kinokvinder.dk

Barareh Nights (TV Series 2005–2006)


Overblik

Titel Barareh Nights
Udgivelsesdato 25. oktober 2005 (Iran)
Oprindelsesland Iran
Sprog Persisk
Også kendt som Shabhaye Barareh
Optagelsessteder Tehran, Iran
Produktionsselskab I.R.I.B.

Resmué

Barareh Nights er en TV-serie, der foregår i slutningen af 1940erne i Iran. Handlingen følger en politisk eksileret mand ved navn Ansari, der møder mærkelige landsbybeboere med underlige handlinger og accent i en landsby kaldet Barareh. Barareh Nights er blevet et kæmpe hit på iransk tv og er virkelig dumt, hvis man ikke er bekendt med den nuværende iranske kultur. Hvis man derimod er, så er det sjovt: den latterlige accent, de tåbelige scenarier, jalousi, bestikkelse og smålig ondskabsfuldhed. Det hele er sjovt.

Fejl og fadæser i TV-serien Barareh Nights

På trods af at TV-serien Barareh Nights har fanget mange seeres interesse og begejstring, har den bestemt ikke undgået at samle en vis mængde fejl og morsomme øjeblikke undervejs. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af de bemærkelsesværdige fejl, som seerne har opdaget.

Kostumefads og tidslommer

En af de ting, som seerne ikke har kunnet undgå at bemærke, er de geografiske og tidsmæssige fejl i serien. Pludselig at se en karakter i en traditionel fønikisk kjole midt i det 21. århundrede gav os alle et godt grin. Og lad os ikke glemme, hvordan en anden karakter formåede at have både en gammeldags flip-telefon og en topmoderne smartphone i samme scene. Af og til må vi lige huske, at vi befinder os i Barareh Nights egen morsomme tidslomme.

Magiske hårfarver

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en karakter i den ene scene er blond, og i næste scene har mørkt hår? Ja, det har vi også! Seriens frisører har tydeligvis en magisk evne til at skifte hårfarve på få sekunder. Det er nok bedre at lade være med at spørge, hvordan de gør det, og bare nyde de uventede hårfarvninger!

Forbryderisk makeup

Det ser ud til, at nogle af karaktererne i Barareh Nights virkelig tror på mottoet jo mere makeup, desto bedre. Vi har set makeup, der er blevet påført i tykke lag, så det ikke længere er til at kende forskel på ansigt og maleri. Det ser ud til, at seriens makeupartister virkelig har været inspireret af Picasso, når de udformede nogle af karakterernes udseende!

Misunderlige dialoger

Seernes ører har bestemt ikke været immune over for nogle underlige dialoger i Barareh Nights. Der har været øjeblikke, hvor selv de mest dedikerede fans har måtte bide sig selv i tungen for ikke at grine højlydt. Måske skulle man overveje at få nogle granskende øjne til at kigge manuskripterne igennem en ekstra gang, for at undgå pinlige replikker!

Logik i Barareh?

Vi må også lige tale om logikken – eller manglen deraf – i serien. Nogle gange virker det som om, karaktererne i Barareh Nights har en helt særlig evne til at fjerne sig selv fra enhver form for rationel tænkning. Hvordan kan det være, at de altid tager de forkerte beslutninger og ender i de mest absurde situationer? Det er nok bedst at indse, at logik ikke er Barareh Nights stærkeste side og bare nyde det absurde show.

Så næste gang du sætter dig godt til rette med en kop te og ser TV-serien Barareh Nights, så husk at holde øje med de morsomme fejl og fadæser. Det er en del af charmen og underholdningen ved serien. Og hvem ved, måske finder du endda nogle fejl, som endnu ingen andre har opdaget! Så god fornøjelse med at spotte fejl og nyd Barareh Nights på den skæve måde, den er.

Andre populære titler: JunoThe Other Boleyn GirlScorpionGood Luck Guys SverigeDisenchantmentGunpowder MilkshakeLangt fra Las VegasCandymanTexas Chainsaw MassacreBastardenArrivalThe Kings SpeechMasters of SexThe Big LebowskiThe Worst Witch“Sherlock” His Last VowJack TaylorDickinsonSleepersManta, MantaNCISThe Christmas ChroniclesStripteaseThe Killing of a Sacred DeerCrazy Ex-GirlfriendA Teoria de TudoMarmadukeShamelessJohn Wick: Chapter 2Snow WhiteAndorGremlinsTriangle of SadnessSister Boniface MysteriesMrs. DavisJohnnyFull MoonThe MenuVanished: Tage der AngstBarbieCyber Seduction: His Secret LifeJust BeyondIdiocracy65The White LotusAvatar: The Last AirbenderSüße MagnolienThe Reunion 3Knock at the Cabin