kinokvinder.dk

Barbie Dreamhouse Adventures (TV Series 2018–2020)

Medvirkende i TV-serien Barbie Dreamhouse Adventures

Barbie Dreamhouse Adventures er en animeret TV-serie, der følger historien om Barbie og hendes venner og familie. Serien blev udgivet i 2018 og lanceret med stor succes. Her er en liste over de vigtigste skuespillere, der giver stemme til karaktererne i serien:

America Young som Barbie

America Young giver stemme til hovedkarakteren, Barbie. Hendes stemmearbejde bringer Barbies eventyrlystne og positive personlighed til live.

Emanuela Pacotto som Barbie

Emanuela Pacotto er en anden stemmeskuespiller, der giver stemme til Barbie. Hendes unikke udtryk og tone bidrager til at skabe Barbies autentiske karakter.

Cassidy Naber som Chelsea

Cassidy Naber giver stemme til Barbies lillesøster, Chelsea. Hendes levende stemmeformidling giver liv til Chelseas søde og nysgerrige personlighed.

Kirsten Day som Skipper

Kirsten Day er stemmeskuespilleren bag Skipper, Barbies ældre søster. Hendes stemmeudtryk fanger Skippers smarte og ansvarlige karakter.

Cassandra Lee Morris som Stacie

Cassandra Lee Morris giver stemme til Stacie, endnu en af Barbies søstre. Hendes stemme bringer Stacies energiske og udadvendte personlighed til udtryk.

Lisa Fuson som Margaret

Lisa Fuson er stemmeskuespilleren bag Margaret, Barbies mor. Hendes stemmeformidling afspejler Margarets omsorgsfulde og støttende karakter.

Ritesh Rajan som Ken

Ritesh Rajan er stemmeskuespilleren bag Ken, Barbies evige kæreste. Hans stemme skaber Kens charmerende og romantiske karakter.

Greg Chun som George

Greg Chun giver stemme til George, Barbies far. Hans stemmeformidling afspejler Georges sjove og afslappede personlighed.

Eamon Brennan som Trey Reardon

Eamon Brennan er stemmeskuespilleren bag Trey Reardon, en af Barbies klassekammerater. Hans stemmeudtryk skaber en livlig karakter.

Desirae Whitfield som Nikki

Desirae Whitfield giver stemme til Nikki, en af Barbies bedste venner. Hendes stemmeformidling afspejler Nikkis positive og stærke personlighed.

Cristina Milizia som Teresa

Cristina Milizia er stemmeskuespillerinden bag Teresa, en af Barbies bedste venner. Hendes stemmeudtryk fanger Teresas kloge og følsomme karakter.

Emma Adele Galvin som Daisy

Emma Adele Galvin giver stemme til Daisy, en af Barbies veninder. Hendes stemmeformidling giver Daisys eventyrlystne og sjove personlighed liv.

Stephanie Sheh som Renee

Stephanie Sheh er stemmeskuespillerinden bag Renee, endnu en af Barbies veninder. Hendes stemmeudtryk skaber en cool og kreativ karakter.

Johnny Yong Bosch som Whit

Johnny Yong Bosch giver stemme til Whit, en af Barbies venner. Hans stemmeafgivelse skaber en sjov og livlig karakter.

Ogie Banks som Dude 1

Ogie Banks er stemmeskuespilleren, der giver stemme til Dude 1, en af Barbies venner. Hans stemmeformidling bidrager til Dude 1s sjove og skøre personlighed.

Tara Sands som Dreamhouse

Tara Sands giver stemme til Dreamhouse, Barbies fantastiske hjem. Hendes stemmeformidling skaber en charmerende og luksuriøs stemning for Dreamhouse.

Nakia Burrise som Principal Miller

Nakia Burrise er stemmeskuespillerinden bag Principal Miller, skolens rektor. Hendes stemmeudtryk afspejler Principal Millers autoritative og omsorgsfulde karakter.

Nicolas Roye som Juan

Nicolas Roye giver stemme til Juan, en af Barbies klasskammerater. Hans stemmeformidling skaber en livlig og venlig karakter.

Disse talentfulde skuespillere bringer Barbie Dreamhouse Adventures til live med deres unikke stemmer og stemmeudtryk. Deres arbejde bringer Barbies verden til skærmen og skaber en magisk og underholdende oplevelse for publikum.

Overblik

Titel Barbie Dreamhouse Adventures
Udgivelsesdato 3. maj 2018 (USA)
Oprindelsesland USA, Canada
Også kendt som Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Produktionsselskaber Mattel Creations, Rainmaker Entertainment

Resmué

Barbie Dreamhouse Adventures er en animeret TV-serie, der tager os med ind i Barbies drømmehus og hendes eventyrlige liv sammen med hendes bedste venner, herunder naboen Ken.

I denne vlog-baserede serie følger vi Barbie og hendes venner i deres mange sjove og spændende eventyr, der foregår i hendes familys helt nye drømmehus. Med masser af latter og venskab får vi et indblik i Barbies liv og de udfordringer, hun står overfor.

Barbie er en intelligent og modig ung kvinde, der elsker at udforske nye ting og styrke venskaberne med hendes BFFs. Hun og hendes venner tager os med på en oplevelsesrejse fyldt med spænding, sjov og selvfølgelig masser af mode.

Ken, Barbies charmerende naboen, spiller en vigtig rolle i serien. De to har et tæt venskab og oplever mange eventyr sammen. Sammen udforsker de drømmehuset og skaber mange fantastiske minder.

Barbie Dreamhouse Adventures er ikke kun underholdende, men har også en positiv besked om venskab, kreativitet og at følge sine drømme. Serien er fyldt med farverige og fantasifulde animationer, der bringer Barbies verden til live på skærmen.

Tag med Barbie og hendes venner på en uforglemmelig rejse gennem drømmehuset og oplev en verden fuld af eventyr!

Fejl og fadæser i Barbie Dreamhouse Adventures

Barbie Dreamhouse Adventures er en animeret TV-serie, der er elsket af mange børn rundt om i verden. Men selvom serien er fyldt med eventyr og sjove historier, kan det ikke undgås, at der sniger sig nogle fejl og fadæser ind. Lad os dykke ned i nogle af de bemærkelsesværdige og lidt komiske fejl, som seerne har opdaget.

Barbies evigt skiftende tøj

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Barbie Dreamhouse Adventures er Barbies evne til at skifte tøj på et øjeblik. I den ene scene kan Barbie være iført en smart kjole, og i næste scene pludselig være iført et par bukser og en t-shirt. Det er næsten som om, hun har en magisk tøjskifter i sin garderobe. Måske skulle Barbie overveje at starte sin egen mode-butik, hvor hun kan dele ud af sine skiftende tøjamuligheder.

Kens utrættelige hår

Hvem kan glemme den ikoniske Ken, der er Barbies trofaste kæreste? Men der er én ting, der virkelig skiller sig ud hos Ken – hans hår. Uanset hvor meget han bliver smidt rundt og udsat for farlige situationer, så forbliver hans frisure altid helt perfekt og uden en enkelt hår ud af sin plads. Måske bør Ken give os nogle tips og tricks til at opnå den ultimative hårstil, der kan klare selv de vildeste eventyr.

Fantomdøre og vægge

I Barbie Dreamhouse Adventures er der en hel del mysterium omkring de forskellige rum og gange i Barbies hus. Nogle gange ser vi Barbie og hendes venner gå ind i et rum gennem en dør, men når de skal komme ud igen, er døren forsvundet, og de ender med at klatre gennem en væg i stedet. Hvem vidste, at Barbie boede i et hus med så mange hemmelige rum og teleporterende vægge? Måske skulle seriens producenter overveje at lave en spin-off-serie om Barbies overnaturlige bolig.

Taleforvirring og pludselige skift i stemmer

En anden sjov fejl i Barbie Dreamhouse Adventures er, når karakterer pludselig skifter stemme midt i en sætning. Det er som om, der er en stemmeskuespiller backstage, der kommer til at blande sig lidt for meget i dialogen. Det kan være ret forvirrende, når man hører Barbie tale med hendes sædvanlige høje og lyse stemme, og pludselig bliver hendes stemme dyb som James Earl Jones. Måske er Barbie en sand mester i at efterligne forskellige stemmer, eller også er der nogle skøre tekniske problemer i optagelserne.

Magiske genstande

Barbie Dreamhouse Adventures er fyldt med fantastiske events og magiske øjeblikke. Men der er nogle gange, hvor det virker som om, at selv objekterne i serien har en magisk egenskab. For eksempel kan en kop kaffe forvandles til en kage i samme øjeblik, den rører Barbies læber. Der er ingen tvivl om, at Barbie er omgivet af magi og eventyr, selv i sin egen køkkenstue.

Så næste gang du ser Barbie og hendes venner drage ud på nye eventyr i Barbie Dreamhouse Adventures, så hold øje med disse sjove fejl og fadæser. Det er med til at gøre serien endnu mere underholdende og fyldt med overraskelser. Og hvem ved, måske er det netop fejlene, der gør Barbies verden endnu mere magisk og elskelig.

Andre populære titler: Mortal Engines – Krieg der StädteThe Strangers: Prey at NightHidden FiguresCrashingRoad HouseThe PlatformBullet TrainDuneNorskovGuardians of the GalaxyThe RigKill Your DarlingsPrisonersNineThe Girl Who Leapt Through TimeInceptionThe RoomRocco SchiavoneBangJomfruer fra rummetMothers Day: Liebe ist kein KinderspielSexy MovieWall StreetWillowAlletiders julTokyo RevengersThe FinalScorpionTop BoyUnderworld: Blood WarsScary MovieDeath in ParadiseAmerican SniperP.S. I Love You#9The Little MermaidVarsta inocenteiZombielandShazam! Fury of the GodsThe House of the DevilFame MMAStuart Little 2Goodfellas 2The AmericansThe DeuceAll ExclusiveThe Perks of Being a WallflowerThe Girl in the Spiders WebAnt-Man