kinokvinder.dk

Alexa & Katie (TV Series 2018–2020)

Skuespillerne i TV-serien Alexa

I TV-serien Alexa fra 2018 til 2020 blev der bragt en række talentfulde skuespillere i rampelyset. Lad os se nærmere på nogle af de medvirkende i denne populære serie:

Paris Berelc som Alexa Mendoza

Paris Berelc spiller hovedrollen som Alexa Mendoza i serien. Hun er en dygtig skuespillerinde og har optrådt i alle 39 afsnit af serien fra 2018 til 2020.

Isabel May som Katie Cooper

Isabel May spiller rollen som Katie Cooper, Alexas bedste veninde. Hun medvirkede også i alle 39 episoder af serien.

Jolie Jenkins som Jennifer Cooper

Jolie Jenkins spiller rollen som Jennifer Cooper, Katies mor. Hun er en erfaren skuespillerinde og optræder også i alle 39 episoder.

Emery Kelly som Lucas Mendoza

Emery Kelly spiller Alexas bror, Lucas Mendoza, i serien. Han medvirkede i alle 39 episoder og viser sit talent som skuespiller.

Eddie Shin som Dave Mendoza

Eddie Shin spiller rollen som Dave Mendoza, Alexas far. Han optrådte også i alle 39 afsnit af serien og bidrog til at skabe en autentisk familiedynamik.

Finn Carr som Jack Cooper

Finn Carr spiller rollen som Jack Cooper, Katies lillebror. Han medvirkede også i alle 39 episoder og tilførte serien et strejf af sødme og humor.

Tiffani Thiessen som Lori Mendoza

Tiffani Thiessen spiller rollen som Lori Mendoza, Alexas mor. Hun er en velkendt skuespillerinde og bebos serien med sit talent.

Merit Leighton som Hannah

Merit Leighton spiller rollen som Hannah, en af Alexas nærmeste venner. Hun er med i 23 episoder fra 2018 til 2020 og bringer friskhed til serien.

Iman Benson som Reagan

Iman Benson spiller Reagan, endnu en af Alexas gode venner. Hun medvirkede i 22 episoder fra 2018 til 2020 og tilførte sin egen stil til karakteren.

Kerri Medders som Gwenny

Kerri Medders spiller rollen som Gwenny, en anden af Alexas venner. Hun medvirkede i 19 episoder og bidrog til den venlige atmosfære i serien.

Scott Wordham som Barry

Scott Wordham spiller rollen som Barry, en af Alexas venner. Han medvirkede også i 19 episoder og skabte en sjov og underholdende dynamik med resten af rollebesætningen.

Nathaniel J. Potvin som Ryan

Nathaniel J. Potvin spiller rollen som Ryan, endnu en af Alexas venner. Han var med i 17 episoder og tilførte serien en energisk og spændende karakter.

Jack Griffo som Dylan

Jack Griffo spiller rollen som Dylan i 13 episoder fra 2018 til 2019. Han vinder publikums hjerter med sin charmerende optræden.

Gunner Burkhardt som Spencer

Gunner Burkhardt spiller rollen som Spencer i 12 episoder fra 2019 til 2020. Han leverer en overbevisende præstation og tilfører serien ekstra spænding.

Jordan Austin Smith som Cody

Jordan Austin Smith spiller rollen som Cody i 9 episoder fra 2018 til 2020. Han bidrager til serien med sin unikke karakter og tilstedeværelse.

Barrett Carnahan som Aiden

Barrett Carnahan spiller rollen som Aiden i 7 episoder fra 2019 til 2020. Hans dynamiske præstation gør ham til en mindeværdig del af serien.

Brady Smith som Joe

Brady Smith spiller rollen som Joe i 6 episoder fra 2019 til 2020. Han tilfører serien en ekstra lag af komik og sjov.

Lilly Cornell Warriner som Sue

Lilly Cornell Warriner spiller rollen som Sue i 6 episoder fra 2018 til 2020. Hun giver serien et friskt pust med sin optræden.

Disse er blot nogle af de medvirkende skuespillere i TV-serien Alexa. Hver enkelt af dem har bidraget med deres talent og personlighed til at gøre serien til den succes, den er blevet.

Overblik

Titel Alexa
Udgivelsesdato 23. marts 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 愛麗莎與凱蒂
Filmlokationer Tribune Studios – 5800 Sunset Blvd., Hollywood, Los Angeles, California, USA (Studie)
Produktionsselskab Netflix Studios

Resmué

Livslange bedste venner, Alexa Mendoza og Katie Cooper, ser frem til starten af deres første år på high school. De står over for en krise, der får dem til at føle sig udenfor på et tidspunkt, hvor det virker som om det vigtigste er at passe ind. Eller det tror de i hvert fald – indtil Alexa får konstateret kræft. Men med hinandens hjælp kan de klare high school og håndtere alt andet.

Fejl og fadæser – TV-serien Alexa er ikke helt fejlfri

TV-serien Alexa har fanget millioner af seere i sine dygtigt spundne historier og charmerende karakterer. Men selvom serien er en fornøjelse at se på, så er der alligevel blevet spottet nogle små fejl af øjne skarpt som en ørn. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, som seerne har fundet i Alexa.

Alexa, slå fejlene fra!

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i serien er utvivlsomt den sjove sammenblanding af teknologi. Alexas virtuelle assistent og den populære smart-højttaler med samme navn har forvekslet deres roller. Alexa forsøger desperat at sende beskeder og bestille pizza på sin telefon, mens højttaleren ved hendes side blændende afsynger de nyeste hitlister. Det er en teknologisk melodramatisk fejl, som vi ikke kan lade være med at grine af.

Skiftende tidszone

En anden lille, men underholdende fejl, er den konstant skiftende tidszone, som vores elskede karakterer optræder i. I én scene ser vi dem nyde morgenmad i bløde pyjamas, mens de i næste øjeblik deltager i en glamorøs aftenfest iført kjoler og jakkesæt. De må have adgang til en tidsmaskine, eller også gøres tidslinjerne i Alexa simpelthen op efter eftermiddagsteori.

Mystikken omkring møblerne

Kigger du nogensinde på TV og undrer dig over, hvordan folk kan bo i massive palæer uden et eneste møbel? Det gør vi i hvert fald, når vi ser Alexa. Hvis du ser godt efter, vil du lægge mærke til, at møblerne bare kommer og går. I den ene scene har de en storslået sofa, og i den næste er den forsvundet som dug for solen. Måske er det et nyt indretningskoncept – minimalisme i sin reneste form!

Ulige vejrforhold

Vejret kan være temmelig uforudsigeligt, men i Alexa er det blevet ekstraordinært kaotisk. På en solrig dag er karaktererne klædt i vinterfrakker og uldne huer, mens stormvejr ofte følger trop på de varmeste sommerdage. Måske er Alexa blevet ramt af en forbandelse, der har ret til at ændre på årstiderne efter humøret?

Der er ingen tvivl om, at TV-serien Alexa har fanget vores opmærksomhed og underholdt os i timevis. Men ingen er perfekte, og serien har også sine sjove fejl og fadæser. Så næste gang du ser Alexa, skal du holde øjnene åbne og se, om du også kan spotte nogle bizarre fejl, der vil give dig et lille grin.

Andre populære titler: The Last of UsRed HeatSukûru deizuA Place to Call HomeRepo MenUn Hoț CinstitHigh HeatThats AmorAngelPushThe Fate of the FuriousO.C., CaliforniaVampiresCarlitos Way“The Last of Us” When We Are in NeedStargate SG-1BangLone SurvivorKrybskytterne på NæsbygårdGirl Meets WorldSinister – Wenn Du ihn siehst, bist Du schon verlorenA Quiet PlaceShareDen som dræberVacanță criminală 2Busola de aurThe DukeUnchartedDeadpool 2SuccessionLe Mans 66: O DueloWonder – EncantadorStiletto LBOut of AfricaVikings: ValhallaGuardians of the Galaxy Vol. 3Terminator: Dark FateAccepted13 Horas: Os Soldados Secretos de BenghaziThe Fall GuyEverythings Gonna Be OkayIdentity ThiefWolf ChildrenEnglemagerenSeinfeldSuper rauArgylleA Hollywood Christmas