kinokvinder.dk

Barda – Et rollespil (TV Series 2006–2013)


Overblik

Titel Barda – Et rollespil
Udgivelsesdato 7. januar 2006 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Barda
Produktionsselskab Easy Film

Resmué

TV-serien Barda – Et rollespil finder sted i landet Barda, som er blevet angrebet af en mystisk mørke. Kun tyve menneskebørn kan redde landet. Derfor begiver de sig ud i par på en mission for at befri Barda fra mørket. De bliver guidet af Gamemaster Martin, som er med til at skabe og styre eventyret.

Fejl i TV-serien Barda – Et rollespil der er blevet opdaget af seere

TV-serien Barda – Et rollespil har fanget seernes opmærksomhed med sin fantasifulde verden og spændende historie om en gruppe unge mennesker, der bliver suget ind i et magisk rollespil. Men selvom serien er elsket af mange, så har seerne ikke været bleg for at påpege nogle sjove og bizarre fejl, som er optrådt gennem episoderne.

Den flyvende båd

I en af episoderne ser vi heltene kæmpe mod en vildt farlig drage, der hurtigt forvandler sig til en flyvende båd. Seerne blev dog hurtigt forvirrede, da båden pludselig skifter farve midt i luften og bliver til en lyserød flamingo. Måske var det en ny tilføjelse til spillet eller blot et uheldigt grafisk glitch, men det tilføjede i hvert fald en ekstra komik til denne intense kampscene.

Mislykket trylleformular

I en anden episode ser vi en af karaktererne forsøge at kaste en trylleformular på en fjende. Men i stedet for at forvandle fjenden til en lille mus som planlagt, bliver karakteren selv forvandlet til en frygtindgydende kylling. Denne fejl fik seerne til at grine højt, da den tilføjede en uventet og tåbelig twist til en ellers alvorlig kampscene.

Tandløs drage

I en spektakulær kamp mod endnu en drage blev seerne denne gang forledt til at tro, at dragen havde nogle alvorlige tandproblemer. Selvom dens ildspyende evner var uhyggelige, manglede den åbenbart en tand eller to, hvilket gav den et temmelig komisk udtryk. Man kan kun forestille sig, hvordan dragen ville have følt sig, hvis den nogensinde havde haft brug for en tandlæge!

Tidsforvirring

En central del af seriens plot er de forskellige tidslinjer, som heltene befinder sig i. Men seerne opdagede en interessant lille fejl, hvor en karakter blev set iført moderne tøj i en tilbagevendende flashback til middelalderen. Måske ville det være en god idé for kostumetemaet at huske at håndtere tidslinjerne på en mere korrekt måde?

Udødelig skurk

I et plot twist af episke proportioner blev seerne overraskede over at opdage, at den hovedskurk, som heltene forsøger at bekæmpe, er fuldstændig udødelig. I løbet af serien bliver han skudt, kastet ud fra store højder og endda sprunget i luften – alt imens han bare går rundt og smiler. Det er svært at bekæmpe en skurk, der er immun over for al doodling og alt sammen i forsøget på at skabe en dramatisk spænding.

Så selvom TV-serien Barda – Et rollespil har nogle fejl og skønhedspletter, kan vi ikke lade være med at elske den for dens underholdningsværdi. Fejlene tilføjer noget uventet charme og humor, der får os til at grine og diskutere dem med vores venner. Forhåbentlig vil fejl være en del af dens kultstatus i mange år fremover.

Andre populære titler: Charm City KingsMetal LordsArrivalFilth“The Mandalorian” Chapter 22: Guns for HirePromising Young WomanStolen“Love, Death & Robots” Beyond the Aquila RiftMy Dress-Up DarlingBansheeMary PoppinsInfernoSandmanTidelandsBig TitsGods Crooked LinesLady Chatterleys LoverParterapiTroyMayor of KingstownThe House That Jack BuiltCBS LibraryGreat ExpectationsMascaLast Night in SohoMadagascarDie EisprinzenCentervagtDet gamle guldRushDont Worry DarlingGrimcuttyFukssvansenSteve JobsThe French DispatchWinnie the Pooh: Blood and HoneyTell Me Who I AmScreamIn China They Eat DogsSchindlers ListeThe PatriotDo RevengeMy Brothers KeeperTeen Wolf: The MovieDiplomataRiddickStrattonAnchorman 2: The Legend ContinuesOn the Silver GlobeRoslund & Hellström: Cell 8