kinokvinder.dk

American Housewife (TV Series 2016–2021)


Overblik

Titel American Housewife
Udgivelsesdato 11. oktober 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt som Američka domaćica
Filmoptagelsessteder CBS Studio Center – 4024 Radford Avenue, Studio City, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Eight Sisters Productions, Weiner & Schwartz, ABC Signature

Resmué

American Housewife er en familiekomedie-serie, der fortælles af Katie, en stærk og bestemt mor, der opdrager sin fejlbehæftede familie i en velstående by fyldt med perfekte koner og deres perfekte børn.

Fantastiske fejl i American Housewife, som seerne har opdaget

American Housewife er en populær TV-serie med masser af humor og sjove karakterer. Men som med enhver tv-serie kan der opstå nogle fejl, som seerne ikke kan lade være med at lægge mærke til. Lad os se nærmere på nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, der er blevet opdaget af vores opmærksomme seere:

1. Den forsvindende kop kaffe

I en af episoderne ser vi Katie sidde i sofaen og nyde sin varme kop kaffe. Men lige pludselig, i et klip, forsvinder koppen sporløst! Det er som om, den bare forsvandt ind i den fjerneste afkrog af TV-universet. Måske koppen havde brug for en pause fra den hektiske handling og besluttede at tage en flyvetur ud af rammen. Vi kan kun gætte os til dens destination – måske Mælkevejen?

2. Det magiske håndklæde

I en anden episode er der et øjeblik, hvor Greg tager et håndklæde fra badeværelset og pakker det omkring sin skulder. Men hvis du er opmærksom, vil du bemærke, at håndklædet øjeblikkeligt skifter farve, fra hvid til lyserød, uden nogen form for tryllerier. Greg må have et særligt magisk håndklæde, der kan skifte farve efter hans eget humør. Gad vide, hvor man kan få fat i sådan et magisk håndklæde?

3. Den teleporterende kat

I en sjov scene ser vi familien Otto sidde omkring spisebordet og spise aftensmad. Det er et helt normalt øjeblik, indtil pludselig deres kat hopper op på bordet for at få lidt opmærksomhed. Men det mest bemærkelsesværdige er, at katten ser ud til at teleportere sig fra gulvet til bordet på et magisk sekund! Det kan være praktisk at have en teleporterende kat til at gå efter snacks uden besværet med at bruge benene.

4. Den forvirrede tidslinje

Nogle seere har bemærket, at tidslinjen i American Housewife kan være lidt forvirrende. Karaktererne synes at skifte tøj og hårstil på mystisk vis mellem scener, der finder sted på samme dag. Måske har de et skab fuld af magiske outfits, eller også har de bare en ekstraordinær evne til at style deres hår i rekordtid. Uanset hvad, så er det imponerende – selvom det kan give hovedpine at prøve at holde styr på tid og sted!

Disse fejl er blot nogle af de mange små detaljer, som seerne har bemærket i American Housewife. Selvom de måske ikke gør serien mindre underholdende, er det sjovt at fange sådanne øjeblikke, hvor illusionen brister, og virkeligheden sniger sig ind. Så næste gang du ser en episode, kan du holde øje med de små fejl og lade dig underholde af de magiske og magtfulde genstande og dyr, der bebor American Housewife-universet.

Andre populære titler: The Big LebowskiThe Pale Blue EyeA Teoria de TudoKrummernes JulOne Tree HillThe Walking Dead: Dead CityBaby DaddySuper rauSpider-Man: Far from HomeWe Have a GhostMagnoliaStrange WorldEn for holdetTid for hjemThe Road Runner ShowSnow WhiteConfusion – Sommer der AusgeflipptenThe RevenantYour Place or MineSpy KidsRomina, VTMTrue StoryBergman IslandBad BoysAirKung Fu Panda 3Shadow and Bone: Legenden der GrishaBig TitsThe MotherThe MistMemoryDen 2. sideShazam! Fury of the GodsDonnie DarkoTriangle of SadnessGrown-ish“Der Bergdoktor” NeulandGone in 60 SecondsPeaky BlindersThe Walking DeadKnock KnockThe Sound of MusicThe Autopsy of Jane DoeMid90sBerserkSharknadoThe Worst Person in the WorldMonarchForrest Gump