kinokvinder.dk

Barbie: Life in the Dreamhouse (TV Series 2012–2015)

De medvirkende i TV-serien Barbie: Life in the Dreamhouse

Barbie: Life in the Dreamhouse er en populær tv-serie, der blev sendt fra 2012 til 2015. Serien er baseret på de velkendte Barbie-dukker og deres eventyr i drømmehuset. Serien er kendt for sin humoristiske tilgang og sit farverige univers. Her er en liste over de medvirkende skuespillere i serien:

Kate Higgins som Barbie

Kate Higgins er stemmen bag hovedpersonen Barbie i serien. Hun har medvirket i hele 80 afsnit og har portrætteret Barbie fra 2012 til 2015. Hendes stemme passer perfekt til Barbies karakter, der er livlig, sjov og eventyrlysten.

Sean Hankinson som Ken

Sean Hankinson leverer stemmen til Ken, Barbies trofaste kæreste, der har medvirket i 74 afsnit fra 2012 til 2015. Han formår at skabe den perfekte balance mellem Kens søde og charmerende karakter.

Haviland Stillwell som Raquelle

Haviland Stillwell er stemmen bag Raquelle, Barbies rival i serien. Hun har medvirket i 53 afsnit fra 2012 til 2015. Haviland formår at give Raquelle en misundelsesværdig og dramatisk karakter.

Paula Rhodes som Skipper

Paula Rhodes tager rollen som Skipper, Barbies lillesøster, der har medvirket i 46 afsnit fra 2012 til 2015. Hun formår at skabe en autentisk og sjov stemme til denne vigtige karakter i Barbie-universet.

Laura Gerow som Chelsea

Laura Gerow leverer stemmen til Chelsea, Barbies yngste søster, der har medvirket i 42 afsnit fra 2012 til 2015. Hendes stemme giver Chelsea en sød og livlig personlighed.

Charlie Bodin som Ryan

Charlie Bodin tager rollen som Ryan, Kens bedste ven, der har medvirket i 39 afsnit fra 2012 til 2015. Han formår at skabe en afslappet og sjov karakter som en kontrast til Barbie og Kens romantiske eventyr.

Katie Crown som Teresa

Katie Crown er stemmen bag Teresa, Barbs bedste veninde, der har medvirket i 31 afsnit fra 2012 til 2015. Hendes stemme giver Teresa en cool og trendy stemning.

Nakia Burrise som Nikki

Nakia Burrise tager rollen som Nikki, en af Barbies veninder, der har medvirket i 30 afsnit fra 2012 til 2015. Hun formår at give Nikki en stærk og selvstændig karakter.

Ashlyn Madden som Midge

Ashlyn Madden leverer stemmen til Midge, en af Barbies veninder, der har medvirket i 17 afsnit fra 2013 til 2015. Hendes stemme giver Midge en sød og nuttet personlighed.

Lillian Sofia som Grace

Lillian Sofia tager rollen som Grace, en af Barbies veninder, der har medvirket i 16 afsnit fra 2014 til 2015. Hun formår at give Grace en unik og spændende karakter.

Tara Sands som Summer

Tara Sands er stemmen bag Summer, en af Barbies veninder, der har medvirket i 15 afsnit fra 2012 til 2015. Hendes stemme giver Summer en energisk og sjov personlighed.

Todd Resnick som Closet

Todd Resnick tager rollen som Closet, Barbies magiske garderobe, der har medvirket i 4 afsnit fra 2012 til 2014. Han formår at give Closet en sjov og genial karakteristik.

David Wiebe som Reporter

David Wiebe leverer stemmen til Reporter, der har medvirket i 4 afsnit fra 2014 til 2015. Han formår at give Reporter en nysgerrig og entusiastisk karakter.

Grant George som Randy Bravo

Grant George tager rollen som Randy Bravo, en berømt sanger i serien, der har medvirket i 2 afsnit fra 2012 til 2014. Han formår at give Randy Bravo en cool og charmerende stemme.

Sherrie Jackson som Grace

Sherrie Jackson er stemmen bag Grace, en af Barbies veninder, der har medvirket i 2 afsnit fra 2014 til 2015. Hendes stemme giver Grace en sofistikeret og elegant personlighed.

Ben Lepley som Ben

Ben Lepley tager rollen som Ben, en af Barbies venner, der har medvirket i 1 afsnit i 2015. Han formår at give Ben en sjov og eventyrlig karakteristik.

Joshua Tomar som Dr. Schumpter

Joshua Tomar leverer stemmen til Dr. Schumpter, en forsker i serien, der har medvirket i 1 afsnit i 2015. Han formår at give Dr. Schumpter en morsom og lidt aparte stemme.

Dinah Jane som Dinah

Dinah Jane er stemmen bag Dinah, en berømt sanger i serien, der har medvirket i 1 afsnit i 2015. Hendes stemme giver Dinah en kraftfuld og imponerende karisma.

Denne liste inkluderer alle de skuespillere, der har bidraget til at bringe Barbie: Life in the Dreamhouse til live. Deres talentfulde stemmer har givet serien de unikke og sjove karakterer, som fansen elsker.

Overblik

Titel Barbie: Life in the Dreamhouse
Udgivelsesdato 11. maj 2012 (USA)
Oprindelseslande USA, Canada
Produktionsselskaber Arc Productions, Mattel Inc., Resnick Interactive Development

Resmué

Barbie: Life in the Dreamhouse er en TV-serie, der følger den velkendte karakter Barbie og hendes venner og søstre i deres eventyr i en forminsket version af Malibu.

Serien byder på en række skøre og sjove misadventures, hvor Barbie og hendes venner oplever forskellige udfordringer og nye oplevelser.

Barbie, der er kendt for sit modebevidste sind og sin smukke stil, udforsker også forskellige mode tendenser og stiler i hver episode.

Serien er en blanding af komedie og eventyr, der appellerer til både børn og unge.

Fejl i Barbie: Life in the Dreamhouse – en sjov analyse

Hvis du nogensinde har set TV-serien Barbie: Life in the Dreamhouse, har du måske bemærket nogle bemærkelsesværdige fejl, som seere har opdaget. Selvom serien måske ikke er et mesterværk i sig selv, er det altid sjovt at drage lidt grin med de små fejl, der sniger sig ind i episoderne. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og have det sjovt sammen!

Epsioden der gik i sorte – Bogstaveligt talt!

I en af episoderne oplever Barbie og hendes venner en sort skærm pludselig, der varer i hele to minutter! Måske var det en kunstnerisk beslutning eller måske lige en teknisk fejl – hvem ved? Men det er svært at benægte, at det at se på en sort skærm i flere minutter ikke er den mest spændende TV-oplevelse!

Barbies fortryllede sko

En anden morsom fejl, der blev opdaget, var i en episode, hvor Barbie mistede sine sko i en fortryllelse. Men ved et mirakel fik hun dem tilbage i den næste scene uden nogen synlig forklaring! Enten har Barbie nogle fantastiske selv-healende sko eller er det bare en gennemført fejl fra serieproducenternes side. Uanset årsagen er det svært ikke at blive imponeret af Baribies magiske fodtøj!

Den forsvundne taske

I en af de mere forvirrende episoder har Barbie en fortrydelses taske, der hele tiden skifter farve og størrelse. I en scene er tasken lille og lyserød, og i næste scene vokser den til en kæmpe størrelse og skifter farve til grønt! Måske er Barbies taske hemmeligt transformerende eller ved seriens skabere bare ikke, hvordan en konsekvent taske skal se ud. Uanset hvad, så er det en fantastisk taske, der kan tilpasse sig hver eneste situation!

Beboerne uden ansigter

I nogle af episoderne kan det være en smule skræmmende at se, at nogle af personerne i serien ikke har ansigter! Måske er det blot en kreativ tilgang til karakterdesign, hvor ansigterne er blevet elimineret for at give serien et mere minimalistisk udseende. Eller måske er det bare et tilfælde af glemt animation. Hvem ved? En ting er sikkert, det er definitivt nemmere for Baribie og hendes venner at spise is uden at skulle bekymre sig om at gå glip af deres mund!

Barbie: Life in the Dreamhouse er en underholdende serie, hvor fejl og små uhensigtsmæssigheder også er med til at skabe et sjovt element. Fejlene tilføjer et strejf af humor og får os til at tænke: Hvad sker der lige her?. Så næste gang du ser Barbie: Life in the Dreamhouse og opdager en fejl, skal du huske at sætte pris på det komiske i det og bare nyde showet!

Andre populære titler: Lockwood & Co.Magnum P.I.Gangubai KathiawadiUn fenomen colosalO PianoClarenceAquamanHis Dark MaterialsKingsman: The Secret ServiceHan, Hun, Dirch og Dario“True Detective” The Great War and Modern MemoryFarming Life in Another WorldMommySalsicha PartyNo Hard FeelingsCODAThe InbetweenersSpider-Man: Across the Spider-VerseCalifornicationThe BoogeymanBeauty and the BeastAll About AnnaBorgenHighlander: Es kann nur einen gebenEight BelowShark BaitDuneMelancholiaFruitvale StationWonkaThe White LotusA Prayer Before DawnThe NurseGuardians of the Galaxy Vol. 3Day ZeroBlue LockHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 1Chainsaw ManThe Best of MeInterstellarThe OAShortbusGladiatorFlushed AwayArrowThe French DispatchRushCrima din Orient ExpressO.C., California