kinokvinder.dk

Avrupa Yakasi (TV Series 2004–2009)


Overblik

Titel Avrupa Yakasi
Udgivelsesdato 11. februar 2004 (Tyrkiet)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk
Også kendt som The European Side
Optagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Plato Film Production

Resmué

Avrupa Yakasi er en tv-serie, der handler om det traditionelle Sutcuoglu-familie og deres komiske kamp for at tilpasse sig det moderne liv i Nisantasi, et højt profileret område i Istanbul. Serien tager sit navn fra den europæiske side af Istanbul, som repræsenterer det moderne byliv, da byen er opdelt i Europæisk og Anatolisk side.

Handlingen følger en gruppe venner, der arbejder på et modetidsskrift med samme navn som serien og bor i elitekvarteret Nisantasi, kendt for sine boutiques og high-society livsstil. Serien portrætterer forskellige tyrkiske familieforhold og giver et indblik i de forskellige vaner og traditioner i det sekulære tyrkiske samfund.

Nogle af karaktererne kommer fra Anatolien og forsøger at integrere sig i det moderne byliv, nogle er født ind i denne livsstil, og nogle forsøger at bevare og tilpasse deres traditioner til det moderne liv. Når disse mennesker kommer sammen, stopper eventyrene ikke.

Underholdende fejl i TV-serien Avrupa Yakasi

TV-serier har ofte en helt særlig magi, der får os til at drømme os væk i fantastiske verdener fyldt med spænding, romantik og dramatik. Men indimellem kan selv de mest elskede serier have nogle fejl, der sniger sig ind og vækker vores opmærksomhed. Her vil vi dykke ned i nogle af de fejl, seerne har opdaget i den populære TV-serie, Avrupa Yakasi!

Vent et øjeblik, var det ikke nat?

Avrupa Yakasi er kendt for sine farverige karakterer og sjove historier, men nogle gange ser det ud til, at produktionsteamet havde en undskyldning for at spare på elregningen. I en episode blev det pludselig nat, men i det næste øjeblik skiftede det til dag. Sikke dog en magisk tid, hvor det kan blive lyst på et splitsekund! Måske har vi dog overset, at karaktererne har evnen til at ændre døgnrytme hurtigere end et ekorn kan løbe op i et træ.

Vent, hvor er den store sofa?

Avrupa Yakasi har en af de mest ikoniske kulisseopsætninger, inklusive en stor, farverig sofa, hvor karaktererne samles for at diskutere og grine sammen. Men i en af episoderne ser det ud til, at sofaen pludselig er forsvundet! Måske er det en del af et hemmeligt skjulested for karaktererne, hvor de hurtigt kan gemme sig, når deres jokes ikke slår an hos publikum.

Er det ikke den samme skuespiller, der spiller to forskellige roller?

Vi ved, at skuespillere kan være i stand til at spille forskellige roller ved hjælp af makeup og kostumer, men det ser ud til, at Avrupa Yakasi nogle gange giver denne ide en hel ny betydning. Hvad sker der, når det samme ansigt pludselig dukker op som to forskellige karakterer? Måske er deres tvillinger, eller også er det bare endnu en dimension, hvor tidsrejser og forvirring er normen.

Hold da op, ser de ikke lidt for unge ud?

Stjernerne i Avrupa Yakasi er talentfulde skuespillere, men nogle gange ser det ud til, at de ikke helt passer ind i de roller, de spiller. Nogle af karaktererne præsenteres som voksne, men de ser ud til at have fundet Den Hemmelige Kilde til Evig Ungdom. Måske er der tale om et hemmeligt samfund af Peter Pan-fans eller et mirakel fra rummet, der holder dem udødelige.

Der er ingen tvivl om, at Avrupa Yakasi er en underholdende TV-serie med masser af sjov og god humor. Og selv om fejl kan ske, har de bare tilføjet et ekstra lag af mysterium og charme til serien. Det er netop disse fejl, der gør os til dedikerede fans, fordi vi ved, at selv de mest elskede karakterer og universer ikke er perfekte. Så lad os omfavne fejlene og grine med dem, når vi nyder denne fantastiske TV-serie!

Andre populære titler: The House That Jack BuiltThe Night AgentKung Fu PandaBenedictionThe OfficeThe MenuHot PursuitThe Family ManScooby-DooThe Magnificent SevenBarryBabylonX-Men: First Class“Inspector Lewis” Counter Culture BluesGringo: Amator în misiuneSpyStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesFive Nights at FreddysZulu bingoDie Braut des PrinzenPatient ZeroThe Good NurseClash of the TitansDeath NoteShooterSteel MagnoliasHomeGreyhoundVoyeur-house TVAxel in HarlemThe MentalistThree SistersE.T. – Der AußerirdischeI, TonyaAngel EyesBoku No PicoBeyond Skyline“Obi-Wan Kenobi” Part IIIFate: The Winx SagaMenendez: Blood BrothersGrown-ishPulp FictionGoodfellasPixelsBad Boys 4Iron Man 3Blinkende lygterGayniggers from Outer SpaceMean Girls