kinokvinder.dk

Bad and Crazy (TV Series 2021–2022)

De medvirkende i TV-serien Bad and Crazy

Top cast

Bad and Crazy er en populær sydkoreansk TV-serie, der blev sendt fra 2021 til 2022. Serien har et stærkt cast af talentfulde skuespillere, der har bidraget til dens succes. Her er nogle af de centrale medvirkende i Bad and Crazy:

  1. Lee Dong-wook: Lee Dong-wook spiller en af hovedrollerne i serien. Han leverer en fantastisk præstation som en af hovedkaraktererne.
  2. Ryu Soo-yeol: Ryu Soo-yeol er en talentfuld skuespiller, der også har en vigtig rolle i Bad and Crazy.
  3. Han Ji-Eun: Han Ji-Eun er endnu en vigtig medvirkende i serien og bidrager til at skabe en spændende dynamik mellem karaktererne.
  4. Lee Hee-Gyeom: Lee Hee-Gyeom tilføjer også sin egen unikke skuespilstil til serien og gør den endnu mere interessant at se på.
  5. Hak-Yeon Cha: Hak-Yeon Cha spiller en vigtig rolle som Kyung-Tae i Bad and Crazy og bidrager til at skabe en spændende fortælling.

Andre medvirkende

Udover det fantastiske topcast har Bad and Crazy også en række andre talentfulde skuespillere, der er med til at bringe historien til live. Nogle af disse inkluderer:

  • Kim Dae-Gon: Kim Dae-Gon spiller en vigtig rolle som Ryu Dong Yeol i serien.
  • Kim Hieora: Kim Hieora portrætterer karakteren Boss Yong og tilføjer sin egen unikke stil til serien.
  • Wi Ha-joon: Wi Ha-joon er en anden medvirkende, der har en betydningsfuld rolle som K.
  • Se-Joon Park: Se-Joon Park bidrager også til handlingen som Nam Eun Seok.
  • Jung Sung-il: Jung Sung-il spiller karakteren Jung Yun Ho og tilføjer dybde til historien.
  • Lim Ki-Hong: Lim Ki-Hong bringer karakteren Assemblyman Do Yu Gon til live på en imponerende måde.
  • Kim Seon-hwa: Kim Seon-hwa har en mindre rolle som Dr. Hong Suk Kyung, men gør det godt.
  • Shin Joo-Hwan: Shin Joo-Hwan portrætterer Heo Jong Goo og gør karakteren mindeværdig.
  • Kang Jung-im: Kang Jung-im spiller Jeong Yu-Nas nabo og tilføjer lidt komisk relief til serien.

Bad and Crazy er i sandhed beriget med et fantastisk cast af dygtige skuespillere, der hver især har bidraget til seriens popularitet og succes. Deres talent og dedikation kan opleves i hver episode og har gjort TV-serien til et must-see for publikum verden over.

Overblik

Titel Bad and Crazy
Udgivelsesdato 30. september 2022 (USA)
Oprindelsesland Sydkorea
Også kendt som Лихий та скажений
Produktionsselskaber Discovery Toons Latin America, Discovery Toons, Mink Entertainment

Resmué

Bad and Crazy er en heroisk dramaserie, der følger den dygtige, men kontroversielle betjent Ryoo Soo-yeol, der genfinder sin menneskelighed efter at have mødt den retfærdige, men sindssyge K.

Seriens handling fokuserer på Ryoo Soo-yeol og hans kamp med sin egen mørke side og stræben efter at opretholde retfærdighed i en korrupt verden. Han er en betjent, der ikke er bange for at bryde regler og bruge metoder, der er på kanten af loven for at opnå resultater.

Men alt ændrer sig, da han støder på K, en ukonventionel person, der ligger langt ude på randen af mentale helbred. Trods sin tilsyneladende galskab har K en dyb forståelse for retfærdighed og er parat til at bekæmpe ondskab på enhver tænkelig måde.

Gennem deres møde begynder Ryoo Soo-yeol at se verden fra en helt ny vinkel, og han begynder at genoverveje sine egne handlinger og værdier. Han finder ud af, at selvom retfærdighed måske ikke altid kan opnås inden for lovens rammer, er der altid en vej til at kæmpe for det rigtige.

Bad and Crazy er en spændende og intens serie, der udforsker temaer som moral, retfærdighed og hvad det betyder at være en helt. Den udfordrer seerne til at tænke over, hvor langt de ville gå for at bekæmpe ondskab og opretholde retfærdighed, selvom det betyder at bryde reglerne.

Fejl i TV-serien Bad and Crazy: En morsom rejse gennem bloopers og blundere

Bad and Crazy er en TV-serie, der har fanget mange seere med sin intense handling og spændende karakterudvikling. Men selv de bedste serier kan ikke undgå at være komplet fejlfrie. Her har vi samlet nogle af de mest underholdende og bizarre fejl, som seerne har opdaget i Bad and Crazy.

1. Teleportation fra det ydre rum

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i serien er, når en karakter tilsyneladende teleporteres fra det ydre rum og direkte ind i en café midt i byen. Det er ganske imponerende, at denne karakter kan afbryde en intergalaktisk rejse, bare for at få en kop kaffe.

2. Flyvende æbleskiver

En anden fejl, der har fået seerne til at grine højt, er når en karakter forsøger at lave æbleskiver i sit køkken. Men til alles overraskelse begynder æbleskiverne at svæve fra panden og flyve rundt i rummet. Det er vidst ikke sådan, de burde opføre sig.

3. Usynlige vægge

I en spændende forfølgelsesscene er en karakter i serien så opsat på at undslippe, at han pludselig falder igennem en væg og fortsætter sin flugt. Problemet er bare, at væggen ikke var synlig for seerne. Måske var det en hemmelig indgang til en fjern dimension?

4. Ustabile tidsloop

Et højdepunkt i serien er en dramatisk konfrontation mellem to af hovedkaraktererne. Men seerne har bemærket, at denne scene gentager sig selv adskillige gange med små variationer hver gang. Det er som om, serien har fanget sig selv i et ustabil tidsloop, der blot forstærker dramaet og absurditeten.

5. Skiftende hårfarver

I Bad and Crazy kan man aldrig være sikker på, hvilken farve karakterernes hår har. Der er flere scener, hvor en karakter har blondt hår i den ene scene, og i den næste scene pludselig har håret farvet blåt. Måske er der en hemmelig frisør i serien, som karaktererne besøger mellem scenerne?

Disse er blot nogle af de mange morsomme fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Bad and Crazy. Selvom fejl kan være distraherende, er det netop disse små hikke, der tilfører en ekstra dimension af underholdning.

Så næste gang du ser Bad and Crazy og bemærker en bizar fejl, kan du bare trække på smilebåndet og nyde den komiske oplevelse det er at være en opmærksom seer.

Andre populære titler: The InvestigationBridge of SpiesBarbarianAvatarBravenDoc MartinThe Summer I Turned PrettyVirgin RiverMeru the SuccubusThe Forgotten BattleThe Quiet GirlAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaThe Last Thing He Told MeIroncladBlitzTakenE.T. – Der AußerirdischeTop Gun: MaverickMan of SteelEighth GradeThe OutsiderOld BoyRed EyeMultă baftă, Leo Grande!Too Hot to HandleDead Man DownCrooked House10Just SuperShaun of the DeadBee MovieThe Maze RunnerFirebrandThe Cave“The Last of Us” Left BehindLeben und sterben lassenBarbieRide AlongThe Mechanic – O ProfissionalEverybody Hates ChrisMarrowboneMor, jeg er pædofilBlack Snake MoanThe Great DictatorEscape PlanSkyttenThe Legend of TarzanStăpânul inelelor: Frăția inelului