kinokvinder.dk

Animal Kingdom (TV Series 2016–2022)


Overblik

Titel Animal Kingdom
Udgivelsesdato 14. juni 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Vương Quốc Tội Phạm
Optagelsessteder Oceanside, Californien, USA
Produktionsselskaber John Wells Productions and Warner Horizon Television

Resmué

Animal Kingdom handler om en familie i det sydlige Californien, hvis overdådige livsstil finansieres af deres kriminelle aktiviteter. Serien følger 17-årige Joshua J Cody, der flytter ind hos sine ubekymrede slægtninge i deres by ved stranden, efter hans mor dør af en heroinoverdosis. Familien ledes af den barske matriark Janine Smurf Cody og hendes højre hånd Baz, der styrer forretningen og tager beslutningerne. Klanen består også af Pope, den ældste og farligste af Cody-drengene; Craig, den seje og frygtløse mellemste søn; og Deran, den plagende, mistroisk yngste i familien.

Fejl og fadæser i TV-serien Animal Kingdom

Forsinket fugleflugt

Det er svært at være en fugl i Animal Kingdom. I flere scener kan man tydeligt se, at fuglene bagved skuespillerne flyver i et helt andet tempo end de fugle, der er tæt på dem. Det ser ud som om, at nogle af fuglene er gået i stå midt i luften og pludselig får travlt for at indhente de andre. Det er godt, at der ikke er fugleræs omkring!

Dyrene med flere liv

Man kan sige, at dyrene i Animal Kingdom har mere end ét liv. I en af episoderne bliver en løve skudt og falder ned fra en klippe. Men magisk nok genopstår løven kort efter og er frisk og sprællevende igen! Måske er det et hemmeligt sted i Kingdom, hvor dyrene kan gå til genopladning, når de er blevet wedeligerede.

Usynligt vand

Glem alt om usynlig ink, for nu kommer det usynlige vand! I en vildtro scene er der en karakter, der er indhyllet i et slags springvand, men vandet er fuldkommen usynligt. Det er alvorligt imponerende, at de har formået at finde en usynlig vandteknologi, men det kunne være rart, hvis de også kunne dele den med resten af verden!

Tigerskridt med lyd

Når man ser en tiger, forventer man at høre nogle skræmmende lyde. Men i Animal Kingdom kan tigere åbenbart bevæge sig helt lydløst, men stadig lave al den plaskelyd i vandet, som man kan ønske sig. Det er lidt som at se en ninja-tiger i aktion. Hvis bare de også havde magiske kræfter som at kaste shuriken, ville serien være helt perfekt!

Klonede fugle

Forestil dig at være en fugl og opdage, at du har identiske kloner rundt omkring dig. Det er præcis, hvad der sker i Animal Kingdom. I en scene kan man tydeligt se, at samme fugl flyver flere gange på samme tid ved siden af hinanden. Det er aldrig kedeligt med klonede fugle i luften!

Andre populære titler: Treasure PlanetGifted365 DaysBME Pain Olympics 22 Fast 2 FuriousExpend4blesCalendar GirlHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 1Good Will HuntingScream: Tipi sau fugiGhostbusters – Die GeisterjägerGran TurismoW.E.WolfThe Change-UpCortina de fierUnknown User 2: Dark WebWalking Tall – Justiceiro IncorruptívelMiami ViceHeartbeatThreesomeShortbusForce of NatureSpielzeuglandLe SamouraïInherent ViceO Cobrador de ImpostosArgentina, 1985Avengers AssembleHappiest SeasonThe Morning ShowThe Walking DeadAmerican ReunionHannibalLegally BlondeMonster Loving ManiacsTeenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze“The Walking Dead” Heres NeganKraven the HunterThe Silence of the LambsRepriseCălătorie către sfârșitAlien: CovenantRent-a-GirlfriendMaster of NoneUnchartedTom Clancys Jack RyanLast Chance U: BasketballInjusticeThe Mist