kinokvinder.dk

American Dragon: Jake Long (TV Series 2005–2007)


Overblik

Titel American Dragon: Jake Long
Udgivelsesdato 21. januar 2005 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Disneys American Dragon: Jake Long
Produktionsselskaber Cookie Jar Entertainment, Disney Television Animation

Resmué

American Dragon: Jake Long er en TV-serie om en teenager, Jake Long, der har evnen til at forvandle sig til American Dragon, og forsvarer alle mytiske væsner, der hemmeligt opholder sig i menneskets verden.

Skabt af Jeff Goode, skaberen af hittet Mtv Undressed, præsenterer denne sjove, fantastiske og actionfyldte serie Disneys American Dragon: Jake Long. Det er en action/komedie om en asiatisk-amerikansk dreng, der forsøger at finde balance i sit liv som en skateboard-elskende teenager i New York City, og samtidig er blevet betroet de mystiske kræfter som American Dragon, vagt for alle magiske væsner, der hemmeligt lever mellem mennesker. Serien er produceret af Walt Disney Television Animation. Det er en fantastisk comedy/action serie, som jeg tror, du og alle andre Disney-animationfans vil elske. Og den er lidt anderledes end noget Disney har gjort før. Det er 22-minutters historier, hvilket er en ny fortælleformat for os. – Jeff Goode—valeryaa90@yahoo.it

Fejl i American Dragon: Jake Long, der fik seerne til at trække på smilebåndet

Vi kan alle sammen lide en god TV-serie at binge-watche, men indimellem sniger der sig nogle fejl ind, som man ikke kan undgå at lægge mærke til. Og det er netop det, vi vil dykke ned i her – de sjove og skøre fejl, som ivrige seere har opdaget i den populære TV-serie American Dragon: Jake Long.

Forsvindende drageaftryk

I adskillige episoder kan vi være vidne til, at Roses drageaftryk bare forsvinder fra hendes hånd og håndled helt og aldeles. Er det mon et magisk trick, eller har make-up afdelingen bare haft en travl dag? Måske skulle Rose tage en smuttur til den magiske tatovør, der kan garantere et holdbart drageaftryk.

Lingvistisk forvirring

Mens vi er dykket ned i American Dragon: Jake Long-universet, kunne vi ikke undgå at lægge mærke til en mærkelig ting: manglen på konsistens i japansk sprogbrug. Vi elsker at blive introduceret til nye kulturer og sprog, men det ville være rart, hvis de japanske sætningsstrukturer holdt sig stabile igennem hele serien. Måske har de japanske karakterer været på et sprogligt eventyr, hvor intet er som det ser ud?

Glemsomme karakterer

Der er visse karakterer, der har en mistænkelig tendens til at glemme ting lidt for hurtigt. Det er som om deres hukommelse er lige så flygtig som en drøm. Det kan være en ærgerlig fejl, når de pludselig ikke kan huske, hvad der skete i den forrige episode, og vi ser os nødsaget til at minde dem om det hele tiden. Måske skulle de investere i en pålidelig daglig leder?

Dubletmagi

Kan du huske at se to af den samme karakter på skærmen på samme tid? Det kan vi ihvertfald, og det er ikke en af de strategier, der hører til mange TV-produktioners repertoire. American Dragon: Jake Long blev dog lidt for ivrige, da de besluttede at vise os både før og efter transformationer af vores elskede karakterer i en og samme scene. Det er nærmest som at se dobbelt!

Så næste gang du ser American Dragon: Jake Long og lægger mærke til disse sjove fejl, så tag det med et smil på læben og nyd den underholdende vifte af magiske øjeblikke, som serien har at byde på.

Andre populære titler: HalloweenPøllehulletOperation Fortune: Ruse de GuerrePretty Young ThingMinibarnaMy Dads Christmas DateThe Imitation GameMenSharknado 4: The 4th AwakensGuardians of the Galaxy Vol. 3Crazy, Stupid, Love.The Ugly TruthDirty Office PartyParty DownThe RockBallerup BoulevardNevada SmithCarmen CurlersSouthpawDig og migThe SilenceRoad HouseFurios si iute 6Under the DomeThe Twilight ZoneCaponeFinal SpaceAnt-ManBlue Mountain StateThe GauntletDesert HeartsThe HighwaymenFallThe Handmaids TaleAlliedQueen Charlotte: A Bridgerton StoryMississippi BurningMidnightTrollMomInterstellarBaywatchCap und CapperThe StaircasePacific Rim: UprisingAnnaSistersSieben Minuten nach Mitternacht1899