kinokvinder.dk

Aquarius (TV Series 2015–2016)


Overblik

Titel Aquarius
Udgivelsesdato 28. maj 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Менсонова Породица
Filmoptagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber King Baby, McNamara Moving Company, Tomorrow Studios

Resmué

Aquarius er en gribende krimidrama fra 1960erne, der følger LAPD-detektiven Sam Hodiak og hans trainee, som må håndtere bandeaktiviteter, brutale forbrydelser, en tid i forandring, familiekriser og den manipulerende småkriminelle Charles Manson, der langsomt opbygger sin kult.

Handlingen udspiller sig i Los Angeles i 1967 – velkommen til kærlighedens sommer. Aquarius har David Duchovny i hovedrollen som Sam Hodiak, en erfaren morddetektiv, hvis efterforskning fletter sig sammen med aktiviteterne hos den virkelige kultleder Charles Manson, i årene før han planlagde de mest berygtede mord i en hel generation – Tate-LaBianca-mordene. Manson er en karismatisk leder med store planer og han er begyndt at opbygge sin familie ved at rekruttere sårbare unge mænd og kvinder til at slutte sig til hans sag.

Hodiak danner et makkerpar med en ung betjent, som hjælper ham med at infiltrere Mansons klike. Hodiak bliver tvunget til at se tingene gennem øjnene på en ung person, der er vokset op i den anti-etableringsorienterede tidsånd – med spørgsmål og tvivl om tingene. Aquarius er spændende, vanedannende og visuelt forbløffende – vandbæreren tidsalderen er her.

1967-Los Angeles er kun to år efter Watts-urolighederne og midt i Vietnamkrigen. Gadevold, udgangsforbud, modkultur, anti-etableringsprotester, hippier, oprør og tåregas, siddende demonstrationer, ulovlige stoffer (og dem, der endnu ikke er planlagt) fri kærlighed, anarki og en dyb og vedvarende had til politiet er nogle af de udfordringer, som den fiktive detektiv Sam Hodiak og LAPD står overfor. Så, i marts, blev Charles Milles Manson prøveløsladt fra fængslet for aller-sidste gang, for at nyde en skrækindjagende periode, der ikke er set mage til i den amerikanske kriminalhistorie.

Humoristiske fejl i TV-serien Aquarius

TV-serien Aquarius har fanget seernes opmærksomhed med sit spændende plot og dygtige skuespillere. Men som med enhver produktion er der desværre også nogle sjove fejl, som seerne har opdaget og måske endda grinet lidt af. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl, der har fået seerne til at undre sig og udbryde: Det gør de da ikke seriøst, gør de?!

Lukrative genstande, der aldrig løbes væk med

En af de mest mærkværdige fejl, som seerne har bemærket, er i forbindelse med værdifulde genstande. I flere scener ser vi vores helte jagte efter dyrebare juveler og pengebunker. Men det virker som om, skurkene altid ender med at slippe væk med dem uden besvær. Måske dyrker Aquarius en form for moderne Robin Hood-stil, hvor tyvekoster returneres til de rette ejere efter seriens afslutning. Eller også er der en hemmelig sort magi involveret, der får genstandene til at fordufte!

Mystiske kunnen i forskellige sprog

En anden morsom fejl er lanceringen af forskellige sprogfærdigheder hos karaktererne. I den ene scene kan vores hovedperson tale flydende fransk i en sprogudveksling med en lokal kunstner. Men i den næste scene viser det sig, at hun ikke kan bestille en croissant på et fransk bageri. Det er en slags sproglig amnesi, der får dig til at grine og spørge dig selv: Hvad er det egentlig for nogle færdigheder, de har?

Tidsmanipulation og hurtige transformationer

En fejl, som seerne finder underholdende, er de hurtige og utrolige transformationer, der finder sted inden for få sekunder. I en scene kan vores helt være fuldt påklædt, men inden for øjeblikke skifter han til en fuldstændig anden forklædning, der får dig til at tænke: Er det en superheltskift i slow motion, eller har jeg bare blinzet for længe?

Uforklarlige vejrkatastrofer

Sidst, men ikke mindst, er der de pludselige vejromslag, der får dig til at ridse dig i håret og mumle: Hvordan er det dog muligt?

I en scene er himlen skyfri, og solen skinner på vores helte, mens de går en fredelig tur. Men så snart de træder ind i en bygning, bryder et voldsomt uvejr ud med lyn og torden. Det er som om, bygninger har nogle mystiske klimatiske kræfter, der forårsager forvirring og får dig til at tænke: Seriøst, seerne har vel brug for en forklaring, ikke?

Disse fejl i TV-serien Aquarius er bestemt underholdende og har givet seerne et godt grin. Selvom de kan være lidt forvirrende og absurd, er det trods alt med til at gøre serien unik og mindeværdig. Lad os håbe, at produktionsteamet også kan se det humoristiske i disse fejl og omfavne dem som en del af seriens charme!

Andre populære titler: Le Mans 66: O DueloAvatar: The Way of WaterSpeak No EvilThe Big LebowskiPeacemakerPrince Charming – DKLa boda de RosaHamiltonNapoleonScarfaceStay AliveTake the Money and Run“Låst inde for livet” Del 2SicarioThe PlatformBeckJulefrokostenGentlemen Prefer BlondesTotal RecallDopesickMechanic: ResurrectionGuns AkimboKlovnIm Rausch der SterneThe ProgramGirlNCISShamelessSwimming Pool7 Years of Lukas GrahamDead Man DownGuardians of the Galaxy Vol. 3One Tree HillGreys AnatomyKilling Them SoftlyHannah MontanaBirdman orStatus UpdateBalto III: Wings of ChangeTestament of YouthDownfalls HighThe Last Thing He Told MeBaywatchKatjaKaj og BenteBentCluelessVerborgene SchönheitAssalto a LondresLife