kinokvinder.dk

Assassination Classroom (TV Series 2013–2016)

De medvirkende i TV-serien Assassination Classroom

Jun Fukuyama som Koro-sensei

Jun Fukuyama spiller hovedrollen som Koro-sensei, en mærkelig lærer med en gigantisk oktopusagtig krop, der også fungerer som hovedskurken i serien. Fukuyama er en japansk stemmeskuespiller, der har en imponerende karriere inden for anime og videospil.

Mai Fuchigami som Nagisa Shiota

Mai Fuchigami leverer stemmen til Nagisa Shiota, en af hovedpersonerne i Assassination Classroom. Nagisa er en stille og tavs elev med en skjult talendt for mord, og Fuchigami formår at bringe hans karakter til live gennem sin stemme.

Bryce Papenbrook og Patrick Seitz som Additional Voices

Bryce Papenbrook og Patrick Seitz er begge amerikanske stemmeskuespillere, der har arbejdet på den engelske dub af Assassination Classroom. De giver stemme til forskellige bipersoner i serien og tilføjer variation og dybde til karaktergalleriet.

Vic Mignogna og Luci Christian som Additional Voices

Vic Mignogna og Luci Christian er to andre prominente stemmeskuespillere, der også bidrager med deres talenter til Assassination Classroom. Deres alsidighed og evne til at tilpasse sig forskellige karakterer gør dem til værdifulde aktiver for serien.

Mike McFarland som Gastro

Mike McFarland giver stemme til karakteren Gastro i Assassination Classroom. Gastro er en lærer på Kunugigaoka Middle School, der har en usund passion for madlavning og spisning. McFarlands skuespil fanger Gastros excentriske personlighed perfekt.

Josh Grelle som Teppei Araki

Teppei Araki er en af eleverne i klasse 3-E i Assassination Classroom, og Josh Grelle giver sin stemme. Grelles skuespil giver Araki karakterens nødvendige kompleksitet og følelsesmæssige dybde.

Lindsay Seidel som Nagisa Shiota

Lindsay Seidel er en anden stemmeskuespiller, der giver sin stemme til Nagisa Shiota i den engelske dub af serien. Hendes præstation er med til at fremhæve Nagisas skrøbelighed og samtidig styrke.

Michael Johnston og Ben Phillips som Additional Voices

Michael Johnston og Ben Phillips er yderligere stemmeskuespillere, der bidrager til karakterudviklingen i Assassination Classroom. Deres brede vifte af stemmepræstationer giver serien en ekstra dybde og autenticitet.

Chris Ryan som Tadaomi Karasuma

Chris Ryan spiller rollen som Tadaomi Karasuma, en træningsinstruktør og tidligere elitesoldat, der hjælper eleverne i klasse 3-E med deres drabsmål. Ryan formår at formidle Karasumas autoritet og beslutsomhed gennem sin stemme.

Christopher Bevins som Additional Voices

Christopher Bevins er endnu en amerikansk stemmeskuespiller, der yder et værdifuldt bidrag til Assassination Classroom med forskellige bipersoners stemmer. Hans allsidige talent gør det muligt at skabe en engagerende lydside i serien.

Aya Suzaki og Monica Rial som Kaede Kayano

Aya Suzaki og Monica Rial deler rollen som Kaede Kayano i henholdsvis den japanske og engelske version af serien. Kaede er en af eleverne i klasse 3-E og hendes karakterudvikling er vigtig for handlingen. Suzaki og Rial gør begge et fremragende stykke arbejde med at bringe Kaede til livs.

Ryôta Ôsaka som Yuuma Isogai

Yuuma Isogai er en anden flittig elev i klasse 3-E og bliver stemt af Ryôta Ôsaka. Isogai er en karakter med stort hjerte og Ôsaka formidler hans oprigtighed og handlekraft gennem sin stemme.

Nobuhiko Okamoto som Karma Akabane

Karma Akabane er en af de mest markante karakterer i Assassination Classroom, og hans stemme bliver leveret af Nobuhiko Okamoto. Okamotos stemmeudtryk for Karma afspejler hans charme og uforudsigelige natur på en imponerende måde.

Chie Matsuura som Megu Kataoka

Megu Kataoka er en af eleverne i klasse 3-E og bliver stemt af Chie Matsuura. Kataokas karakterudvikling er afgørende for seriens handling, og Matsuuras skuespil giver Megu dybde og følelsesmæssig autenticitet.

I Assassination Classroom sikrer et talentfuldt ensemble af skuespillere og stemmeskuespillere, at karaktererne kommer til live med autenticitet og følelsesmæssig dybde. Deres evner og engagement har været medvirkende til at gøre serien til en succes både i Japan og internationalt.

Overblik

Titel Assassination Classroom
Udgivelsesdato 18. februar 2015
Oprindelsesland Japan
Kendt som Lớp Học Ám Sát
Produktionsselskaber Fuji Television Network, Lerche

Resmué

Assassination Classroom er en TV-serie, hvor Jorden trues af en magtfuld skabning, der har ødelagt 70% af Månen med sin styrke og efterladt den som en kredsformet måne for evigt. Skabningen påstår, at Jorden også vil blive ødelagt af ham inden for et år, men han giver menneskeheden en chance for at undgå denne skæbne. I klasse 3-E på Kunugigaoka Junior High School begynder han at arbejde som klasseleder og underviser sine elever ikke kun i almindelige fag, men også i kunsten at begå mord.

Den japanske regering lover en belønning på ¥10 milliarder (100 millioner USD) til den elev, der lykkes med at dræbe deres lærer, som de har navngivet Korosensei. Dette viser sig dog at være en næsten umulig opgave, da han besidder flere umenneskelige evner, herunder evnen til at bevæge sig med en hastighed på Mach 20.

Efter en mystisk skabning, der ligner en intelligent blæksprutte, sprænger Månen i luften, og han truer med at gøre det samme med Jorden inden for et år, medmindre en tilfældig klasse af elever formår at dræbe ham inden da, samtidig med at han forsøger at undervise dem som en almindelig sensei.

Historien i den originale manga begynder, efter at 70% af Månen pludselig blev fordampet i en eksplosion. Den superlivsform, der er ansvarlig for denne katastrofe, er en mærkelig blæksprutte-lignende skabning, der kan bevæge sig med supersonisk hastighed på Mach 20. Den har en dusør på 10 milliarder yen (100 millioner USD) på sit hoved, men af en eller anden grund ender denne skabning med at undervise en mellemtrinsklasse i begyndelsen af skoleåret. Eleverne har indtil deres eksamen til at slå læreren ihjel, ellers vil Jorden også blive ødelagt.

Fem sjove fejl i Assassination Classroom TV-serien

Fejl 1: Lærernes uheldige uniformer

En af de mest underholdende fejl i Assassination Classroom er de læreres uniformer. Hvis du lægger mærke til det, vil du opdage, at de altid ser lidt krøllede og mismatches ud. Nogle gange har de endda forkerte farver! Måske er det for at vise at undervisning kan være kaotisk, selv for mesterassassinlærere.

Fejl 2: Elevens mystiske evner

Vi kan ikke undgå at bemærke den ene elev, der synes at have de mest underlige evner. Han kan flyve, teleportere og endda ændre form – alt sammen uden nogen forklaring. Måske er det en superhemmelig del af assassinundervisningen, eller måske har vi bare savnet en vigtig scene, hvor han får disse kræfter. Uanset hvad er det sjovt at se, hvordan han altid havner i de mest bizarre situationer takket være sine magiske evner.

Fejl 3: Skolens tidsforvirring

Hvis du prøver at følge tidslinjen i Assassination Classroom, vil du hurtigt blive forvirret. Nogle gange virker det som om, at dagen aldrig slutter, og eleverne bliver i skole i ugevis uden en enkelt fridag. Og så pludselig hopper vi tilbage i tiden og er tilbage på første skoledag. Måske er det en del af assassintræningen, hvor eleverne skal lære at fungere uden søvn og uden at spørge om pauser. Det er i hvert fald en fejl, der får os til at klø os i hovedet og grine lidt ad skolens urimelige tidsplaner.

Fejl 4: Klassen, der aldrig studerer

I Assassination Classroom er konceptet at eleverne skal forsøge at myrde deres lærer, men alligevel synes de aldrig at studere. De bruger mere tid på at løse fjollede problemer og deltage i absurde konkurrencer end at rent faktisk lære noget. Måske er det fordi, hvis de studerede, ville de blive for gode til at myrde, og det ville ødelægge hele præmissen for serien. Hvem ved? Det er i hvert fald en sjov fejl, der får os til at stille spørgsmålstegn ved værdien af traditionel undervisning.

Fejl 5: Assassinstrategien der altid bliver afsløret

Hver gang eleverne forsøger at lægge en plan for at myrde deres lærer, ender det altid med at blive afsløret. Selvom de forsøger at være diskrete og hemmelige, er læreren altid et skridt foran og opdager deres planer på forhånd. Måske er det fordi, det er en TV-serie, og det ville være kedeligt, hvis eleverne faktisk lykkedes med deres planer. Uanset årsagen er det underholdende at se deres frustrerede ansigtsudtryk, når deres strategi går op i røg.

Andre populære titler: The IdolSerendipityWas Mädchen wollenGirls und PanzerPearl HarborRosemarys BabyBrooklyn Nine-NineSeeKingsman: The Golden CircleMrs. Harris Goes to ParisAsteroid CitySpinning ManContagionGirlThe Last DuelRagnarokKung Fu Panda 4Scenes from a MarriageDark TowerFreedom WritersGaslightPrey for the DevilGenshin ImpactFree SoloDamages: Im Netz der MachtDinosaursWe Are Your FriendsVale dos EsquecidosLate BloomersMan on FireJames Bond 007 – Lizenz zum TötenStăpânul inelelor: Cele două turnuriStatelessAlfa si OmegaMeter i sekundetTake MeHypnotisörenRedeeming LoveFootlooseLove IslandÀ Fria Luz do DiaPam & TommyJust Like HeavenMinkavlerneBaby Driver