kinokvinder.dk

An Idiot Abroad (TV Series 2010–2012)

An Idiot Abroad: De Medvirkende

Karl Pilkington – Vært og hovedperson

Karl Pilkington er hovedpersonen i TV-serien An Idiot Abroad. Han fungerer også som vært og har medvirket i alle 21 afsnit fra 2010-2012. Karl er kendt for sin unikke og ofte humoristiske tilgang til at opleve og udforske forskellige dele af verden.

Ricky Gervais – Medvært

Ricky Gervais, der også er skaberen af serien, medvirker som medvært i An Idiot Abroad. Han optræder i alle 21 afsnit fra 2010-2012. Ricky er en kendt engelsk komiker, skuespiller og producer, der er bedst kendt for sin rolle i serien The Office.

Stephen Merchant – Medvært

Stephen Merchant er også medvært i serien og medvirker i 17 afsnit fra 2010-2011. Han er en engelsk komiker, skuespiller og forfatter og har tidligere arbejdet sammen med Ricky Gervais på forskellige projekter, herunder The Office og Extras.

Richard Yee – Medvært

Richard Yee medvirker som medvært i An Idiot Abroad. Han optræder i 7 afsnit fra 2010-2012. Richard er en britisk tv-producer og instruktør, der har arbejdet på flere dokumentarserier og tv-programmer.

Luke Campbell – Interviewer

Luke Campbell fungerer som interviewer i serien og medvirker i 7 afsnit fra 2010-2012. Han har tidligere arbejdet som tv-vært og journalist og bidrager til programmets fokus på at få Karl Pilkingtons reaktioner og refleksioner.

Warwick Davis – Vært

Warwick Davis er vært i An Idiot Abroad og medvirker i 5 afsnit fra 2011-2012. Han er en britisk skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle som Willow i filmen af samme navn fra 1988. Warwick tilfører serien en sjov og spændende dynamik.

Jamuna Mondal og Ganga Mondal – Spider Sisters

Jamuna Mondal og Ganga Mondal medvirker som Spider Sisters i 2 afsnit fra 2012. De er kendte for deres evne til at samarbejde og udføre udsøgte akrobatiske præstationer som en del af deres show. Deres deltagelse i serien tilføjer en anderledes dimension til Karl Pilkingtons oplevelser.

Andre Medvirkende

  • Ramy Romany – medvirker i 1 afsnit fra 2010
  • Seija Nurmi – medvirker i 1 afsnit fra 2010
  • Celso Maciel – medvirker i 1 afsnit fra 2010
  • Andrew Gee – medvirker i 1 afsnit fra 2010
  • Marty Raney – medvirker som guide
  • Benjamin Green – interviewer
  • Jamie Jay Johnson – interviewer, medvirker i 1 afsnit fra 2011
  • Sam Aaron – medvirker i 1 afsnit fra 2011
  • Chas & Dave – medvirker som sig selv i 1 afsnit fra 2011
  • Ichirou Tamawashi – medvirker som sumobryder i 1 afsnit fra 2011

Alle de nævnte medvirkende har bidraget til An Idiot Abroad og har været en del af det spændende og underholdende eventyr, hvor Karl Pilkington udforsker forskellige dele af verden og giver os et unikt indblik i hans oplevelser og synspunkter.

Overblik

Titel An Idiot Abroad
Udgivelsesdato 5. september 2010
Oprindelsesland Storbritannien
Produktionsselskaber Me + You Productions, RiSK Productions, Sky

Resmué

I TV-serien An Idiot Abroad følger vi den britiske komikerduo Ricky Gervais og Stephen Merchant, der sender deres enfoldige og snæversynede ven Karl Pilkington ud på en rejse rundt i verden for at opleve forskellige mennesker og kulturer.

Den britiske Karl Pilkington har levet et beskyttet liv uden at have rejst meget. Han nyder at leve inden for de trygge rammer af det, der er kendt for ham, primært britisk kultur. Derfor beslutter hans venner, Ricky Gervais og Stephen Merchant, at sende Karl til forskellige dele af verden for at opleve ukendte kulturer. Stephen tror på, at rejser er berigende for livet og håber, at Karl rent faktisk vil føle, at hans liv bliver beriget af disse rejser. Ricky derimod håber, at Karl vil hade hvert eneste øjeblik af sine rejser. For Ricky er dette eksperiment den dyreste joke, han nogensinde kunne have udtænkt, og det er udelukkende for hans egen fornøjelse.

Fejl og fadæser i TV-serien An Idiot Abroad

Elsker du at følge med i eventyrerne hos den lykkelige tømrer-karikatur, Karl Pilkington, i TV-serien An Idiot Abroad? Så har du måske også bemærket nogle af de skønne fejl og sjove situationer, der har sneget sig ind i episoderne. Lad os dykke ned i de mest bemærkelsesværdige fadæser og underholde os over dem sammen!

1. Karl opdager tydeligt grøn skærm

I en af episoderne får Karl Pilkington lov til at opleve alt det, de smukke turistattraktioner har at byde på. Men i stedet for at nyde det, kan vi se, at Karl har opdaget den grønne skærm, der bruges til at indsætte computergenererede baggrunde! Han stirrer knap nok på Eiffeltårnet i Paris, men lader i stedet sin undren over den dårlige visuelle effekt komme til udtryk. Kan vi ikke få en ægte tur til Karl?!

2. Forvirret dommedagsudsendelse

I en anden episode bliver Karl sendt til en øde ø for at opleve livets ensomhed. Men vent, hvad sker der her? Pludselig vises der billeder af brølende bjørne og vulkanudbrud, der truer med at ødelægge hele øen. Hvad sker der for den forvirrende dommedagsudsendelse, hvor scenografien er gået helt amok? Karl ser helt forvirret ud, og vi kan ikke lade være med at grine over produktionens småfejl.

3. Stilfulde tøjvalg i ørkenen

I en episode sendes vores elskværdige idiot ud i ørkenen for at opleve ørkenlivet. Men når vi ser nærmere på, hvad Karl har på sig, så kan vi ikke lade være med at tage os til hovedet af laughter! Han vader rundt i ørkenen iført en speedo og hawaiisk skjorte! Hvem ellers ville vælge sådan et outfit til en tur i ørkenen? Karl Pilkington, selvfølgelig! Det er virkelig et modevalg for de modige.

4. Magiske genstande, der pludselig forsvinder

I et af de mere mystiske øjeblikke i serien får Karl Pilkington udleveret nogle magiske genstande, som skal hjælpe ham på hans rejse. Men de ser ud til at være så magiske, at de bare forsvinder ind i det blå! Resultatet? En forvirret Karl, der prøver at kratte sig i hovedet og finde ud af, hvad der lige skete. Er det magi eller bare en lidt for kreativ redigeringsfejl?

5. Misforstået dansk tradition

I en helt særlig episode bliver Karl sendt til Danmark for at udforske de danske traditioner. Her opdager han hurtigt en misforståelse! Karl har fået at vide, at vi danskere tager os et hyggeligt morgenbad i kanalerne. Derfor ser vi Karl stående klar i fuld tømmermandsudgave ved Kanal 5 i København. Desværre glemte nogen at fortælle Karl, at dette var en joke! Lad os bare sige, at det ikke helt gik som planlagt, og Karl måtte ud af det kolde vand med hvinende grin og mere end gennemblødt.

6. Utilsigtet møde med kameraet

Til sidst har vi en lille perle fra en af de mere akavede øjeblikke i serien. Karl går gennem en travl menneskemængde og bliver overvældet af turister, der kigger intenst mod kameraet. Hvad gør Karl? Han bøjer sig ned og rammer sit hoved lige ind i linsen! Et øjeblik af uheld, der aldrig skulle være sket, men som vi ikke kan lade være med at grine af hver gang. Karl har virkelig en måde at tiltrække sig opmærksomhed på!

Der har været mange sjove øjeblikke og fejl i TV-serien An Idiot Abroad, der har givet os en masse latter og underholdning. Uanset om det er grønne skærme, forvirrende scenografier eller mærkværdige tøjvalg, så er Karl Pilkingtons eventyr altid fyldt med overraskelser. Vi kan kun håbe, at fejlene fortsætter med at give os grådige grin i fremtidige episoder!

Andre populære titler: Child 44Racer and the JailbirdJerry & Marge go large7 Years of Lukas GrahamA Quiet PlaceWillowThe One and Only IvanYung Lean: In My HeadBelfastCrazy, Stupid, Love.Better Call SaulGuardians of the Galaxy Vol. 3Endless LoveCobraLife UnexpectedCoach CarterTrue LiesHalalabad BluesBeckPlayParks and RecreationIndiana Jones și cadranul destinuluiHudson & RexWalker: IndependenceHalloween KillsYi Yi: A One and a Two…The Hateful EightThe Greatest Beer Run EverJeanne du BarryJourney 2: The Mysterious IslandVânătoareaRoomChilds PlayMotherland: Fort SalemMy Teacher, My ObsessionBlindspotBoyz n the HoodHulkLadrões de EliteGet OutUma Escolha Por AmorStation 19AvaNo Time to DiePersuasionThe A-TeamMost Dangerous Game