kinokvinder.dk

ALF (TV Series 1986–1990)


Overblik

Titel ALF
Udgivelsesdato 22. september 1986 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Альф
Optagelsessteder 708 Moreno Avenue, Brentwood, Los Angeles, Californien, USA (Tanner House-eksteriører. Huset blev revet ned i 2012.)
Produktionsselskab Alien Productions

Fejlfestede eventyr med ALF

Hvis du er en af de mange, der har fulgt med i TV-serien ALF fra 80erne, har du med garanti lagt mærke til nogle af de lidt skøre fejl, der har sneget sig ind i produktionen. Vi har samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige og underholdende fejl, som seerne har opdaget. Grib popcornene, og lad os dykke ned i det kaotiske univers af enrummede pelsede væsner og menneskelige forviklinger!

Spøgelsesagtig forhave

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor Tanner-familiens forhave i ALF svinger frem og tilbage mellem eksistens og ikke-eksistens? I løbet af første sæson er der flere scener, hvor deres forhave forsvinder og derefter magisk dukker op igen. Mon ALF har en hemmelig teleporteringsfunktion, eller er det bare en kreativ fejl fra produktionens side? Uanset hvad kan vi i hvert fald konkludere, at det er en mystisk have at passe!

Skønhedsfejl i åbningsscenerne

Hvis du har fulgt nøje med i åbningsscenerne af ALF, har du måske bemærket en lille detalje, der kunne få dig til at grine lidt. I både første og anden sæson kan man nemlig se studielysene løbe med få sekunder af berømmelsen. Lige når kameraet fokuserer på Brian, kan man i venstre side skelne de studielys, der giver ham en lille glød. Det er ikke helt den type stjernestatus, man normalt forbinder med, men tilsyneladende har ALF ikke kunvenner uden for denne verden, men også inden for studiolyset!

Mystisk forsvinden af Neal Tanner

Her er en gåde til dig: Neal Tanner, familiens nære nabo, der bor kun fem minutter væk, mister fuldstændig interessen for at komme på besøg hos familien Tanner. Hvorfor? Det er desværre et mysterium, der aldrig bliver afsløret i serien. Pludselig stopper Neal bare med at dukke op, og ingen forklaring gives. Måske er han blevet kidnappet af rumvæsener, eller måske har han fundet ud af, at ALF faktisk er den bedste nabo, man kan ønske sig. Uanset hvad, er det en uforklarlig forsvinding, vi må leve videre med.

Sådan er livet med ALF – det er aldrig kedeligt, og man ved aldrig, hvad der venter om hjørnet. Fejlene gør faktisk serien endnu mere underholdende, når man kan spotte dem. Så næste gang du ser ALF, så gør dig klar til at lege fejldetektiv og grin lidt af de små, skøre detaljer. Måske er forhaven der, måske ikke – og lysene i studiet vil med garanti altid lyse op!

Andre populære titler: Puzzle mortal“The Simpsons” Throw Grampa from the DaneKnockaround GuysOmerta 6/12Angel Eyes12 RoundsMidwayGame NightLeaving Las VegasThirteenThe Long CallJohanne i TroldeskovenDie BergretterBeethovenThe IdolSalsicha PartyKoe no katachi1 Night in ParisHow I Met Your FatherHappy!Alice in BorderlandLost in SpaceDaydreamerFUBAR“Box Truck Sex” Lili Peterson Gets a Full-body MassageGone Baby GoneTwo of UsYellowjacketsDance MonstersCity of GodUgly BettyCODAOrphan“Mature” POV blond mature women hardcore fuck!Trouble ohne PaddelLimitlessHow to Lose a Guy in 10 DaysMaster of NoneThe Adam ProjectO Homem do NorteStar Wars: Episode VIII – The Last JediLe Mans 66: O DueloCatch Me If You CanThe Hot ZoneThe Sweetest ThingHappy-Go-LuckyThe HostThe GunmanWednesday