kinokvinder.dk

Adventure Time (TV Series 2010–2018)

Medvirkende i TV-serien Adventure Time

Adventure Time er en animeret TV-serie skabt af Pendleton Ward. Serien blev sendt fra 2010 til 2018 og har opnået stor popularitet blandt både børn og voksne. De medvirkende i Adventure Time er afgørende for succesen af ​​serien og har bidraget til dens charme og humor. Her er en liste over nogle af de vigtigste skuespillere i serien og de roller, de har spillet:

John DiMaggio som Jake

John DiMaggio giver stemme til Jake, der er en magisk hund og Finns bedste ven. Jake er kendt for sin evne til at strække sig og forme sin krop på mange forskellige måder. DiMaggio har spillet Jake i alle 263 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Jeremy Shada som Finn

Jeremy Shada giver stemme til Finn, der er seriens hovedperson og en ung menneskelig helt. Finn er altid klar til eventyr og kamp mod onde kræfter. Shada spillede Finn i 262 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Tom Kenny som Ice King

Tom Kenny er stemmen bag Ice King, en kompleks figur, der skifter mellem at være en antagonist og en ven for Finn og Jake. Ice King er en iskonge med magiske evner. Kenny har spillet Ice King i 130 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Hynden Walch som Princess Bubblegum

Hynden Walch giver stemme til Princess Bubblegum, en klog og mægtig prinsesse i Land of Ooo. Princess Bubblegum er kendt for sin videnskabelige ekspertise og leder sin egen by, Candy Kingdom. Walch har spillet Princess Bubblegum i 123 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Niki Yang som BMO

Niki Yang giver stemme til BMO, en lille, intelligent og følsom videogame-konsol, der fungerer som Finn og Jakes værelseskammerat. BMO er en af ​​de mest elskede figurer i Adventure Time. Yang har spillet BMO i 107 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Pendleton Ward som Lumpy Space Princess

Pendleton Ward, skaberen af ​​Adventure Time, giver stemme til Lumpy Space Princess, en af ​​de mest excentriske og underholdende karakterer i serien. Lumpy Space Princess er kendt for sin unikke stemme og sit udtryk Oh my glob!. Ward har spillet Lumpy Space Princess i 86 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Dee Bradley Baker som Cinnamon Bun

Dee Bradley Baker er stemmen bag Cinnamon Bun, en langsom, men sød kanelbolleagtig figur i Candy Kingdom. Cinnamon Bun udvikler sig gennem serien og går fra at være en noget uduelig karakter til at være mere modig. Baker har spillet Cinnamon Bun i 70 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Maria Bamford som Additional Voices

Maria Bamford bidrager med sin alsidige stemme til forskellige yderligere stemmer i Adventure Time. Som en talentfuld stemmeskuespiller bringer Bamford forskellige figurer i serien til live. Hun har medvirket i 69 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Steve Little som Peppermint Butler

Steve Little giver stemme til Peppermint Butler, en trofast tjener for Princess Bubblegum. Peppermint Butler er hemmelighedsfuld og har nogle mørke hemmeligheder. Little har spillet Peppermint Butler i 59 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Olivia Olson som Marceline

Olivia Olson er stemmen bag Marceline, en vampyr og musiker, der spiller en vigtig rolle i serien. Marceline udvikler et tæt venskab med Finn og Jake og bidrager med sin musikalske talent til serien. Olson har spillet Marceline i 45 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Kent Osborne som Joshua

Kent Osborne giver stemme til Joshua, der er Finns far. Joshua er en eventyrer og leder af Adventure Time. I løbet af serien bliver Joshua en central figur i Finns rejse som helt. Osborne har spillet Joshua i 37 episoder af serien, fra 2010 til 2017.

Cole Sanchez som Additional Voices

Cole Sanchez er en yderligere stemme, der bidrager til forskellige karakterer i serien. Hans alsidige stemmekunst gør det muligt at give forskellige figurer liv. Sanchez har medvirket i 32 episoder af serien, fra 2012 til 2018.

Polly Lou Livingston som Tree Trunks

Polly Lou Livingston er stemmen bag Tree Trunks, en ældre elefant, der elsker at bage og gå på eventyr. Tree Trunks er en karakter fyldt med visdom og erfaring. Livingston har spillet Tree Trunks i 23 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Jessica DiCicco som Flame Princess

Jessica DiCicco giver stemme til Flame Princess, en prinsesse lavet af flammer. Flame Princess er kendt for sin intense personlighed og udfordrende forhold til Finn. DiCicco har spillet Flame Princess i 20 episoder af serien, fra 2012 til 2018.

Andy Milonakis som N.E.P.T.R.

Andy Milonakis giver stemme til N.E.P.T.R., der står for Never Ending Pie-Throwing Robot. N.E.P.T.R. er en robot og loyal ven af Finn og Jake. Han er kendt for sin evne til at kaste tærter. Milonakis har spillet N.E.P.T.R. i 18 episoder af serien, fra 2010 til 2018.

Jackie Buscarino som Susan Strong

Jackie Buscarino er stemmen bag Susan Strong, en mystisk karakter med sparsomt talende evner. Susans tilhørsforhold og baggrund er emnet for spekulation på tværs af serien. Buscarino har spillet Susan Strong i 15 episoder af serien, fra 2010 til 2017.

Tom Herpich som Mr. Fox

Tom Herpich giver stemme til Mr. Fox, en af ​​de mange karakterer i Adventure Time. Mr. Fox spiller en mindre rolle i serien, men er stadig en del af det farverige cast. Herpich har spillet Mr. Fox i 15 episoder af serien, fra 2010 til 2017.

Justin Roiland som Earl of Lemongrab

Justin Roiland giver stemme til Earl of Lemongrab, en excentrisk og uforudsigelig figur, der bor i Castle Lemongrab. Earl of Lemongrab er kendt for sin skingre stemme og excentriske personlighed. Roiland har spillet Earl of Lemongrab i 14 episoder af serien, fra 2011 til 2018.

Udover de nævnte skuespillere har der været mange andre talenter involveret i Adventure Time. Med deres talent og stemmer har de skabt et spændende og unikt univers, der har fascineret seere over hele verden. Adventure Time vil altid huskes som en af ​​de mest mindeværdige animerede TV-serier, og skuespillerne bag karaktererne fortjener stor anerkendelse for deres bidrag til seriens succes.

Overblik

Titel Adventure Time with Finn & Jake
Udgivelsesdato 5. april 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Frederator Studios Cartoon Network Studios
Sprog Engelsk Koreansk
Også kendt som Adventure Time with Finn & Jake

Resmué

Adventure Time er en animeret TV-serie, der følger eventyrene af Finn og Jake. Finn er en tolvårig dreng, der er både modig og tapper, mens Jake er en klog og magisk hund på 28 år. Sammen oplever de en række surrealistiske eventyr i en fjern fremtid.

Serien foregår i den post-apokalyptiske verden Ooo, der blev hærget af en katastrofal begivenhed kendt som Svampkrigen; en atomkrig der ødelagde civilisationen tusind år før seriens begivenheder. Vi følger historien om Finn Mertens, en ung heltemodig dreng, og hans bedste ven og adopterede ældre bror Jake, en talende gul hund der kan strække sig til hvilken som helst form han ønsker. Sammen drager de ud på mange eventyr; bekæmper onde skabninger og hænger ud med venner som Prinsesse Sukkerbollem (der er hersker over et rige hun selv har skabt kaldet Sukkerriget) og Marceline, Vampyrdronningen.

Forskellige fejl i TV-serien Adventure Time

Titel: Adventure Time – En fejlfyldt rejse til Underholdningslandet

Velkommen til en sprudlende artikel om nogle af de skønne fejl, som seerne har opdaget i den elskede animationsserie Adventure Time! Her bliver ingenting taget alvorligt – heller ikke de små fejl og uhensigtsmæssigheder, som sikkert har fået en af de seje figurer til at klø sig i toppen af hovedet med et forundret blik. Så, lad os tage et humoristisk kig på nogle af disse skønhedspletter i eventyrenes verden!

Fejl #1: Magisk tidslinje eller bare en sløset animator?

I en episode ser vi vores helte, Finn og Jake, drage afsted på et magisk eventyr. Men vent lige et øjeblik! Hvis man bevæger øjnene fra venstre mod højre, kan man tydeligt se, hvordan Finn mister sin hat, får den igen, mister den igen og så igen får den igen – på bare få sekunder! Hej, animatorer, vi troede, I havde lidt bedre styr på tidslinjen end det!

Fejl #2: Finn og de forsvundne fingre

I en anden fantastisk episode er Finn på eventyr med andre eventyrere. Men pludselig, midt i en spændende konfrontation, ser seerne noget utroligt! Finn har magisk mistet sin venstre hånds fingre! Hvor kunne de være blevet af? Måske blev de ædt af en sulten bjørn. Eller også klappede Finn bare lidt for hårdt, da han forsøgte at lokalisere en skjult skat. Hvem ved? En ting er sikkert – Finn er nu officielt i kampen om at blive den første protagonist uden fingre i en animationshitserie! Tillykke, Finn!

Fejl #3: Når hår og øjne går hånd i hånd

Nu er det tid til at tage et kig på vores trofaste Jake, med hans fantastiske evne til at forvandle sig til alt muligt! Desværre kan denne snu hund ikke forvandle sit hår og sine øjne i overensstemmelse med hinanden. I én scene ser vi Jakes øjne være blå, men hans hår bevæger sig bare videre med sin klassiske gule farve. Vi er vant til mærkeligheder i Adventure Time, men denne kombination af tilsyneladende farvehindring og elendig hr. Kosmetik-koordinering er helt klart noget, der kan få os til at undre os over de kosmiske kræfter, der styrer denne legende serie!

Fejl #4: Fjollede Jake eller disorienteret Jake?

Kommer I, eventyrlige venner? Denne fejl er lige det, som Jake-fans har brug for! I en episode ser vi Jake tage en lille lur ved et træ. Men når han vågner, er han pludselig bosiddende i en helt ny krop, tæt på træet! Hvad skete der lige der, Jake? Har du fået indlæringsproblemer, eller forsøger du bare at skjule, at du rent faktisk rejser i tid? Uanset hvad, kan vi ikke lade være med at grine af dine små forvirrede eventyr!

Konklusion: Fejl er bare en del af eventyret!

Så er det tid til at afslutte vores sjove kig på fejlene i Adventure Time. Vi har haft et godt grin over de magiske tidslinjer, forsvundne fingre, farveforvirring og Jakes mærkelige forflytninger. Disse fejl gør bare serien endnu mere underholdende og elskelig! For Adventure Time handler trods alt om at kaste sig ud i det ukendte, både for vores helte og for os som seere. Så lad os fortsætte med at nyde disse skøre fejl i dette fantastiske eventyrland!

Andre populære titler: G-ForceThe WitchThe Ice RoadGhostedPerfekte stederNow ApocalypseRocksMiracle – Ein Engel für Dennis P.R.I.P.D.MatildaX-Men: ApocalypseMan on FireA Fish Called WandaThe A-TeamThe Haunting of Margam CastleJames Bond 007 – Lizenz zum TötenGhost TownUma Escolha Por AmorTinka og kongespilletAmerican RustMidnight CallerEleva2renDrunk Sex Orgy: New Years Sex BallThey/ThemSupernaturalThe ConversationFinding MichaelThe HeadBabylon BerlinOn the RocksSenden Daha GüzelThe United States vs. Billie HolidayRenfieldThe DurrellsThe Velvet QueenBrimstonePower Book II: GhostThe Da Vinci CodeThe Map of Tiny Perfect ThingsThe Lady of HeavenModern FamilySunshinePapillonIsprăvile unui tânăr Don JuanCreed IIIHuntersLara Croft: Tomb RaiderPeterlooThe Untouchables