kinokvinder.dk

Angora by Night (TV Series 2007–2008)

TV-serien Angora by Night

Angora by Night er en dansk TV-serie, der blev sendt på TV 2 Zulu. Serien blev skabt og udført af komikertrioen Eskild Ebbesen, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, der også optræder som værter. Serien blev sendt fra 2004 til 2005 og består af 22 episoder.

Hovedrolleindehavere

  1. Simon Kvamm:
  2. Simon Kvamm er en dansk musiker og komiker, der blev født den 20. september 1977. Han er bedst kendt som vært i Angora by Night, hvor han udfører en af hovedrollerne. Kvamm er også kendt som forsanger i bandet Nephew.

  3. Esben Pretzmann:
  4. Esben Pretzmann er en dansk skuespiller og komiker, født den 28. april 1976. Han medvirkede i Angora by Night som en af hovedværterne. Pretzmann har også optrådt i flere andre film og TV-shows.

  5. Rune Tolsgaard:
  6. Rune Tolsgaard er en dansk komiker, født den 13. februar 1976. Han er mest kendt som en af værterne i Angora by Night. Tolsgaard har også medvirket i flere andre comedyshows og stand-up-forestillinger.

Øvrige medvirkende

  • Eksempelnavn 1:
  • Eksempelnavn 2:
  • Eksempelnavn 3:
  • Eksempelnavn 4:
  • Eksempelnavn 5:

Disse skuespillere og komikere udgjorde den primære besætning i Angora by Night. Serien var kendt for sin humoristiske og satiriske tilgang til forskellige emner og blev populær blandt danske seere.

Angora by Night byder på en blanding af sketches, musikalske indslag og interviews. Serien udfordrede ofte sociale normer og stereotype opfattelser gennem sin komedie. Hver episode var en unik oplevelse, hvor seerne blev underholdt og provokeret på samme tid.

Selvom Angora by Night blev afsluttet efter to sæsoner, efterlod den et varigt indtryk på dansk TV-landskab. Serien blev rost for sin kreative tilgang og talentfulde cast. Den fortsætter med at være et kultfænomen og huskes af mange som et af de mest banebrydende comedyshows i Danmark.

Overblik

Titel Angora by Night
Udgivelsesdato 17. september 2007
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Angora Film & TV

Resmué

Angora by Night er en sketch comedy-talkshow, der har tre Angora-komikere i hovedrollen: Simon Kvamm, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann. Serien byder på bizarre og surrealistiske karakterer, der spilles af de tre komikere.

Programmet sendes tre gange om ugen, nemlig mandag, tirsdag og onsdag, og hver fredag er der en best-of-ugen udgave. Angora by Night kombinerer stand-up comedy, sketches og talkshow-elementer og skaber dermed en underholdende og unik blanding af sjov og satire.

De tre Angora-komikere leverer med deres skæve og karismatiske personligheder en bred vifte af forskellige karakterer og humoristiske situationer. Med deres talent for at improvisere og frembringe morsomme dialoger samt deres evne til at skabe absurditet og lune kommentarer, kan man forvente sig sjov og grinegaranti i hver episode.

Angora by Night er et must-see for alle, der elsker komedie, satire og originale karakterer. Serien formår at få seerne til at grine højt og samtidig udfordre deres opfattelse af humor og samfundet.

Fejl og fadæser i Angora by Night

En klassiker: Kaffekopperne er altid tomme

En af de mest bemærkelsesværdige fejl, der er blevet opdaget af seerne i TV-serien Angora by Night, er de tomme kaffekopper. Uanset om karaktererne sidder på en café, på arbejdet eller hjemme i deres stue, så er kaffekopperne ualmindeligt tomme. Det er som om, de kun er til pynt, eller måske drikker de usynlig kaffe? Hvem ved? Det er i hvert fald underholdende at følge med i, hvordan de forsøger at spille trodsigt med tomme kopper.

Vændte venstre hånd, venstre fod – alt er galt!

En anden sjov fejl, der er blevet bemærket af seerne, er de karakterers uforklarlige brug af deres venstre hænder eller fødder, når de tidligere har etableret sig som højrehåndede eller højrefodede. Det ser ud til, at skuespillerne i Angora by Night har glemt deres egne karakterers præferencer og skifter til den anden side uden nogen forklaring. Det er en omvandrende forvirring, der får os til at undre os over, om venstre og højre betyder noget i denne serie?

Replikker, der forsvinder i luften

Noget, der virkeligt kan få os til at grine, er de replikker, der forsvinder i luften i Angora by Night. Dette er ikke en engangs-foreteelse – det sker igen og igen. Vi har mystisk talestørrelsesændring midt i en sætning eller endda manglende replikker, der skaber et absurd kaos i dialogen. Det efterlader os publikum fortabte i en uforudsigelig verden, hvor selv ord ikke kan stole på.

Dødbringende dør, der ingen lyd laver

En alvorlig mangel på lydeffekter kan observeres, når nogen åbner eller lukker døre i Angora by Night. Uanset om karaktererne træder ind i et værelse eller forlader det, er der ingen som helst lyd. Døren glider bare lydløst åben eller lukkes i baggrunden. Er det en hyldest til antigravitations-teknologi? Eller er det bare en bevidst vits fra serieproducentens side? Uanset årsagen er det en lydlig stilhed, der får os til at ønske, at karaktererne kunne komme ud af dørene på en mere dramatisk måde.

Mærkelige rekvisitter dukker kun op én gang

Til sidst har vi den underlige forekomst af rekvisitter, der kun vises én gang i Angora by Night. Publikum går hele serien igennem og får præsenteret bizarre genstande, som aldrig nogensinde ses eller nævnes igen. Det kan være alt fra en fisketank med en talende fisk til en magisk tryllestav, der kan forvandle mennesker til grævlinge. Det er som om, disse rekvisitter findes i en parallel virkelighed, som kun får et kort øjeblik i rampelyset, før de forsvinder for evigt.

Andre populære titler: The Summer I Turned Pretty28 Days HauntedSuperclásicoMerlinThe Perfect MatchI Am LegendNever Let Me GoVikingsV/H/S/94The Walking DeadThe Little MermaidRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiChicago MedFar and AwayLeft BehindFar til fire på BornholmSpirit: Stallion of the CimarronUnfriendedGattacaCluelessThe JonesesThe Sound of MusicAquamanCreed IIIBreakout KingsLady BirdDan-DreamNight HunterQueenpinsRocky IIIMacGyverThe Lego Batman MovieCaptain America: The First AvengerRundfunkHinterlandWhite Boy RickWhere the Crawdads SingDuneFoyles WarSecret InvasionThe CrushDubluraWest Side StoryThe Super Mario Bros. MovieThe Amazing Spider-ManWantedMad Max: Fury RoadJournal 64S.O.S. – Palhaços Assassinos