kinokvinder.dk

All Rise (TV Series 2019–2023)

De medvirkende i TV-serien All Rise

TV-serien All Rise er en amerikansk juridisk drama-serie, der havde premiere i 2019. Serien følger den højgravide dommer Lola Carmichael, spillet af Simone Missick, mens hun navigerer gennem Los Angeles retssystem og forsøger at skabe forandringer indefra. Her er en præsentation af nogle af de vigtigste medvirkende i serien:

Simone Missick som Lola Carmichael

Simone Missick spiller hovedrollen som Lola Carmichael i All Rise. Lola er en hårdtarbejdende og idealistisk dommer, der er dedikeret til at retfærdighed og at skabe ændringer i retssystemet. Med sin stærke moral og intelligens balancerer Lola sin karriere med at være en vordende mor.

Wilson Bethel som Mark Callan

Wilson Bethel portrætterer advokaten Mark Callan i serien. Mark er en forsvarsadvokat, der er kendt for sin suave stil og evne til at vinde sager. Han har et anstrengt forhold til Lola, men de har et fælles mål om at forbedre retssystemet.

Jessica Camacho som Emily Lopez

Jessica Camacho spiller karakteren Emily Lopez, der er assistentanklager i retssalen. Emily er hårdtarbejdende og ambitiøs, og hun kæmper for at opnå retfærdighed. Hun har et godt samarbejde med Lola Carmichael til trods for deres forskellige roller i retssystemet.

J. Alex Brinson som Luke Watkins

J. Alex Brinson er skuespilleren bag rollen som Luke Watkins, en selvstændig retsmedhjælper og Lolos protégé. Luke er en idealistisk ung jurist, der brænder for at hjælpe andre og skabe ændringer. Han har et tæt forhold til Lola og ser hende som en mentor.

Ruthie Ann Miles som Sherri Kansky

Ruthie Ann Miles spiller karakteren Sherri Kansky, en dommerfuldmægtig i retssalen. Sherri beundrer Lola og ser op til hende som en inspirerende leder. Hun er en intelligent og dedikeret medarbejder, der drømmer om at blive dommer en dag.

Lindsay Mendez som Sara Castillo

Lindsay Mendez portrætterer karakteren Sara Castillo, der er retsmedhjælper og Lolos bedste ven. Sara er en livlig og humoristisk person, der tilføjer en let tone til retssalen. Hun har et stærkt bånd til Lola og støtter hende både personligt og professionelt.

Lindsey Gort som Amy Quinn

Lindsey Gort spiller advokaten Amy Quinn i serien. Amy er en dygtig strafferetsadvokat, der har et romantisk forhold til Mark Callan. Hendes ambition og stærke retfærdighedssans gør hende til en vigtig medspiller i seriens juridiske kampe.

Marg Helgenberger som Lisa Benner

Marg Helgenberger portrætterer Lisa Benner, der er chefanklager i serien. Lisa er en erfaren og hård fightende advokat, der jævnligt krydser klinger med Mark Callan og Lola Carmichael i retssalen. Hun står for håndhævelsen af loven og har en stærk personlighed.

Reggie Lee som Head DDA Thomas Choi

Reggie Lee spiller karakteren Thomas Choi, der er chefanklager og en krævende chef for de anklagere, der arbejder med Lola og hendes team. Thomas er en beslutsom person, der stræber efter resultater og ikke tolererer fejltagelser.

Der er også mange andre talentfulde skuespillere, der medvirker i All Rise og bidrager til seriens succesfulde kombination af drama og retfærdighed. Sammen skaber de en autentisk og fængslende fortælling om retssystemet og de mennesker, der arbejder inden for det.

All Rise er en serie, der forsøger at skildre kompleksiteten og udfordringerne ved retssystemet, samtidig med at den fremhæver vigtigheden af retfærdighed og forandringer. Med et talentfuldt cast og spændende handling er All Rise en serie, der appellerer til både rettighedsforkæmpere og elskere af juridiske dramaer.

Overblik

Titel All Rise
Udgivelsesdato 23. september 2019 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Courthouse
Filmsteder Stage 30, Warner Brothers Burbank Studios – 4000 Warner Boulevard, Burbank, Californien, USA (studie)
Produktionsselskaber Shimmering Pictures
Skyemac Productions
Tall Baby Productions

Resmué

TV-serien All Rise handler om de personlige og professionelle liv hos dommere, advokater, dommersekretærer, retsbetjente og politifolk, der alle arbejder på en retsbygning i Los Angeles County.

Serien giver os et indblik i hver enkelt karakter og deres daglige udfordringer og kampe på og uden for retssalen. Vi følger både deres arbejde med at afgøre sager og deres personlige liv, der ofte bliver påvirket af deres professionelle beslutninger og valg.

Dommer Lola Carmichael er en af hovedkaraktererne, der står over for mange etiske og moralske dilemmaer. Hun ønsker at skabe retfærdighed i en ofte kaotisk og uretfærdig retssystem, samtidig med at hun balancerer sit familieliv.

Advokaterne Mark Callan og Emily Lopez er to andre centrale figurer, der kæmper for deres klienters rettigheder og forsøger at bevise uskylden hos dem, der bliver anklaget.

Der er også en række andre interessante karakterer, herunder dommersekretæren Sherri Kansky og retsbetjenten Luke Watkins, der hver især spiller en vigtig rolle i at opretholde retfærdighedssystemet.

All Rise giver os ikke kun et vindue ind i retssystemets kompleksitet, men udforsker også vigtige temaer som ligestilling, race og sociale uretfærdigheder. Serien formår at fange seernes opmærksomhed med sin engagerende historiefortælling og karakterudvikling.

Med sin blanding af retssalsprocedurer, personlige dramaer og aktuelle samfundsproblemer er All Rise en fascinerende og tankevækkende TV-serie, der er værd at se.

Andre populære titler: HungFargoEverestMasters of the Universe: RevelationWonder – EncantadorCoraline e a Porta SecretaDickinsonThe Kindness of StrangersSaving FaceJulehjertets hemmelighedThree Days of the CondorA Most Violent YearJack and JillBachelorThe Good DoctorBeing HumanCentral IntelligenceAnnetteThe Riot ClubJeder stirbt für sich alleinKung Fury 2The VisitorViața e frumoasăMansfield ParkEnforcementDie Olsenbande schlägt wieder zuDeath RaceGeordie ShoreBruce AlmightyRed NoticeDer var engang en dreng – som fik en lillesøster med vingerDanmark ifølge BubberAmerican Horror StoryUpside DownKlovnChowderHoardersBad Times at the El RoyaleNightwatchPerson of InterestHawaii Five-OThe OutsidersCobra KaiLa limita extremaShazam! Fury of the GodsBarton FinkSpitfire Over BerlinThe Hitmans Bodyguard