kinokvinder.dk

Beauty and the Beast (TV Series 2012–2016)

TV-serien Beauty and the Beast: Mød de medvirkende

Beauty and the Beast er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2012 til 2016. Serien blev skabt af Sherri Cooper-Landsman, Ron Koslow og Jennifer Levin. Den fokuserede på historien om Catherine Chandler, der spilles af Kristin Kreuk, og Vincent Keller, der spilles af Jay Ryan. De to hovedkarakterer er omgivet af et talentfuldt ensemble cast, der bidrager til seriens succes.

Hovedrolleindehavere

  1. Kristin Kreuk som Catherine Chandler
  2. Kristin Kreuk portrætterer hovedkarakteren Catherine Chandler, en smuk og intelligent kvinde, der arbejder som efterforsker. Hendes liv tager en uventet drejning, da hun møder Vincent Keller og opdager hans hemmelighed.

  3. Jay Ryan som Vincent Keller
  4. Jay Ryan spiller Vincent Keller, en tidligere soldat og læge, der blev forvandlet til et udyr under en hemmelig militæroperation. Han og Catherine udvikler et særligt bånd, som de forsøger at navigere i en verden fuld af farer.

  5. Nina Lisandrello som Tess Vargas
  6. Nina Lisandrello portrætterer Tess Vargas, Catherines bedste ven og kollega. Hun er en loyale og modig kvinde, der altid er klar til at hjælpe Catherine og Vincent i deres kamp.

  7. Austin Basis som J.T. Forbes
  8. Austin Basis spiller rollen som J.T. Forbes, Vincents bedste ven og forskningspartner. Han hjælper med at holde Vincent skjult fra omverdenen og finder løsninger på de mange udfordringer, de står overfor.

  9. Nicole Gale Anderson som Heather Chandler
  10. Nicole Gale Anderson spiller Catherine Chandlers lillesøster, Heather Chandler. Hun er en kærlig og omsorgsfuld karakter og spiller en vigtig rolle i den overordnede historie.

Andre vigtige skuespillere

  • Sendhil Ramamurthy som Gabe Lowen
  • Sendhil Ramamurthy portrætterer Gabe Lowen, en assistentanklager, der også spiller en rolle i Catherine og Vincents liv.

  • Max Brown som Evan Marks
  • Max Brown spiller Evan Marks, en kriminaltekniker, der også bliver involveret i dramaet omkring Catherine og Vincent.

  • Ted Whittall som Agent Bob Reynolds
  • Ted Whittall spiller Agent Bob Reynolds, der er involveret i efterforskningen af Catherine og Vincents hemmelighed.

  • Brian White som Joe Bishop
  • Brian White portrætterer Joe Bishop, en politichef, der arbejder sammen med Catherine og Tess.

  • Brennan Brown som Chief Ward
  • Brennan Brown spiller rollen som Chief Ward, en højtstående politimand og Catherines overordnede.

Disse skuespillere er blot nogle af de mange talentfulde individer, der bidrager til TV-serien Beauty and the Beast. Hver af dem giver deres unikke præg på karaktererne og hjælper med at skabe den spænding og emotionelle intensitet, som serien er kendt for. Med deres imponerende præstationer formår de at fange seernes opmærksomhed og skabe et bånd til publikum.

Beauty and the Beast er et eksempel på, hvordan et velvalgt cast kan være med til at løfte en TV-serie og gøre den til en succes. Med deres hengivelse til deres roller og evne til at formidle dybde og kompleksitet skaber disse skuespillere en magisk verden for seerne at fordybe sig i.

Overblik

Titel Beauty and the Beast
Udgivelsesdato 11. oktober 2012 (USA)
Oprindelsesland Canada
Også kendt som Красуня та чудовисько
Filmoptagelsessteder Pinewood Toronto Studios, Port Lands, Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Take 5 Productions, Whizbang Films, CBS Television Studios

Resmué

TV-serien Beauty and the Beast følger den smukke detektiv Catherine Chandler (spillet af Kristin Kreuk), der forelsker sig i en tidligere soldat, Vincent Keller, der gemmer sig fra den hemmelige regeringsorganisation, der har forvandlet ham til en mekanisk opladet uhyre.

Catherine er rystet til bunds over opdagelsen af, at alt hvad hun troede, hun vidste om sit liv, har været en løgn, og hun er fast besluttet på at finde svar på de hemmeligheder, der er blevet afsløret om hendes familie. Samtidig skal Catherine forsøge at navigere i sit forhold til den flotte læge Vincent Keller (spillet af Jay Ryan), der kæmper med at blive til et skrækindjagende uhyre, når han bliver vred og mister kontrollen over sin overmenneskelige styrke og forstærkede sanser.

Catherine og Vincent forsøger fortsat at balancere ønsket om at være et normalt par, samtidig med at de holder en lav profil for at holde sig et skridt foran den mystiske organisation kendt som Muirfield, der nu er på jagt efter dem begge.

– Officiel hjemmeside

Fejl i TV-serien Beauty and the Beast: En kærlighedshistorie med et geografisk twist

Beauty and the Beast er en populær TV-serie, der får vores hjerter til at smelte med dens romantiske historie og spændingsfyldte plot. Men mens vi lader os drage ind i denne fortryllende verden, kan vi ikke undgå at bemærke nogle bemærkelsesværdige fejl, der har fået seernes øjne til at dreje sig. Der er ingen grund til at tage det alt for seriøst, for i dag har vi valgt at se på disse fejl med et glimt i øjet og tage dem med en god portion humor.

Fejl i geografien

En af de mest iøjnefaldende fejl i Beauty and the Beast er den geografiske forvirring, der opstår. Serien foregiver at tage sted i New York, men hvis man ser godt efter, kan man opdage adskillige gader og vejskilte, der afslører, at det faktisk ikke er New York, men snarere optagelsesstedet i Canada. Mon det er fordi, de ikke kunne modstå charmen fra vores venlige naboer mod nord?

Hjælp os med at udfylde huller i vores viden

Vi vil opfordre alle seere til at hjælpe med at udfylde huller i vores viden om Beauty and the Beast ved at bidrage med deres egne observationer. For hvem ved, måske er der mere end bare geografiske fejl? Er der scener, hvor karaktererne skifter tøj i løbet af et splitsekund uden nogen forklaring? Eller måske pludselig forsvinder en genstand fra den ene scene til den næste? Lad os sammen få det hele med!

Fra IMDb Answers til redigering af fejl

IMDb Answers er et værdifuldt redskab til at hjælpe med at finpudse og korrigere fejl i vores elskede serier og film. Det er her, du kan bidrage til vores fælles indsats for at forbedre indholdet og gøre det endnu mere underholdende. Så hvis du har bemærket en fejl eller har forslag til manglende indhold, så tøv ikke med at komme med din inspiration og ideer!

En ekstra episode til samlingen

For at tilfredsstille vores tørst efter endnu mere Beauty and the Beast-glæde, tager vi et ekstra kig på seriens episoder. Vi vil gerne have, at hver eneste lille fejl får sit eget øjeblik i rampelyset. Så få din popcorn klar og tag dig tid til at grine af disse sjove øjeblikke i seriens historie.

Andre populære titler: Friends: The ReunionMission: Impossible – Dead Reckoning Part OneFinchBelfastThe RehearsalIzbăvireEternalsSix Days Seven NightsRiders of JusticeAs in HeavenPossessorShakespeare & Hathaway: Private InvestigatorsA Good YearHellboyThe BachelorDash & LilyHopFrankensteinI Am Not Okay with ThisCash TruckHidden AssetsBansheeThe ImpossibleDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesThe TouristWomen TalkingGuardians of the GalaxyThe Legend of Maula JattMy Name Is VendettaPsychoO Conde de Monte CristoJennifers BodyEntourageLovelaceThe Siege of Robin HoodA Cinderella StoryXO, KittyFIFA UncoveredThe AmericanAssassinDiary of a Wimpy Kid: Rodrick RulesThe Black PhoneKillers of the Flower MoonCadavrulThe Harder They FallLittle WomenArmy of the DeadChicago Fire