kinokvinder.dk

Agents of S.H.I.E.L.D. (TV Series 2013–2020)


Overblik

Titel Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.
Udgivelsesdato 24. september 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber ABC Signature, Mutant Enemy, Marvel Television

Resmué

Agents of S.H.I.E.L.D. er en actionfyldt TV-serie, der følger missionerne for Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division. Efter slaget om New York har verden ændret sig. Den kender nu ikke kun til Avengers, men også til de truende kræfter, der kræver superhelte og mere for at bekæmpe dem. Som reaktion på dette samler Phil Coulson fra Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division et elite-team af hemmelige agenter til at opspore og bekæmpe truslerne, uanset hvor de befinder sig. I en verden der bliver mere og mere skør og farlig, når superskurke træder frem, er disse agenter fra S.H.I.E.L.D. klar til at tage kampen op.

S.H.I.E.L.D. har nu påbegyndt en frisk start efter begivenhederne i Captain America: The Winter Soldier. Phil Coulson er nu direktøren for S.H.I.E.L.D. og opererer i skyggerne sammen med nye rekrutter. Det er op til ham og hans team at stoppe HYDRA fra at skaffe sig videnskabelige våben til at skabe terrorangreb.

Efter begivenhederne i Avengers bliver det nødvendigt for Strategic Homeland Intervention Enforcement: Logistics Division (S.H.I.E.L.D.) at danne et hold af agenter til at undersøge og afhjælpe alien-hændelser. Dette hold inkluderer Ward, May, Skye, Simmons, Fitz og manden der lever, Agent Phil Coulson. Serien følger begivenhederne omkring dette hold bestående af forskellige færdigheder og har mange referencer til MCU-filmene.

Fem fejl i Agents of S.H.I.E.L.D., der fik seerne til at spærre øjnene op!

1. Continuity: Colonel Talbot – en mand af mange uniformer

I TV-serien Agents of S.H.I.E.L.D., kan man være sikker på at være i forvirringens tegn, når det kommer til Colonel Talbot og hans påklædning. Pludselig skifter han fra at bære Command Pilot Wings til at iføre sig et Master Security Forces badge (luftvåbnets militærpoliti) på hans uniform til markarbejde. Det virker til, at kolonelen har karrierefieldet i skiftende uorden!

2. Factual errors: Ups, kolonelens insigne er lidt skævt

Ikke nok med uniformsforvirringen, Colonel Talbot! Nu har du også med insigne-problemer at gøre. Hans ranginsignier, der på uniformen er ørne til en oberst (kolonelens hovedprydelser), er vist kommet på afveje. De skulle rent faktisk være monteret vertikalt på skulderstropperne, præcis som ørnene selv, med næbbene der peger lige nedad. Vi håber, kolonel Talbot kan finde vej til sin skulder og sin insignie-retning i næste scene!

3. Fejlfundet af seere: Hvad sker der med tidsbegreberne?

Seerne af Agents of S.H.I.E.L.D. skal nok have forståelse for, at handlingen kan blive lidt kompleks og surrealistisk indimellem. Men når det kommer til tidsbegreberne, så ryger vi altså fra et sted til et andet uden videre forklaring. Et øjeblik er det dag, og i næste øjeblik er det pludselig nat. Måske har superhelte og skurke nogle ekstra effektive tidsskiftende kræfter, som vi ikke helt forstår?

4. Lad os alle tale på samme tid!

I en verden af udbrud og intens action, er det ikke underligt, at dialogerne indimellem kan blive lidt uklare og sammenfiltrede. Seerne har lagt mærke til, at skuespillerne i Agents of S.H.I.E.L.D. måske burde tage en pause og øve sig på deres turtagning. For vi kan desværre ikke høre, hvad de prøver at sige, når alle taler i munden på hinanden. Kan vi få lidt tid til eftertanke, tak?

5. Special effects: Hvor er pengekassen?

Så er vi kommet til den sidste fejl i vores festlige fejlkavalkade! Selvom TV-serien er kendt for sin fantastiske special effects, så er der af og til en ting eller to, der glipper. Når helten eller skurken rammer hårdt, skulle man umiddelbart forvente et anstændigt pengeregnskab med sig, men desværre, så sejler det lidt. Måske har de glemt at købe hæveautomaten med på missionen?

Agents of S.H.I.E.L.D. er ikke bange for at give os action, drama og spænding. Men indimellem skinner fejlene også igennem og får os til at hæve øjenbrynene. Så næste gang du ser TV-serien, så husk lige at tage et nærmere kig på detaljerne – du ved aldrig, hvilke fejl du opdager og kan have en god griner over!

Andre populære titler: Creed IIIron SkyDanskebåtenAladdinPiThe Vampire DiariesÜberlebenKidsA Viking Saga: Son of ThorThe Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-DThey Want Me DeadSălbăticieThe MotherSuzume1864Anja & ViktorSpider-Man: HomecomingThe Big WeddingPlanet TerrorThe TownThe Old FoxDownton AbbeyHow to Train Your DragonOur Flag Means DeathChild 44Dirty Office PartyPeter Pan & WendyHelluva Boss2067: Kampf um die ZukunftGreen BookEventyrlig oppussingVampire KnightBäckströmSt. Elmos Fire: Die Leidenschaft brennt tiefBeyond Tingri22 Jump StreetNós Que FicámosMaster and Commander: The Far Side of the WorldJerry & Marge go largeNandor Fodor and the Talking Mongoose1000-lb SistersHoly SpiderOut of the FurnaceDie 10 Regeln der LiebeMidnight SunPlanet Earth IIThe KidThe Other WomanAll for Two