horror StoryThe Killing of a Sacred DeerFlorida ManRagnarokMurmur of the HeartMamma Mia!O DuendeChicken RunScouts Guide to the Zombie ApocalypseRansomFriday Night LightsThe TerminatorClickMatadorSalsicha PartyKolbøttefabrikkenBelow Her MouthThe Silencing – Tod in den WäldernDont Worry DarlingThe Sex Lives of College GirlsSprængfarlig bombeAmsterdamThe Harder They FallThe CreatorTinaO Rei de Staten IslandThe Vow