kinokvinder.dk

Angel (TV Series 1999–2004)

De medvirkende i TV-serien Angel

I TV-serien Angel, der blev sendt fra 1999 til 2004, blev vi introduceret til en række fantastiske skuespillere, der hver især spillede vigtige roller i historien om vampyren Angel og hans kamp mod det onde. Her er en liste over de mest fremtrædende skuespillere i serien.

David Boreanaz som Angel

David Boreanaz spillede hovedrollen som Angel, en vampyr med en sjæl, der forsøger at gøre op for sin fortid som ondsindet skabning ved at bekæmpe det onde. Han medvirkede i alle 111 episoder af serien fra 1999 til 2004.

Charisma Carpenter som Cordelia Chase

Charisma Carpenter spillede Cordelia Chase, en tidligere elev fra Buffy the Vampire Slayer, der flytter til Los Angeles for at blive en del af Angel Investigations. Hun medvirkede i 90 episoder fra 1999 til 2004.

Alexis Denisof som Wesley Wyndam-Pryce

Alexis Denisof portrætterede Wesley Wyndam-Pryce, en tidligere Watcher fra Buffy the Vampire Slayer, der bliver en del af Angels team. Han var med i 101 episoder fra 1999 til 2004.

J. August Richards som Charles Gunn

J. August Richards spillede Charles Gunn, en kampkunstekspert og gadekæmper, der slutter sig til Angels team for at bekæmpe det onde. Han medvirkede i 91 episoder fra 2000 til 2004.

Andy Hallett som Lorne

Andy Hallett spillede Lorne, en demon med evnen til at læse folks skæbner ved at høre deres sangstemmer. Han var med i 76 episoder fra 2000 til 2004.

Amy Acker som Winifred Burkle

Amy Acker portrætterede Winifred Burkle, en ung fysiker, der efter sin befrielse fra en dæmonisk dimension bliver en del af Angels team. Hun medvirkede i 70 episoder fra 2001 til 2004.

Stephanie Romanov som Lilah Morgan

Stephanie Romanov spillede Lilah Morgan, en advokat for den onde organisation Wolfram & Hart, der ofte forsøgte at manipulere Angel og hans team. Hun var med i 35 episoder fra 2000 til 2003.

Vincent Kartheiser som Connor

Vincent Kartheiser portrætterede Connor, sønnen af Angel og Darla, der blev taget fra dem som spæd og opdrættet i en dæmonisk verden. Han medvirkede i 28 episoder fra 2002 til 2004.

James Marsters som Spike

James Marsters spillede Spike, en vampyr med en turbulent fortid, der tidligere havde et forhold til Buffy the Vampire Slayer. Han var med i 24 episoder fra 1999 til 2004.

Christian Kane som Lindsey McDonald

Christian Kane portrætterede Lindsey McDonald, en advokat for Wolfram & Hart, der i begyndelsen af ​​serien er ude efter at fange Angel. Han medvirkede i 21 episoder fra 1999 til 2004.

Julie Benz som Darla

Julie Benz spillede Darla, en vampyr og tidligere elsker af Angel, som vender tilbage i forskellige flashbacks og som en dæmonisk figur. Hun medvirkede i 20 episoder fra 2000 til 2004.

Mercedes McNab som Harmony Kendall

Mercedes McNab spillede Harmony Kendall, Cordelias tidligere veninde, der senere bliver en vampyr og får en mindre rolle i Angels team. Hun medvirkede i 17 episoder fra 2001 til 2004.

Elisabeth Röhm som Detective Kate Lockley

Elisabeth Röhm spillede Detective Kate Lockley, en politibetjent, der mistænker Angel for kriminalitet, men senere hjælper ham i kampen mod det onde. Hun medvirkede i 15 episoder fra 1999 til 2001.

Daniel Dae Kim som Gavin Park

Daniel Dae Kim portrætterede Gavin Park, en advokat for Wolfram & Hart, der forsøger at bekæmpe Angel og hans team. Han medvirkede i 12 episoder fra 2001 til 2003.

Glenn Quinn som Allen Doyle

Glenn Quinn spillede Allen Doyle, en halvdæmon med evnen til at få visioner, der hjælper Angels team. Desværre døde Quinn i virkeligheden, og hans karakter forlod serien efter 12 episoder i 1999 til 2004.

Keith Szarabajka som Daniel Holtz

Keith Szarabajka portrætterede Daniel Holtz, en tidligere fjende af Angel, der vender tilbage efter århundreder for at hævne sig. Han medvirkede i 12 episoder fra 2001 til 2004.

Sarah Thompson som Eve

Sarah Thompson spillede Eve, en mystisk kvinde med forbindelse til Wolfram & Hart, der spiller en nøglerolle i Angels kampe mod det onde. Hun var med i 10 episoder fra 2003 til 2004.

Mark Lutz som The Groosalugg

Mark Lutz spillede The Groosalugg, en krigsherre fra en anden dimension, der bliver forelsket i Cordelia og senere følger hende tilbage til jorden. Han medvirkede i 9 episoder fra 2001 til 2002.

Skuespillere, der spillede mindre roller og gæsteoptrædener, samt resten af ​​produktionsteamet, har alle bidraget til at gøre Angel til en uforglemmelig TV-serie.

Selvom serien sluttede for mere end et årti siden, har den stadig en trofast fanskare og bliver betragtet som en af ​​de bedste spinn-offs fra Buffy the Vampire Slayer.

Overblik

Titel Angel: The Series
Udgivelsesdato 5. oktober 1999 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Angel: The Series
Optagelsessteder 4121 Wilshire Blvd, Los Angeles, Californien, USA (Hotel ydre)
Produktionsselskaber Mutant Enemy, Greenwolf, Kuzui Enterprises

Resmué

TV-serien Angel handler om vampyren Angel, der er forbandet med en sjæl. Han flytter til Los Angeles og hjælper mennesker med problemer relateret til det overnaturlige, samtidig med at han søger sin egen forløsning.

Vampyren Angelus, der nu er kendt som Angel, har en menneskelig sjæl, men begik rædselsfulde forbrydelser i fortiden. Han søger tilgivelse og forsøger at gøre op for sine handlinger ved at flytte fra Sunnydale (og et forhold til Buffy Summers fra Buffy the Vampire Slayer) til Los Angeles, hvor han hjælper de undertrykte ved at bekæmpe de overnaturlige væsner, der udnytter dem.

I denne spin-off fra kultserien Buffy The Vampire Slayer, flytter den forbandede vampyr med en sjæl, Angel, til Los Angeles og efterlader Sunnydale bag sig for at søge forløsning. Han slår sig snart sammen med gamle og nye venner for at bekæmpe ondskaben, der plager byen.

I en by overbefolket af dæmoner, troldmænd og nogle virkelig ondsindede advokater, bliver Angel, en væsen af natten, Los Angeles største håb. Tidligere en grusom vampyr, der terroriserede Europa, hjælper vampyren med en sjæl, Angel, de hjælpeløse for at få sin belønning fra Magtens Bevarelse – at blive glemt og genvinde sin menneskelighed. I sin søgen opretter han Angel Investigations med hjælp fra et usandsynligt (men effektivt) hold af kampklare personer: den aspirerende skuespillerinde Cordelia Chase, den boglige brite Wesley Wyndam-Price og gadedrengen Charles Gunn.

Forskellige sjove fejl i TV-serien Angel

TV-serien Angel er kendt og elsket af mange seere, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Som med enhver populær serie har seerne en fantastisk evne til at spotte fejl og dele dem med resten af verden. Her er et udvalg af sjove fejl, som seerne har bemærket i Angel.

Fejl 1: Angels refleksion i en vandpyt

I introsekvensen til hver episode af Angel ser vi vores helt, Angel, gå ned ad en gyde. Og hvis du er opmærksom, vil du bemærke en sjov fejl – hans refleksion i en vandpyt. Nu skulle man tro, at produktionsteamet ville have rettet denne fejl, men nej! De valgte faktisk at lade den være der som et symbol på hans sjæl. Måske er det bare mig, men jeg håber virkelig ikke, at jeg ser min egen refleksion i vandpytter hver gang jeg går forbi dem!

Fejl 2: Spike, den incorporeale forvirring

I løbet af sæson 5 oplever vi en virkelig forvirrende fejl med karakteren Spike. Han bliver pludselig incorporeal og kan ikke længere interagere med fysiske objekter. Han passerer igennem mennesker og vægge som en ånd. Men her kommer det sjove ind – af en eller anden grund formår han stadig at sidde i stole og lejlighedsvis interagere med større rekvisitter. Ja, det er en af de mysterier, vi alle står over for i livet – hvordan kan en ånd sidde i en stol?

Så næste gang du ser Angel og spotter en af disse fejl, er det bare at tage det med et smil på læben. Det er en del af charmen ved at se en TV-serie, og det giver os også noget at grine af. Nuvel, invester i nogle vandtætte sko, hvis du vil undgå at se din egen refleksion i en vandpyt!

Andre populære titler: Heartbreak HighFartblinda“Mature” POV blond mature women hardcore fuck!SolkongenTed LassoDansegarderobenExtractionHereafterCurfewFresh Off the BoatTop GearFast & Furious 7Vergiftete WahrheitShadowhunters“The Crown” Ipatiev HouseDespicable MeDexter: New BloodRoslund & Hellström: Cell 8Styrmand KarlsenThe Black PhoneRich Man, Poor ManDen som dræberThe Danish GirlThe Sandhamn MurdersLittle Shop of HorrorsAirThe Marco EffectWildflowerElvisDorteWelcome to WrexhamProof of LifeZERV – Zeit der AbrechnungZooSwiss Army ManAsteroid CityGood TimeCluelessMan with a PlanThe Girl with All the GiftsPerfect MatchWhite CollarMatadorHidden FiguresThe Equalizer 3Gold Rush: White WaterȘoferul doamnei DaisySex and the City