kinokvinder.dk

7500 (2019)

Skuespillerne i TV-serien 7500

Top cast

Den TV-serie 7500 har et stjernespækket cast bestående af talentfulde skuespillere. Her er nogle af de medvirkende:

  • Joseph Gordon-Levitt: Gordon-Levitt spiller hovedrollen som Tobias Ellis, piloten på flyet.
  • Tobias Ellis: Tobias Ellis spiller overfor Joseph Gordon-Levitt og har en vigtig rolle i serien.
  • Omid Memar: Memar spiller rollen som Vedat, en af flykaprerne.
  • Aylin Tezel: Tezel spiller rollen som Gökce, medlem af kabinebesætningen.
  • Carlo Kitzlinger: Kitzlinger spiller rollen som Michael Lutzmann.
  • Murathan Muslu: Muslu spiller Kenan, en af flykaprerne.
  • Aurélie Thépaut: Thépaut spiller Nathalie, en passager ombord på flyet.
  • Paul Wollin: Wollin spiller rollen som Daniel.
  • Hicham Sebiai: Sebiai spiller Hopper, en af flykaprerne.

Instruktør og forfatter

TV-serien 7500 er instrueret af Patrick Vollrath, som også har skrevet manuskriptet sammen med Senad Halilbasic. Vollrath har tidligere modtaget stor anerkendelse for sin kortfilm Alles wird gut fra 2015.

Det fulde cast og besætning

Udover de nævnte skuespillere inkluderer castet og besætningen også mange andre talenter, der bidrager til den overordnede kvalitet af serien. Det er et teamwork, der gør det muligt at skabe en spændende og autentisk fortælling om en flykapring og de personlige og dramatiske konsekvenser, der følger med.

Det fulde cast og besætning omfatter også indflyvningsspeecher, såsom Ramp Agent Mario spillet af Denis Schmidt, forretningsfolk som Christoph Wielinger spiller, Peter spillet af Cornel Nussbaum og Passar Hariky Kalkan. Der er også studerende repræsenteret af Anna Suk og Mario Klischies. Bremen Radar stemmer af Simon Schwarz og Alexander Franz og passagerer af Christoph Bittenauer og Stefan Ignatius.

Det er i samspillet mellem alle skuespillere og crew-medlemmer, at TV-serien får liv og skaber en indlevende oplevelse for publikum.

Overblik

Titel 7500
Udgivelsesdato 18. juni 2020 (USA)
Oprindelsesland Tyskland, Østrig, USA, Frankrig
Sprog Engelsk, Tysk, Tyrkisk, Arabisk
Også kendt som 7500: Avión secuestrado
Filmoptagelsessteder MMC Studios, Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland (flyinteriører)
Produktionsselskaber Augenschein Filmproduktion, Novotny & Novotny Filmproduktion GmbH, FilmNation Entertainment

Resmué

TV-serien 7500 er en spændingsfyldt thriller, der udspiller sig ombord på en Berlin-Paris flyvning. Vi følger den afdæmpede amerikanske co-pilot, Tobias Ellis, der kæmper for at redde passagerernes og besætningens liv, samtidig med at han danner en overraskende forbindelse med en af gidseltagerne.

Når et fly bliver udsat for en kapring, aktiveres nødkoden 7500. Historien udspiller sig hovedsageligt i cockpitet på en Airbus A319-flyvning fra Berlin til Paris. Tobias Ellis forbereder flyet til afgang, og alt ser ud til at gå efter planen. Men pludselig hører vi råben og skrig fra passagerkabinen. En gruppe unge mænd forsøger at storme cockpitet, heriblandt den 18-årige Vedat. Der opstår en kamp mellem besætningen og angriberne, hvor ønsket er både at redde individuelle liv og undgå en endnu større katastrofe. Cockpittets dør bliver et slagmark, og Tobias ender med at blive afgørende for hvem der skal leve og dø.

Forskellige fejl i TV-serien 7500, der får seerne til at grine

TV-serien 7500 har fanget seernes opmærksomhed med sin intense spænding og dramatiske handling. Men selvom serien har imponeret mange, har nogle seere opdaget nogle sjove fejl, der får én til at undre sig. Lad os tage et kig på nogle af de bemærkelsesværdige fejl:

1. Tåren der forsvandt

I en scene ser vi Tobias tale med Vedat, og lige pludselig triller en ensom tåre ned ad hans kind ud fra hans højre øje. Men i næste klip og de følgende er hans kind tør som ørkenen. Talk om en tørstløsning vi alle kunne tænke os!

2. Hvad er flyets vægt?

Under afgangsbriefingen påstår Tobias, at flyets samlede vægt er 54,8 tons, men jordoperatøren rapporterer senere, at flyet uden brændstof vejer 56,8 tons. Med brændstoffet på 7,2 tons skulle flyets samlede vægt være mindst 64,0 tons. Måske burde besætningen have spist lidt færre hamburgere før flyvningen!

3. Forvirrede højder

Under landingen viser altimeteret 1000 fod, men radaraltimeteret viser 2400 fod. Øh, er vi på vej til at lande, eller er vi på vej ind i en bjergtop? De to instrumenter kunne i hvert fald ikke blive enige om, hvor tæt vi var på jorden!

4. Den mirakuløse opvågning

Efter piloten slår en af kaprerne bevidstløs med en brandbekæmper og giver ham et par spark i hovedet, vågner han tilsyneladende op omkring tredive minutter senere uden nogen alvorlige skader. Efter at have været bevidstløs så længe burde han sandsynligvis have haft alvorlige hjerneskader og ikke være været så frisk. Der må være sket et mirakel!

5. Ligeudtales som R

I en scene taler Tobias med Lufttrafikstyring og arrangerer en landing i Hannover. Kontroltårnet og senere Tobias refererer til landingsbanen som 27 R ved at udtale bogstavet R ligesom i ordet are, i stedet for at sige Right. Normalt ville denne radiotransmission være mere som Cleared for approach runway 2-7-Right og ikke 2-7-R. Måske havde de en stille dag i kontroltårnet og synes det var sjovt at ændre deres talevaner!

6. Når Berlin bliver til Wien

I et klip, hvor der vises overvågningskameraoptagelser, angives stedet som værende Berlin. Dog viser selve scenen i tidskoden, at det er ved Vienna Lufthavn ved gate D29. Måske var der nogen, der tog en forkert drejning i klippeværelset og førte os væk fra Tyskland og direkte til Østrig!

Der er uden tvivl nogle muntre og mærkelige fejl, der har sneget sig ind i TV-serien 7500. Men heldigvis er det kun småting, og resten af serien holder stadig fast på en spændende historie og dygtige skuespilpræstationer!

Andre populære titler: ViolaThe Red PillAlice in WonderlandThe HillsMerlíThe Man from U.N.C.L.E.CliffhangerThe Maze RunnerIubirea secreta a reginei VictoriaShamelessVinland SagaRentZero Dark ThirtyDe dood van StalinThe MummyPusher IIIThe Pogmentary365 DaysTransformersThe BatmanMiss Fishers Murder MysteriesMarvels Guardians of the GalaxySlim Slam SlumRambo: Last BloodThe Dark Knight RisesPaddington in PeruDont Be Afraid of the DarkAngry Birds – FilmulThe RoomThe Secrets She KeepsBig Little LiesNarcosAirMr. Poxycat & Co.Ziua de poimâineCalifornicationMission: Impossible – Ghost ProtocolGirlSuitsJeen-yuhs: A Kanye TrilogySin CityThe NaturalKinCrazy Ex-GirlfriendThe Great GatsbyMayans M.C.The HangoverHunter KillerDownsizing