kinokvinder.dk

4 Blocks (TV Series 2017–2019)


Overblik

Titel 4 Blocks
Udgivelsesdato 8. maj 2017
Oprindelsesland Tyskland
Sprog Tysk
Også kendt som Štiri ulice
Produktionsselskab W&B Television

Resmué

I TV-serien 4 Blocks følger vi Toni, der bor i Neukölln, Berlin, og som dagligt håndterer forretningerne med de arabiske bander. Han ønsker at forlade sit gamle liv bag sig og skabe en bedre fremtid for sin familie. Desværre er det aldrig så simpelt som det lyder.

I seks afsnit fortæller 4 Blocks historien om venskab og familie, svigt og skyld i miljøet omkring en arabisk klan i Berlin-Neukölln. I centrum står Ali Hamady, der ønsker at forlade det kriminelle miljø og de fire blokke for sin kones og datters skyld. Men da hans svoger bliver anholdt efter en razzia, havner han i en nedadgående spiral af kriminalitet, intriger og svigt, som han ikke synes at kunne undslippe.

4 Blocks er en spændende og medrivende serie, der beskriver den barske virkelighed i det kriminelle miljø i Berlin-Neukölln. Den tager os med ind i Ali Hamadys kamp for at skabe en bedre tilværelse for sin familie, samtidig med at han forsøger at undslippe fra en verden fyldt med farer og hemmeligheder.

Fem sjove fejl i TV-serien 4 Blocks, som seerne har opdaget

TV-serier kan være fantastiske at dykke ned i og blive fuldstændigt opslugt af historien og karaktererne. Men nogle gange lurer der små fejl i det store billede, som skarpe øjne hos seerne opdager. Og lad os være ærlige – det er altid sjovt at pege fingre af disse små detaljer. Her er fem sjove fejl, som er blevet spottet af seerne i den actionfyldte TV-serie 4 Blocks:

1. Den hvileløse cigarettend

I flere scener kan vi se karaktererne ryge cigaretter. Men der er én ting, der undrer os: Hvordan bliver disse cigaretter aldrig afbrændt helt? Uanset hvor lang tid de ryger på dem, så forbliver cigarretterne ufortrødent med en lang aske, der aldrig falder af. Mon de gemmer hemmeligheden bag evige cigaretter?

2. De magiske klipklapper

Glem alt om Harry Potters tryllestave – de rigtige magiske genstande findes i 4 Blocks. Har du også bemærket, hvordan karaktererne i serien altid har klipklapper på, når de er indendørs? Men det mest forunderlige er, at når de pludselig skal forlade bygningen, sker der en magisk transformation. Klipklapperne forvandler sig til almindelige, traditionelle sko uden besvær. Det er da noget af en forvandlingskunst!

3. De utrænede bankrøvere

Det er altid spændende at følge med, når der finder en heist sted i en tv-serie. Men i 4 Blocks er de professionelle bankrøvere muligvis ikke helt så professionelle, som de skulle være. I en scene kan man tydeligt se, at en af røverne ikke helt har styr på, hvordan man håndterer en pistol. Med et usikkert greb og en retningssans der halter, er det nok bedst, at de holder fast i deres dagtidsjob i stedet.

4. Den teleporterende tatovør

De karakterer, der er tatoveret i 4 Blocks, er som regel blevet tatoveret en gang for alle. Eller… skulle man tro. For der er åbenbart en tatovør i serien, som har en helt unik evne til at teleportere sig rundt i Berlin. Fra den ene scene til den anden kan man se, hvordan en persons tatoveringer skifter både størrelse og placering uden varsel. Det er da en helt speciel slags tatoveringskunst!

5. Den flyvende mobiltelefon

Når man er i en gangster-serie som 4 Blocks, er mobilen ens bedste ven. Men i en nærmere inspektion af nogle scener kan man se, at mobiltelefonerne har fået superkræfter. De er i stand til at flyve fra den ene hånd til den anden uden nogen synlig grund. Det er måske et nyt trick, som telefonselskaberne holder hemmeligt for os?

Så næste gang du ser 4 Blocks og spotter en lille detalje, der virker lidt skæv, så vær ikke genert. Råb det ud og gør det til et sjovt øjeblik. For vi kan alle have det sjovt med de små fejl i vores yndlingsserier!

Andre populære titler: First LadiesTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesFlorida ManEnemyThe CallOperation Seawolf1883Girl in the BasementStar Trek: The Next GenerationVenom: Let There Be CarnageBastille DayMax Pinlig 3 – på RoskildeAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenCasperDeep ImpactUnchartedFUBARNothings All BadDuneMacGyverThe WatcherThe Way We WereThe ArrivalKun en pigeAs in HeavenVelocidade Furiosa – Ligação TóquioMission: ImpossibleDoc MartinHumansKawaii dake ja nai Shikimori-sanHollywood CopsBorgenRockyChild 44Yes No MaybeExtraordinary Attorney WooScream 4MILF – Ferien mit Happy EndRenfieldGirl in the BasementEla é Mesmo… o MáximoMonsters at WorkSearching for Sugar ManYour HonorAvaPorkysNot OkaySOKO HamburgThe Ruins