kinokvinder.dk

Baby Daddy (TV Series 2012–2017)

De medvirkende i TV-serien Baby Daddy

TV-serien Baby Daddy er en populær amerikansk sitcom, der blev sendt fra 2012 til 2017. Serien følger historien om Ben Wheeler, en ung mand, der bliver overrasket, da hans tidligere flamme efterlader deres baby på hans dørtrin. Serien er kendt for sin humoristiske og hjertevarme tilgang til livet som en uventet fader.

Hovedrollen: Jean-Luc Bilodeau som Ben Wheeler

Jean-Luc Bilodeau spiller hovedpersonen Ben Wheeler. Han er den lidt uprofessionelle, men omsorgsfulde fader af den uventede baby. Gennem serien udvikler Ben sig som både en far og en person, der tager ansvar for sit eget liv. Bilodeau bringer en charmerende og autentisk tilstedeværelse til sin rolle og giver seerne en person at heppe på.

Ben Wheelers bror: Derek Theler som Danny Wheeler

Derek Theler spiller Danny Wheeler, Bens bror og en dygtig professionel ishockeyspiller. Danny er den mere modne af de to brødre og fungerer som en slags støtte for Ben. Danny kæmper også med at finde sin plads i voksenlivet og balancere sin karriere med sit forhold til sin brors barn. Theler leverer en sympatisk og sjov præstation, der supplerer Bilodeaus rolle på en engagerende måde.

Den sprudlende mor: Melissa Peterman som Bonnie Wheeler

Melissa Peterman spiller Bonnie Wheeler, Bens og Dannys energetiske og frisindede mor. Bonnie er kendt for sin flamboyante personlighed og sin evne til at bringe liv og sjov ind i enhver situation. Peterman bringer masser af komisk timing og karisma til sin rolle, hvilket gør Bonnie til en af ​​de mest mindeværdige karakterer i serien.

Den bedste veninde: Chelsea Kane som Riley Perrin

Chelsea Kane spiller Riley Perrin, Bens bedste veninde siden barndommen og en vigtig støtte for ham som nybagt far. Riley har altid været forelsket i Ben og gennem serien kæmper hun for at navigere hendes følelser og finde sin plads i hans liv. Kane giver en autentisk og rørende fremstilling af en ung kvinde, der søger kærlighed og balance i sit venskab med Ben.

Ben Wheelers bedste ven: Tahj Mowry som Tucker Dobbs

Tahj Mowry spiller Tucker Dobbs, Bens bedste ven og en kilde til sjov og latter i serien. Tucker er en charmerende og excentrisk karakter, der altid er klar til at hjælpe Ben med hans far-eventyr. Mowry bringer masser af komik og energi til rollen og skaber en fantastisk kemi med resten af ​​castet.

Andre medvirkende

Udover de vigtigste rollebesætningsmedlemmer inkluderer Baby Daddy også en række andre talentfulde skuespillere, der har bidraget til seriens succes. Nogle af disse inkluderer Kayleigh Harris, Sura Harris, Harper Husak, Ember Husak, Peter Porte, Mila Beske, Zoey Beske, Jase Whitaker, Ali Louise Hartman, Susanne Allan Hartman, Daniella Monet, Rachna Khatau og Lacey Chabert. Alle disse skuespillere har spillet roller, der har bidraget til at forme og udvikle historien og karakterene i Baby Daddy, hvilket har gjort serien underholdende og elsket af fans.

Skaber og alle medvirkende

Dan Berendsen er skaberen af Baby Daddy og har været involveret i serien på alle niveauer, inklusive manuskriptforfatter og producent. Han har formået at skabe en serie, der formår at kombinere sjov med hjertevarme og skabe øjeblikke, der både får os til at grine og føle med karaktererne.

Som en af de mest populære sitcoms i sin tid har Baby Daddy vundet mange fans med sin unikke præmis og fornøjelige karakterer. Med en talentfuld rollebesætning, der bringer deres figurer til live, har serien formået at skabe et indtryk og have en varig effekt på seerne.

Serien er bestemt en værdig seværdighed for enhver, der ønsker en god latter og et indblik i de sjove og hjertelige øjeblikke i livet som en uventet far.

Overblik

Titel Baby Daddy
Udgivelsesdato 20. juni 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som 少男老爸
Filmoptagelsessteder CBS Studio Center – 4024 Radford Avenue, Studio City, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Dont Borrow Trouble, ABC Family

Resmué

TV-serien Baby Daddy handler om Ben, en ungkarl og bartender i 20erne, der bliver en uventet far, da en tidligere kæreste efterlader en baby pige foran hans dørtrin. Ben beslutter sig for at opdrage babyen med hjælp fra sin mor, sin bror Danny, sin ven Tucker og Riley, pigen der har en hemmelig forelskelse i ham.

Ben, der er bartender og kvindebedårer, bliver en uventet forælder, da en af hans gamle kærester efterlader en baby pige på hans dørtrin. Med hjælp fra sin mor og sine roommates lærer han måske hvad det vil sige at være en forælder, men ikke før han kommer ud i nogle problemer.

Efter et år finder Ben ud af, at han er far efter at have haft en flirt med en pige. Babyen bliver efterladt hos ham, og nu må Ben søge hjælp fra sin bror Danny, sin mor Bonnie, sin bedste ven Tucker og sin barndomsven Riley. Baby Emma hjælper Ben med at blive en moden ung mand og far. Samtidig udvikler der sig følelser, nogle har været der længe, og der opstår en kærlighedstrekant. Hvem ender med hvem?

Fataliteter og fadæser: Fejl i TV-serien Baby Daddy

Fejl #1: Babyen skifter alder fra sekund til sekund!

I TV-serien Baby Daddy er det åbenbart ikke kun bleer og sutteflasker, der bliver skiftet – babyens alder ændrer sig også i en rasende fart! På det ene sekund er lille Emma en nuttet nyfødt, og i næste sekund er hun pludseligt blevet et halvt år ældre. Det er jo nok de mest ekstreme væksthormoner, vi nogensinde har set!

Fejl #2: Farvel dårlige dialoger, hallo pinsam kemi!

Selvom man kan tilgive fejl i manuskriptet, kan man ikke undgå at bemærke den pinlige kemi mellem skuespillerne i Baby Daddy. Det virker næsten som om, de er blevet tvunget til at være sammen, som om de har fået tildelt rollerne gennem en omvendt version af Tinder. Det er slet ikke til at se, at de skulle være en familie. Måske er det tid til at genoverveje castingen!

Fejl #3: Plottet forsvinder ligesom sneglene i Salamisuppen

Har du nogensinde følt, at du sad og ventede på, at noget interessant ville ske i Baby Daddy? Tja, du er langt fra den eneste. Det virker næsten som om, at manuskriptforfatterne har glemt at inkludere et rigtigt plot i serien. I stedet får vi en endeløs strøm af tilfældige begivenheder, der ikke rigtig fører til noget. Måske er serien bare en nødlanding i komediegenren?

Fejl #4: Kan vi ikke tage en tur til frisøren?

Der er noget grundlæggende galt her: karakterernes frisurer ser altid ud til at være klippet i en parallel dimension! Det er som om, at de alle har fået deres håropsætning udført på en vild tidsrejse tilbage til 80erne. Måske skulle de investere i en moderne frisørsalon, i stedet for at holde fast i deres hårige fejltagelser?

Fejl #5: Hvor mange førstegangsfædre skal der til for at skifte én ble?

Ja, det virker som om Baby Daddy lige har taget et kursus i at jonglere med faderskabet. Hver gang der er behov for at skifte en ble eller lave en flaske, viser det sig, at alle karaktererne i serien pludselig er blevet førstegangsfædre uden en anelse om, hvordan man gør det. Er det blot en konspirationsplan fra babyindustrien? Vi følger spændt med!

Konklusion:

Der er ingen tvivl om, at Baby Daddy er en serie, der ikke undslipper seernes kritiske øjne. Fejl efter fejl bliver opdaget, og det er svært ikke at grine af dem. Men trods alt er serien stadig i stand til at underholde os og give os et godt grin. Så lad os se igennem fingre med fejlene og nyde den humor, der trods alt opstår som følge af dem!

Andre populære titler: TransportPremonitionI Know What You Did Last SummerCrashEverybody Loves RaymondHouseFive Nights at FreddysCommunityTerminator: Dark FateNopeFed UpChinatownMisfitsEvil Dead RiseThe Last of UsBaby DriverThe West WingVacanță criminală 2Buying Beverly HillsThe CounselorBad TasteArmy of ThievesThe Last House on the LeftBridesmaidsThe EqualizerThe OfficeKILL la KILLEvil Dead RiseBulletproofA Knights TaleRoad HouseMonsters UniversityShazam! Fury of the GodsBend It Like BeckhamKono subarashii sekai ni shukufuku o!The Gray ManDet Forsvundne RavkammerSuitsOld DogsDreamcatcherF9: The Fast SagaDispăruţi fără urmăTMNTThe OrvilleCasino RoyaleBeetlejuiceThe MotherCreed II