kinokvinder.dk

Backstage (TV Series 2015–2016)


Overblik

Titel Backstage
Udgivelsesdato 24. december 2014 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Produktionsselskaber DR Ultra, Danmarks Radio (DR), Metronome Productions

Resmué

Backstage er en TV-serie, der følger livet og dramaet bag kulisserne på en fiktiv musikskole i Toronto. Serien er fyldt med intriger, venskab og konkurrence mellem de talentfulde elever, der drømmer om en karriere inden for musikbranchen.

Hovedpersonen i serien er Talia, en ambitiøs og talentfuld sangerinde, der kæmper for at finde sin plads i musikbranchen. Vi følger hende og hendes venner gennem deres rejse på musikskolen, hvor de tager på auditions, øver sig, optræder og navigerer gennem dramaet mellem rivaliserende grupper af elever.

Backstage fokuserer ikke kun på musikalsk talent, men også på de personlige udfordringer, som karaktererne står over for. Vi ser dem kæmpe med kærlighed, venskab, familieproblemer og identitetsspørgsmål, mens de forsøger at forfølge deres drømme om at blive professionelle musikere.

Historien i Backstage er spændende og fængende, og serien formår at skabe en perfekt balance mellem musikalske præstationer og karakterudvikling. Vi får en ærlig og autentisk indsigt i livet som ung kunstner og de udfordringer, der følger med.

Backstage er en TV-serie, der vil appellere til både musikelskere og fans af ungdomsdrama. Med sin unikke blanding af musik og personlige historier formår serien at underholde og berøre seerne på forskellige niveauer. Hver episode er fyldt med spænding, humor og øjeblikke af ægte følelse, der vil få seerne til at føle sig tættere på karaktererne og deres rejse.

Fejl i Backstage-serien der er så sjove, at du ikke kan undgå at grine!

Fejl #1: Pludselige skift i karakterens tøj

Vi har alle bemærket det! En karakter er iført en grøn trøje i den ene scene, men i næste scene er trøjen pludselig rød. Er det en magisk tøjforvandling, eller har stylingafdelingen bare sovet i timen? vi kan ikke lade være med at undre os!

Fejl #2: Gennemskuelige rekvisitter

Lad os være ærlige – vi kan godt se, at det glas skuespilleren løfter, er lavet af plastik. Det ser så falsk ud, at selv et barn ville kunne gennemskue det! Det er nok på tide at investere i nogle mere autentiske rekvisitter, ikke?

Fejl #3: Magisk teleportation

Det er virkelig imponerende, hvordan en karakter kan gå fra at være på en café til pludselig at befinde sig i skolens korridor i løbet af et splitsekund! Er der noget, vi ikke ved om disse figurer? Har de nogle hemmelige teleportationskræfter? Vi vil gerne have en forklaring!

Fejl #4: Uklar tidslinje

Vent et øjeblik… Var det ikke for nylig aften, og nu er det pludselig morgen? Når vi ser en TV-serie, forventer vi da en vis sammenhæng i tidslinjen! Kan nogen fortælle os, hvad der foregår i historien? Vi har brug for et klart svar!

Fejl #5: Hvor er alle de pædeler?

I en serie om en skole burde der være en konstant strøm af elever, der går rundt i baggrunden. Men hvor er de alle sammen? Er der kun fem studerende på hele skolen? Det er da bestemt ikke realistisk – medmindre det er en skole, der kun optager elever med teleportationskræfter!

Så er du klar til at tage dig en god latter og samtidig analysere lidt fejl og mangler i TV-serien Backstage? Vi kan ikke lade være med at grine ad disse småfejl, der helt klart kunne have været undgået. Men hey, det er vel bare en del af charmen ved serien, ikke?

Andre populære titler: La La LandEscape at DannemoraThe BodyguardA Man Called OttoEverything Everywhere All at OnceThe Pelican BriefToo Close For ChristmasHouse of the DragonFaudaFresh Off the BoatItCorbulSons of AnarchyNo Hard FeelingsThe Worlds EndBittenDer blutige Pfad GottesCast AwayGuillermo del Toros PinocchioRed NoticeShes Out of My LeagueJungleInferno“Mer panik i tomteverkstan” PåskharenEliteSupernaturalThe UntouchablesPeaky BlindersA Beautiful MindAnna KareninaF9: The Fast SagaDie Baronin von der TankstelleThe RingRunaway BrideFameCrazy, Stupid, Love.Beverly Hills, 90210House of the DragonGhostbusters: AfterlifeThe WatchNights OutMidt om nattenJackass Presents: Bad GrandpaGiftedBlack EmanuelleThe Ring