kinokvinder.dk

Baywatch (TV Series 1989–2001)

De medvirkende i TV-serien Baywatch

Baywatch er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 1989 til 2001. Serien var en af verdens mest populære tv-produktioner og opnåede stor international succes. Baywatch handler om en gruppe livreddere, der arbejder på en fiktiv strand i Los Angeles County, Californien.

David Hasselhoff – Mitch Buchannon

David Hasselhoff spillede rollen som Mitch Buchannon i Baywatch, og var en af hovedskuespillerne gennem hele seriens lange løb. Hasselhoff blev kendt for sin karisma og charmerende fremtoning, og hans præstation som Mitch Buchannon var en vigtig faktor i seriens succes.

Pamela Anderson – C.J. Parker

Pamela Anderson spillede rollen som C.J. Parker, en af de mest ikoniske karakterer i Baywatch. Hendes smukke udseende og sexappeal gjorde hende til en af seriens største stjerner. Hun medvirkede i 110 episoder fra 1992 til 1997.

Yasmine Bleeth – Caroline Holden

Yasmine Bleeth spillede rollen som Caroline Holden og var en vigtig del af Baywatchs succes i løbet af 1990erne. Hun medvirkede i 71 episoder fra 1993 til 1997 og blev kendt for sin dygtige skuespilpræstation.

Jeremy Jackson – Hobie Buchannon

Jeremy Jackson spillede rollen som Hobie Buchannon, Mitch Buchannons søn, i 159 episoder af Baywatch. Han medvirkede fra 1991 til 1999 og blev kendt for sin troværdige skildring af karakterens opvækst og udvikling.

Michael Newman – Michael Newmie Newman

Michael Newman spillede rollen som Michael Newmie Newman, en af de ældre medlemmer af Baywatch-holdet. Han medvirkede i 150 episoder fra 1989 til 2000 og bidrog til seriens mangfoldighed og erfaring.

Chris Fiore – Brad

Chris Fiore spillede rollen som Brad og medvirkede i 96 episoder af Baywatch. Han var kendt for sin energiske og entusiastiske tilgang til karakteren, hvilket gjorde ham populær blandt seriens fans.

Gregory Alan Williams – Garner Ellerbee

Gregory Alan Williams spillede rollen som Garner Ellerbee, en af de betroede familiemedlemmer i Baywatch-holdet. Han medvirkede i 94 episoder fra 1989 til 1998 og blev kendt for sin autoritative og karismatiske præstation.

Alexandra Paul – Stephanie Holden

Alexandra Paul spillede rollen som Stephanie Holden og medvirkede i 92 episoder af Baywatch. Hun blev anerkendt for sin professionelle tilgang til karakteren og formåede at skabe en stærk og troværdig præstation.

Michael Bergin – J.D. Darius

Michael Bergin spillede rollen som J.D. Darius og medvirkede i 88 episoder af Baywatch. Han tilføjede en ny dynamik til serien og blev populær blandt seerne for sin smidige og følsomme præstation.

David Chokachi – Cody Madison

David Chokachi spillede rollen som Cody Madison og medvirkede i 86 episoder af Baywatch. Han blev kendt for sin atletiske build og hans charme gjorde ham til en favorit blandt seerne.

David Charvet – Matt Brody

David Charvet spillede rollen som Matt Brody og medvirkede i 71 episoder af Baywatch. Han blev kendt for sin selvsikre præstation og tilføjede spænding til seriens plot med sin karakterudvikling.

Gena Lee Nolin – Neely Capshaw

Gena Lee Nolin spillede rollen som Neely Capshaw og medvirkede i 64 episoder af Baywatch. Hun blev kendt for sin karisma og stærke skuespilpræstation, som gjorde hende til en mindeværdig del af den populære serie.

Kelly Packard – April Giminski

Kelly Packard spillede rollen som April Giminski og medvirkede i 50 episoder af Baywatch. Hun blev kendt for sin charmerende præstation og tilføjede en let og humoristisk tone til serien.

Gregory J. Barnett – Jim Barnett

Gregory J. Barnett spillede rollen som Jim Barnett og medvirkede i 50 episoder af Baywatch. Han blev kendt for sin autentiske præstation og bidrog til seriens samlede succes.

Jaason Simmons – Logan Fowler

Jaason Simmons spillede rollen som Logan Fowler og medvirkede i 48 episoder af Baywatch. Han blev kendt for sin udstråling og tilføjede en ny dimension til serien med sin karismatiske præstation.

José Solano – Manny Gutierrez

José Solano spillede rollen som Manny Gutierrez og medvirkede i 47 episoder af Baywatch. Han blev kendt for sin autentiske og rørende præstation og tilføjede dybde til seriens karaktergalleri.

Brooke Burns – Jessie Owens

Brooke Burns spillede rollen som Jessie Owens og medvirkede i 46 episoder af Baywatch. Hun blev kendt for sin energiske og sjove præstation og bidrog til seriens succes.

Billy Warlock – Eddie Kramer

Billy Warlock spillede rollen som Eddie Kramer og medvirkede i 48 episoder af Baywatch. Han tilføjede en vigtig dynamik til serien og blev kendt for sin dygtige præstation.

Ophavsmænd

Baywatch blev skabt af Michael Berk, Gregory J. Bonann og Douglas Schwartz. Deres vision og talent var afgørende for seriens succes. Samlet set leverede hele castet og holdet bag Baywatch en uforglemmelig TV-oplevelse.

Overblik

Titel Baywatch
Udgivelsesdato 22. september 1989 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Baywatch Hawaii
Optagelsessteder Will Rogers State Beach – 17700 Pacific Coast Highway, Pacific Palisades, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber GTG Entertainment
Pearson All-American Television
The Baywatch Company

Resmué

Baywatch er en TV-serie, der finder sted på en overfyldt strand i Los Angeles. Her er holdet af livreddere anført af Løjtnant Mitch Buchannon. De redder liv, håndterer personlige dramaer, bekæmper kriminalitet og deltager dagligt i vanvittige eventyr.

Denne langvarige serie følger eventyrene hos en gruppe livreddere på en populær feriebadeby. Den erfarne livredder Mitch Buchannon passer på de yngre livreddere, der kommer og går med hver sæson, mens de holder strandene sikre for feriegæsterne. Ofte må han træde i karakter for at redde dem fra det voldsomme hav og fra de voldsomme temperamentudbrud, der nogle gange opstår mellem de unge livreddere i dette stressende job.

– Jean-Marc Rocher

Hilariske fejl i Baywatch-serien, der fik seerne til at grine højlydt

Kæmpe sammenhængsfejl

Det er vist ingen hemmelighed, at Baywatch var kendt for sine mange flotte karakterer i badetøj. Men hvad sker der, når rækkefølgen i episoderne bliver kastet helt over styr? Ja, så får vi en sand babels plads af problemer! Vi taler om karakterer, der får deres introduktionsepisoder lang tid efter, at de allerede er begyndt at optræde i serien. Det sjove er, at selvom karakterer forsvinder fra showet, så kan de alligevel dukke op i senere afsnit! Det er lige, hvad vi kalder teleportation a la Baywatch! Og glem alt om at holde styr på romantiske historier – man kan risikere, at par bryder op i ét afsnit og så er de pludselig sammen igen i det næste. Det er da romantik på højt plan!

Faktuelle fejl, der sætter gang i fantasien

I serien var de flotte livreddere også kommet til at køre rundt i køretøjer, der tilhørte Los Angeles County Fire Department. Problemet er bare, at bilerne aldrig har fået de nummerplader, som skulle indikere, at det var statsejede køretøjer. Så enten er vores helte undercover-agenter, der gemmer sig bag civile køretøjer, eller også ejer studiet bag serien deres egne biler. Måske er de hemmelige spioner, der bruger deres livredder-job som dække – hvem ved? Det er i hvert fald en interessant tanke!

Afslørende fejl i solens fravær

Hvis du har brugt timevis på at bage i solen for at få en skøn, solbrun kulør, så vil du nok blive forarget over, at nogle hoved- og biroller i Baywatch formår at undgå enhver form for solskoldning. Selvom de arbejder ude i solen i timevis hver dag, og oven i købet er iført badetøj, er der ikke den mindste antydning af en bronzefarvet glød på deres hud. Måske har de brugt solcreme med faktor 100, eller måske er det bare gode gener? Hvem ved? Men én ting er sikker – det er en af seriens store mysterier!

Hold dig ikke tilbage

Baywatch ser ud til at have haft lidt sjov med kontinuitet, fakta og solbadning. Det er en serie, der elsker at udfordre vores forstand og drage os ind i en verden af uhæmmet humoristisk uoverensstemmelse. Så slap af, læn dig tilbage og nyd alle de fantastiske fejltagelser, som Baywatch kan byde på!

Andre populære titler: Soldaterkammerater på sjovSAS: A Ascensão do Cisne NegroSecondhand LionsThe InternshipAlex & Co.The ProtégéRitualulOne Hour PhotoKommissar Van der ValkVinland SagaSecretulRevolutionary RoadA Nightmare on Elm StreetThe GameCrazy, Stupid, Love.BreakingYor: The Hunter from the FutureThe MenuA Star Is BornThe SimpsonsGods and MonstersThe CowDas Glück der IrenGhostedThe Eminence in ShadowLa La LandStenofonenLate BloomersFather TedMarie AntoinetteThe Jeffrey Dahmer FilesOur Beloved SummerSon YazFredagsbioHaloDie Spur des FalkenBlack AdamChangelingBenedettaMoney Heist: Korea – Joint Economic AreaStars at NoonLicorice Pizza“The Walking Dead” Heres NeganSpider-Man 2Triangle of SadnessUnderworldJarheadHouse of the DragonInglourious Basterds