kinokvinder.dk

Ballers (TV Series 2015–2019)

De medvirkende i TV-serien Ballers

Tv-serien Ballers er en amerikansk komediedrama-serie, der blev sendt fra 2015 til 2019. Serien følger livet og karrieren for tidligere NFL-spilleren Spencer Strasmore, der nu arbejder som finansrådgiver for andre professionelle atleter. Ballers har formået at samle et stærkt skuespillerhold, der har givet liv til karaktererne i serien, herunder:

Dwayne Johnson – Spencer Strasmore

Dwayne Johnson spiller hovedrollen som Spencer Strasmore i Ballers. Strasmore er en tidligere NFL-stjerne, der forsøger at finde sin plads i finansverdenen som sportsagent. Johnsons karisma og evne til at portrættere både den hårde og sårbare side af karakteren har gjort ham til en perfekt pasform for rollen.

John David Washington – Ricky Jerret

John David Washington spiller Ricky Jerret, en talentfuld og temperamentfuld NFL-spiller, der er klient hos Strasmore. Washington bringer energi og dynamik til rollen og formår at skabe en kompleks og interessant karakter.

Donovan W. Carter – Vernon Littlefield

Donovan W. Carter spiller Vernon Littlefield, endnu en af Strasmores klienter, der er en ung og lovende NFL-spiller. Carter formår at give Vernon en autentisk og sympatisk skildring, hvilket gør det let for publikum at være engageret i karakterens rejse.

Troy Garity – Jason Antolotti

Troy Garity spiller Jason Antolotti, en anden sportsagent i Ballers. Antolotti og Strasmore har et konkurrencepræget forhold, og Garity leverer en dynamisk ydeevne, der udtrykker karakterens kompleksitet og ambitioner.

Omar Benson Miller – Charles Greane

Omar Benson Miller spiller Charles Greane, en tidligere NFL-spiller, der nu arbejder som en talent-pipeliner for Strasmores firma. Miller bringer en varme og sympati til rollen, der gør Charles til en af de mest elskede karakterer i serien.

Rob Corddry – Joe Krutel

Rob Corddry spiller Joe Krutel, en tidligere finansmægler, der nu arbejder sammen med Strasmore som en sportsagent. Corddrys komiske timing og evne til at levere humoristiske linjer trodsler karakterens kompleksitet.

London Brown – Reggie

London Brown spiller Reggie, en barndomsven af Ricky Jerret og hans livlige sidekick. Brown bringer energi og sjov til karakteren og skaber en synergi med Washington, der er afgørende for deres dynamik.

Jazmyn Simon – Julie Greane

Jazmyn Simon spiller Julie Greane, kone til Charles Greane. Simon bringer en stærk og empatisk ydelse til rollen og skaber en overbevisende og autentisk kærlighedshistorie mellem hendes karakter og Charles.

Carl McDowell – TTD

Carl McDowell spiller TTD, en af Spencer Strasmores nære venner. McDowell bringer humor og hjerte til rollen og tilføjer en lystig stemme til Ballers-universet.

Richard Schiff – Mr. Anderson

Richard Schiff spiller Mr. Anderson, en prominent sportsadministrator, der er en central figur i handlingen. Schiff bringer sin imponerende skuespillerkunst til rollen og tilføjer en alvorlig og autoritativ kvalitet til serien.

Dulé Hill – Larry Siefert

Dulé Hill spiller Larry Siefert, en anden sportsagent, der konkurrerer med Strasmore og Antolotti. Hill bringer sin unikke charme og coolness til rollen og skaber en karakter, der er både sofistikeret og konkurrencedygtig.

Brittany S. Hall – Amber

Brittany S. Hall spiller Amber, Ricky Jerrets kæreste og senere kone. Hall bringer en autentisk tilstedeværelse og kemi til rollen, hvilket bidrager til karakterens udvikling og forholdet mellem hende og Ricky.

Robert Wisdom – Dennis

Robert Wisdom spiller Dennis, en erfaren og hårdtslående sportsagent. Wisdom bringer en dybde og autoritet til rollen, hvilket gør karakteren troværdig og respekteret inden for seriens univers.

Arielle Kebbel – Tracy Legette

Arielle Kebbel spiller Tracy Legette, en talentfuld sportstjerneskribent. Kebbel bringer en skarp intelligens og selvtillid til rollen, hvilket gør Tracy til en værdifuld figur i serien.

Tiffany Jeneen – Virginia

Tiffany Jeneen spiller Virginia, en anden af Strasmores assistenter. Jeneen skaber en sympatisk og hjælpsom karakter og formår at tilføje en flig af humor til seriens atmosfære.

Jay Glazer – Jay Glazer

Jay Glazer spiller sig selv i Ballers. Glazer er en sportsjournalist og tidligere NFL-træner, der bringer sin eksperise og autenticitet til rollen og skaber en autentisk oplevelse for seerne.

Russell Brand – Lance Klians

Russell Brand spiller Lance Klians, en ekscentrisk og karismatisk milliardær ejer af et medieimperium. Brand bringer sin unikke personlighed og humor til rollen, hvilket gør Lance til en mindeværdig karakter.

Emayatzy Corinealdi – Candace

Emayatzy Corinealdi spiller Candace, en talentfuld rekrutteringskonsulent. Corinealdi bringer en intensitet og professionalisme til rollen og skaber en spændende dynamik mellem hende og karaktererne omkring sig.

Skaberen Stephen Levinson

Stephen Levinson er hjernen bag Ballers-serien og har fungeret som skaber og executive producer. Han har arbejdet tæt sammen med skuespillerne for at sikre en konsistent vision og tone i serien.

Overblik

Titel Ballers
Udgivelsesdato 21. juni 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Гравці
Filmmiljø Miami, Florida, USA
Produktionsselskaber Closest to the Hole Productions, Film 44, Leverage Management

Resmué

Ballers er en TV-serie, der handler om en gruppe fodboldspillere, deres familier, venner og agenter.

Den halvanden time lange komedieserie har Dwayne The Rock Johnson i hovedrollen. Serien giver et indblik i livet for tidligere og nuværende fodboldspillere og følger den tidligere superstjerne Spencer Strasmore, der forsøger at få styr på sit liv efter sin pensionering samtidig med, at han vejleder andre nuværende og tidligere spillere gennem det daglige slid i fodboldbranchen.

Fem sjove fejl i TV-serien Ballers

1. Dwayne The Rock Johnsons magiske forvandling

En af de mest opsigtsvækkende fejl i Ballers er uden tvivl Dwayne The Rock Johnsons evne til at skifte udseende på et splitsekund. I én scene kan han være iført en stram t-shirt, der viser hans imponerende muskler, og i den næste scene kan han pludselig være iført en løstsiddende skjorte, der får ham til at se ud som om, han har glemt at træne i årevis. Enten har The Rock fået fat på nogle utroligt effektive træningsmasker eller også burde seriens makeup-afdeling øve sig lidt mere på kontinuitet.

2. Karakterernes utrolige tidsrejser

Ballers er kendt for sine hurtige skift mellem forskellige tidspunkter i karakterernes liv. Men nogle gange kan det virke som om, karaktererne har en evne til at rejse i tiden. I én scene kan de være midt i aftenen, og i den næste scene er det pludselig morgen, selvom ingen har sovet. Er det et mysterium, eller har manuskriptforfatterne glemt at medtage overgangsscener? Vi kan kun gætte.

3. Den usynlige skål med popcorn

I mange TV-serier ser man ofte karaktererne nyde en hjertelig film-aften med en skål med popcorn. Men i Ballers er det som om, skålen med popcorn er blevet usynlig. Karaktererne sidder og griner af noget på TV-skærmen, men hvor er popcornet? Er det en ny diættrend, hvor man blot forestiller sig at spise? Det må være en innovativ måde at spare kalorier på.

4. Lydproblemer og pludselige stilhed

Vi kender alle frustrationen ved at se en TV-serie, hvor man pludselig skal skrue op for lyden for at kunne høre, hvad karaktererne siger. I Ballers er der dog det modsatte problem – pludselig stilhed. Karaktererne kan være midt i en intens samtale, og så sker der bare en forvrængning i lyden, og alt bliver stille. Dette fænomen får seeren til at tro, at karaktererne er taget på en spontan stumfilm-udflugt.

5. Den magiske forsvinden af mobiltelefoner

Hvis du har set Ballers, har du måske bemærket, at mobiltelefoner har en tendens til at forsvinde som ved et trylleslag. Karaktererne kan stå midt i en livsafgørende situation, og så pludselig er deres telefoner bare væk. Har de ansat en professionel taske-tyv i teamet? Eller er deres mobiltelefoner blevet trætte af handlingen og taget en spontan ferie? En mysterie, der bør løses i en kommende sæson.

Andre populære titler: Teoria Big BangAll Quiet on the Western Front24Mary Poppins revineGrudge MatchBound by HonorPitch Perfect 2BrightburnStation 19The InterviewThis Is the EndSherwoodSundayThe SquareHachi: A Dogs TaleHeld for RansomMother of the Goddess DormitoryMother and SonKidnapningHow to Build a Sex RoomA bigger splash: Pasiuni periculoaseMr. HolmesMillers Crossing11.22.63The InvitationBones and AllVikings: ValhallaNotre-DameThe Way, Way BackChitty Chitty Bang BangThe Last of UsBásicoHopBlitzMotherless BrooklynModern FamilyThis Is the EndRoad TripSwimming with SharksA Man Called OttoThe ImpossibleDrive Me CrazyJury DutyBoruto: Naruto Next GenerationsGhost RiderSliverAvengers: Secret Wars