kinokvinder.dk

Avengers Assemble (TV Series 2012–2019)

De medvirkende i TV-serien Avengers Assemble

Avengers Assemble er en animeret TV-serie baseret på Marvel Comics og blev sendt fra 2012 til 2019. Serien følger det legendariske superheltehold, Avengers, og deres utrættelige kamp for at beskytte verden mod farlige skurke.

Roger Craig Smith som Captain America

Roger Craig Smith har givet sin stemme til rollen som Captain America i hele 107 episoder af Avengers Assemble. Hans dygtige fortolkning af den ikoniske superhelt har gjort ham til en central figur i serien.

Troy Baker som Hawkeye

Troy Baker har lånt sin stemme til karakteren Hawkeye i 93 episoder af serien. Hans talentfulde stemmemæssige præstation har bidraget til at skabe en spændende og actionfyldt karakter.

Fred Tatasciore som Hulk

Med hele 90 episoder som Hulk har Fred Tatasciore formået at bringe den grønne og vrede superhelt til live på skærmen. Hans dybe stemme og intense præstation har gjort Hulk til en af seriens mest fascinerende figurer.

Travis Willingham som Thor

Travis Willingham har givet sin stemme til Thor i 87 episoder af Avengers Assemble. Hans imponerende og stærke stemme har skabt en troværdig og charmerende version af denne mægtige Gud af Torden.

Bumper Robinson som Falcon

I 80 episoder har Bumper Robinson udlånt sin stemme til Falcon. Han har formået at indfange den ungdommelige energi og mod, som kendetegner denne karakter.

Laura Bailey som Black Widow

Laura Bailey har spillet rollen som Black Widow i 79 episoder af serien. Hendes evne til at formidle både styrke og sårbarhed har gjort Black Widow til en af Avengers mest interessante karakterer.

Adrian Pasdar som Iron Man

I 76 episoder har Adrian Pasdar givet sin stemme til Iron Man. Hans sofistikerede og karismatiske levering har været med til at bringe Tony Stark og hans alter ego til live.

David Kaye som J.A.R.V.I.S.

David Kaye har lagt stemme til J.A.R.V.I.S., den kunstige intelligens, der er knyttet til Iron Man. Han har formået at skabe en stemme, der udstråler både intelligens og personlighed.

James Mathis III som Black Panther

Black Panther er imponerende portrætteret af James Mathis III i 46 episoder af serien. Hans stemme har tilføjet både kraft og ærefrygt til denne kongelige superhelt.

Liam OBrien som Red Skull

Liam OBrien har givet sin stemme til skurken Red Skull i 27 episoder af Avengers Assemble. Hans evne til at skabe en ondsindet og skræmmende karakter har gjort Red Skull til en perfekt modstander for Avengers.

Natalia Rosminati som Madame Masque

Med 26 episoder som Madame Masque har Natalia Rosminati formået at skabe en mystisk og farlig skurkefigur. Hendes stemmepræstation har hjulpet med at formidle denne karakter på en spændende måde.

Mick Wingert som Iron Man

Mick Wingert har også givet sin stemme til Iron Man i 24 episoder af serien. Hans unikke fortolkning har tilføjet friskhed til karakteren og tilføjet endnu mere dybde.

Grey Griffin som Captain Marvel

Med sin stemme har Grey Griffin givet karakteren Captain Marvel liv i 21 episoder af serien. Hendes evne til at formidle både styrke og empati har gjort hende til en troværdig repræsentant for denne mægtige superhelt.

Kathreen Khavari som Ms. Marvel

Ms. Marvel er portrætteret af Kathreen Khavari i 21 episoder af serien. Hendes præstation har hjulpet med at skabe en ung og inspirerende karakter, der er med til at definere fremtiden for superhelteuniverset.

Daisy Lightfoot som Shuri

Med sin stemme har Daisy Lightfoot givet liv til Shuri i 20 episoder af Avengers Assemble. Hendes præstation har bidraget til at skabe en karismatisk og intelligent karakter, der er lige så imponerende som sin bror, Black Panther.

Jennifer Hale som F.R.I.D.A.Y.

Jennifer Hale har lånt sin stemme til F.R.I.D.A.Y., en anden kunstig intelligens knyttet til Iron Man. Hendes evne til at formidle både hjælpsomhed og sarkasme har gjort karakteren til en af seriens mest mindeværdige.

Grant George som Ant-Man

Grant George har givet sin stemme til Ant-Man i 16 episoder af serien. Hans charmerende levering har været med til at formidle både humor og heltemod.

Trevor Devall som Klaue

Trevor Devall har lånt sin stemme til skurken Klaue i 15 episoder af Avengers Assemble. Hans stemmepræstation har bidraget til at skabe en farlig og manipulerende karakter, der altid er parat til at gå imod Avengers.

Ovenstående er blot nogle af de mange talentfulde skuespillere og stemmeskuespillere, der har bidraget til at bringe Avengers Assemble til live. Uden deres dygtighed og dedikation ville serien ikke have været den samme.

Desuden skal der også rettes en stor tak til de skabere, der har gjort det muligt at bringe disse ikoniske superhelte til vores skærme – Jack Kirby, Joe Simon og Stan Lee. Deres kreative vision og fantastiske historier har været med til at forme Avengers-universet og sørge for, at det forbliver elsket af superheltefans over hele verden.

Overblik

Titel Avengers Assemble
Udgivelsesdato 26. maj 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Marvels Avengers Assemble
Produktionsselskaber Man of Action, Marvel Animation

Resmué

I TV-serien Avengers Assemble følger vi de videre eventyr i Marvel Universets mest magtfulde superheltehold. Kan verdens mest stærke team af superhelte lægge deres uenigheder til side og lære at leve sammen under ét tag længe nok til at redde verden fra total ødelæggelse?

Svaret vil blive afsløret, når Red Skull og M.O.D.O.K. erklærer krig mod Avengers.

Serien er udgivet af Walt Disney Home Entertainment.

Freaky fejl i Avengers Assemble: Seernes opdagelser

Den onde tryllekunstner i Den Grønne Tryllemose

Avengers Assemble er en spændende TV-serie, der har fanget millioner af seere fra hele verden. Men når man ser nøje efter, kan man faktisk opdage nogle fejl, der måske er undsluppet produktionens årvågne øjne. Lad os dykke ned i nogle af de mest sjove fejl, som seerne har opdaget!

Fejende flotte fejl – bogstaveligt talt!

I en episode af Avengers Assemble er vores helte midt i en intens kamp mod skurken Magnificent Mallet. Pludselig hopper kameraet over til en bred vinkel, og hvad ser vi der? Captain America, der bruger sin ikoniske skjold til at feje gulvet! Er der mon et nyt trick i hans arsenal, eller er det bare et klodset kamerahop? En ting er sikkert – det er en fejl, der er til at grine af!

Et slag af dimensionelle proportioner

I nok en uforglemmelig episode af Avengers Assemble står Ultron over for Hulk i en episk kamp om jordens skæbne. Men seerne har bemærket en lille detalje, der kan ødelægge lidt af illusionen. Under et særligt voldsomt slag fra Hulk svinger Ultron på mystisk vis fra venstre side af skærmen til højre side. Det er som om, han laver en transformerende rejse gennem tid og rum. Måske har Ultron fundet en genvej mellem dimensionerne?

De mystiske skiftende sko

Ser man nøje efter i en episode af Avengers Assemble, kan man spotte et mærkværdigt modefænomen. Black Widow, som normalt rockes af sorte støvler, bliver ved et uheld fanget i et tidsloop, hvor hun skifter sko for hvert minut, der går. Fra høje hæle til sneakers til flip-flops – det virker som om, hendes garderobe har fået et seriøst power-up. Måske en ny superhelt i modebranchen?

Knækproblemer for Hulk

Efter utallige timer i træningscenteret er Hulk kendt for sin enorme styrke og evne til at bekæmpe fjender. Men i en episode af Avengers Assemble ser det ud til, at selv Hulken har sine fysiske begrænsninger. Mens han kæmper mod en gruppe fjender, kan observante seere bemærke, at hans arm knækker på en meget lidt naturlig måde. Måske burde Hulk overveje lidt ekstra calcium i sin kost?

Fejl eller Easter Egg?

Til sidst har vi en fejl, der gør os lidt forvirrede. I en scene ser vi Iron Man og Thor snakke sammen, men noget ser ikke rigtigt ud. Hvis man ser efter, kan man se, at Tony Starks skæg skifter farve fra brun til rød i forskellige kameravinkler! Er det en fejl, eller er det et hemmeligt Easter Egg, der refererer til Iron Mans evne til at skifte hårfarve som en sand modeikon? Vi kan kun spekulere!

Øjenåbnere og underholdning

Avengers Assemble er en fantastisk TV-serie, der leverer action, eventyr og masser af gode historier. Men at spotte disse små fejl er som at finde skatte fra en fjern verden. Det er øjenåbnere, der ajourfører os med, at disse superhelte også er menneskelige. Så lad os gå videre med et åbent sind og fortsætte med at nyde den spændende verden i Avengers Assemble – fejl og alt!

Andre populære titler: Pretty Hard CasesThe BoysGaslitGhost Stories in SchoolWinnie the Pooh: Blood and HoneyThe FatherBewitchedYear OneTime BanditsSuccessionKingsman: The Secret ServiceDie Braut des PrinzenE.T. – Der AußerirdischeLittle WomenThe UntouchablesYes MinisterThe Grand Budapest HotelThe Last EmperorAventuri sub clar de lunaBabelZoolanderPowderShazam! Fury of the GodsBlue BloodsÎntreabă prafulThe CoolerSpider-Man: Een nieuw universumHalf BakedDreamlandGrease: Rise of the Pink LadiesTimecopEverybody Hates ChrisThe Walking DeadAvatar 3Modern FamilyTulsa KingAdams ApplesCrepúsculo dos DeusesAncient ApocalypseLost in TranslationHenry DangerFalling SkiesKung Fu Panda 4Everything Everywhere All at OnceKærlighed ved første hikVerdensdamerneKrummerne – Det er svært at være 11 årKick-Ass