kinokvinder.dk

Agent Carter (TV Series 2015–2016)

De medvirkende i TV-serien Agent Carter

Agent Carter er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2015 til 2016. Serien er baseret på Marvel Comics karakter Peggy Carter og foregår i 1940erne efter afslutningen af ​​Anden Verdenskrig. Serien følger Peggy i hendes rolle som hemmelig agent og hendes kamp mod ondskaben.

Hovedrolleindehavere:

  • Hayley Atwell spiller Peggy Carter. Hun medvirkede i alle 18 episoder af serien fra 2015 til 2016. Peggy Carter er en stærk og uafhængig kvinde, der arbejder som spion for SSR (Strategic Scientific Reserve).
  • James DArcy spiller Edwin Jarvis. Han medvirkede også i alle 18 episoder af serien. Edwin Jarvis er Starks butler og hjælper Peggy i hendes missioner.
  • Enver Gjokaj spiller Daniel Sousa. Han medvirkede også i alle 18 episoder af serien. Daniel er en tidligere krigsveteran og en af ​​Peggys nærmeste kolleger.
  • Chad Michael Murray spiller Jack Thompson. Han medvirkede i 14 episoder fra 2015 til 2016. Jack er en af ​​Peggys rivaler på arbejdet, men de udvikler en gensidig respekt.
  • Wynn Everett spiller Whitney Frost. Hun medvirkede i 10 episoder i 2016. Whitney er en skuespiller og en videnskabsmand, der bliver involveret i en konflikt med Peggy.
  • Reggie Austin spiller Jason Wilkes. Han medvirkede også i 10 episoder i 2016. Jason er en af ​​Peggys allierede og en videnskabsmand, der bliver fanget i en farlig situation.
  • Bridget Regan spiller Dottie Underwood. Hun medvirkede i 10 episoder fra 2015 til 2016. Dottie er en trænet lejemorder og en af ​​Peggys mest frygtede fjender.

Andre medvirkende:

  • Lesley Boone spiller Rose. Hun medvirkede i 9 episoder fra 2015 til 2016. Rose er en af ​​Peggys kolleger.
  • Shea Whigham spiller Roger Dooley. Han medvirkede i 7 episoder i 2015. Roger er chefen for SSR og en støtte for Peggy.
  • Lyndsy Fonseca spiller Angie Martinelli. Hun medvirkede i 7 episoder fra 2015 til 2016. Angie er Peggys veninde og en skuespillerinde.
  • Currie Graham spiller Calvin Chadwick. Han medvirkede i 7 episoder i 2016. Calvin er en rig forretningsmand og en af ​​Whitneys allierede.
  • Lotte Verbeek spiller Ana Jarvis. Hun medvirkede også i 7 episoder i 2016. Ana er Edwin Jarvis kone og hjælper også Peggy i sine missioner.
  • Kurtwood Smith spiller Vernon Masters. Han medvirkede også i 7 episoder i 2016. Vernon er en magtfuld politiker og en af ​​Whitneys allierede.
  • Dominic Cooper spiller Howard Stark. Han medvirkede i 5 episoder fra 2015 til 2016. Howard er en berømt opfinder og en af ​​Peggys allierede.
  • Matt Braunger spiller Dr. Samberly. Han medvirkede i 5 episoder i 2016. Dr. Samberly er en videnskabsmand, der hjælper Peggy og Jason.
  • Ken Marino spiller Joseph Manfredi. Han medvirkede også i 5 episoder i 2016. Joseph er en kendt kriminel og en af ​​Whitneys allierede.
  • Rey Valentin spiller Agent Vega. Han medvirkede også i 5 episoder i 2016. Agent Vega er en af ​​Peggys kolleger.
  • Alexander Carroll spiller Agent Yauch. Han medvirkede i 5 episoder i 2015. Agent Yauch er en af ​​Peggys kolleger.

Agent Carter havde et talentfuldt cast, der hjalp med at bringe karaktererne til live. Deres præstationer bidrog til seriens succes og gjorde den til en favorit blandt Marvel-fans.

Serien blev skabt af Christopher Markus og Stephen McFeely, der også har skrevet manuskriptet til flere Marvel-film.

Overblik

Titel Agent Carter
Udgivelsesdato 6. januar 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Marvels Agent Carter
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Fazekas & Butters, Marvel Television, ABC Signature

Resmué

I 1946 bliver Peggy Carter degraderet til sekretæropgaver i Strategic Scientific Reserve (SSR). Da Howard Stark bliver anklaget for forræderi, rekrutterer han hemmeligt Peggy for at rense sit navn med hjælp fra sin butler, Edwin Jarvis.

Krigen er slut, og næsten alle har oplevet et tab. Agent Peggy Carter har mistet kærligheden i sit liv. Som om det ikke var nok, bliver milliardæren Howard Stark anklaget for forræderi, og han hyrer hemmeligt Peggy til at rense sit navn. Med hjælp fra Starks butler begiver hun sig ud på en fyldt rejse af bedrag, mord og kontroverser med en flok medspillende rumkammerater, der laver vittigheder.

Første sæson finder sted i 1946, hvor Peggy Carter balancerer sit rutinearbejde på Strategic Scientific Reserve i New York City med at hjælpe Howard Stark hemmeligt. Stark er blevet anklaget for at levere dødbringende våben til fjender af USA. Carter får hjælp af Starks butler, Edwin Jarvis, til at finde de ansvarlige og komme af med våbnene. I anden sæson flytter Carter fra New York City til Los Angeles for at håndtere truslerne fra den nye Atomalder og det Hemmelige Imperium i kølvandet på Anden Verdenskrig. Hun får nye venner, et nyt hjem og en potentiel ny kærlighedsinteresse.

Marvels Agent Carter, med Captain Americas Hayley Atwell i hovedrollen, følger historien om Peggy Carter. Det er 1946, og freden har slået Peggy Carter hårdt, da hun udelukkes, når mændene vender tilbage fra kampen i udlandet. Peggy arbejder for den hemmelige SSR og må balancere mellem administrativt arbejde og hemmelige missioner for Howard Stark, samtidig med at hun forsøger at navigere i livet som single kvinde i Amerika, efter hun har mistet sin livs kærlighed-Steve Rogers. Serien er inspireret af spillefilmene Captain America: The First Avenger og Captain America: The Winter Soldier samt kortfilmen Marvel One-Shot: Agent Carter.

Fun med fejl: Agent Carter

Hvis du er en af de mange seere, der har fulgt med i den spændende TV-serie Agent Carter, så har du måske også bemærket nogle sjove små fejl undervejs. Her er en underholdende liste over nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget – og nok også grinet lidt af:

Fejl #1: Den magiske hårbøjle

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan Peggy Carter formår at beholde sin hårbøjle på plads under de mest hektiske actionscener, så er der en god grund til det. Det viser sig nemlig, at hendes hårbøjle har overnaturlige kræfter! I flere scener kan man tydeligt se, at den bliver slynget af hendes hoved, men næste øjeblik er den magisk tilbage på plads. Det må være en af de bedste accessoires for en actionheltinde!

Fejl #2: Tidsmaskinens dilemma

I Agent Carter er der en fantastisk tidsmaskine, der kan tage vores helte med tilbage i fortiden. Men der er bare et lille problem – i en af episoderne opdager vi pludselig, at tidsmaskinen også kan rejse i fremtiden! Hvad skete der lige der? Mon Agent Carter har fået fat i en prototype af en tidsmaskine, der endnu ikke er blevet frigivet til offentligheden?

Fejl #3: Den svævende kaffe

I en af scenerne ser vi Peggy Carter nyde en velfortjent pause med en kop dampende varm kaffe. Men vent lige et øjeblik – hvor er kopholderen? Det ser ud til, at kaffen kan svæve på mirakuløs vis i luften uden at spilde en dråbe. Måske har Peggy en hemmelig superkraft, der tillader hende at beherske den vanskelige kunst at balancere kaffe på avancerede måder. Det må være en ny trend, som vi andre bare ikke har fundet ud af endnu!

Fejl #4: Fastklistret frisure

Når det kommer til Agent Carter, er Peggy altid velklædt og storslået styling er et must. Men det virker som om, at hendes frisure er helt umulig at ødelægge – uanset hvad der sker. Selv i de hårdeste kampe forbliver hendes hår corona-stram, præcis som det blev stylet om morgenen. Måske har hun opdaget den hemmelige formel til uudsletteligt hår, som vil få enhver frisør til at gå i panik.

Disse fejl er bare nogle få eksempler på de mange underholdende ting, som seerne har bemærket i Agent Carter. Det er fantastisk at se, hvordan små fejl kan blive til sjove og mindeværdige øjeblikke i en ellers seriøs TV-serie. Så næste gang du ser en fejl i Agent Carter, skal du huske at smile og nyde øjeblikket – for fejl er trods alt med til at gøre serien endnu mere underholdende!

Andre populære titler: The Magnificent SevenRoad HouseFargoNow You See Me 2The MummySave Our SquadWithout RemorseTMNTRomulusCorpse BrideThe Weekend AwayCome and SeeIts Okay to Not Be OkaySyv sure mænd – Sku det nu være moderneThe Green MileLegionTrollFrom Paris with LoveThe Mummy ReturnsCaptain FantasticThe Godfather Part IIIJohn WickLimitlessClarenceSound of MetalSupernaturalCall Me by Your NameReal SteelThe MummyChildren of MenThe FlashRobin HoodThe Legend of TarzanBabylon Berlin29Cold MountainAbove the ShadowsBreaking the SilenceClemencyShrekThe Stepford WivesFUBARNul StjernerKærlighed ved første hikNCIS: Los AngelesThe Quiet GirlParis, TexasLyle, Lyle, CrocodileSharp Objects