kinokvinder.dk

Banshee (TV Series 2013–2016)


Overblik

Titel
Udgivelsesdato 11. januar 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Thị Trấn Banshee
Filmoptagelsessteder Gastonia, North Carolina, USA
Produktionsselskaber Your Face Goes Here Entertainment, Cinemax

Resmué

TV-serien Banshee handler om en tidligere straffefange, der overtager identiteten af en myrdet sherif i den lille by Banshee, Pennsylvania. Han har uafsluttet forretning, som han ønsker at fuldføre.

Som en tidligere straffefange og mesterkriminel antager Lucas Hood, den myrdede sherifs identitet og fortsætter med at begå kriminalitet. Hans fortid hjemsøger ham gennem de mennesker, han forrådte for år tilbage. Dette tidligere straffede individ udøver sin egen form for retfærdighed, hvor vold bryder ud ved hver eneste sving i den tilsyneladende rolige Amish-by Banshee, Pennsylvania.

En mand, der netop er blevet løsladt efter at have afsonet en 15-årig fængselsdom, begiver sig ud for at finde sin tidligere kæreste og opsporer hende til den lille, fredelige Amish-by Banshee, Pennsylvania. Han når derhen lige i tide til at være vidne til mordet på den nyligt ankomne sherif, Lucas Hood. Da han har brug for at starte et nyt liv, og ingen kendte til det nye sherifs udseende, antager han hans identitet uden at indse, at han er i fare. Imens jagter hans fortid ham fra livet som straffefange.

Fantastiske fejl i Banshee: En komisk gennemgang af seeropdagelser

Banshee er en spændende TV-serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed med sin actionfyldte historie og intense karakterer. Men selv i en verden fyldt med spænding og drama, kan der ske små fejl, der får os til at løfte øjenbrynene og trække på smilebåndet. Lad os dykke ned i nogle af de fantastiske fejl, som seerne har bemærket i Banshee.

Faktafejl: Når Marines får fri fra lejren i digitalt tøj

I en scene får vi et glimt af USMC Marines fra Camp Genoa, der går rundt i byen iført deres digitale (deployerings) uniformer. Men vent lige et øjeblik! Ifølge reglerne må Marines ikke bære disse uniformer uden for basen, medmindre de er i reel feltræning eller kamp. Så hvis de var på bar eller i byen, skulle de være i enten Alpha eller Bravo uniformen, med den grønne kjolebluse og bukser med en khakifarvet skjorte og slips. Eller ved mere formelle begivenheder ville de være i deres blues. Gad vide, om de Marines lige havde en fest, før de kom til byen!

Karakterfejl: Når de Amish, der elsker knapper

Vi elsker at følge de Amish-karakterer i serien, der lever efter deres traditionelle livsstil. Men observante seere har bemærket noget ved deres tøjvalg – de bærer knapper! Og det er en krænkelse af Amish-værdier. I den gamle Amish-orden er knapper nemlig forbudt på tøjet, da de anses som tegn på selvoptagethed og stolthed. Så traditionel Amish-tøj bruger i stedet nåle eller bånd til at lukke. Måske var det bare et øjebliks uopmærksomhed fra garderobeafdelingens side, eller også er de Amish-karakterer i serien rebeller i skjul!

Så selvom Banshee er fyldt med spænding og intensitet, er der altså også plads til en god portion skæve fejl, der får os til at krumme tæer af grin. Husk dog, at vi stadig elsker serien og dens evne til at underholde os på alle mulige andre måder. Måske er det netop disse små fejl, der gør serien endnu mere menneskelig og uimodståeligt sjov!

Andre populære titler: Neon Genesis EvangelionGuardians of the Galaxy Vol. 3The Adam ProjectAnt-ManKagefabrikkenIn China They Eat DogsCloseRebel Moon Teil 1: Kind des FeuersLyle, Lyle, CrocodileDaddys Home 2Women TalkingA Jazzmans BluesThe Bastard Son & The Devil HimselfChernobylThe Shawshank RedemptionJack ReacherLove AgainThe PierBraveAlle Mörder sind schon da“The Sinner” Part IIIAll Hallows EveMoanaIroncladGreen Street HooligansThe TunnelThe Christmas ChroniclesMagnum, P.I.The MagiciansThe NightingaleBordelletIn the Name of the FatherMothers Day: Liebe ist kein KinderspielDunePearl HarborFlame & CitronEntourageDreamgirlsUnder the DomeSe7enChicago MedItChefTransformersGirl in the BasementOceans TwelveCartea pierdută a vrăjitoarelorSin nombreVacanță criminală 2