kinokvinder.dk

Bedrag (TV Series 2016–2019)

De medvirkende i TV-serien Bedrag

TV-serien Bedrag, der er også kendt som Follow the Money, er en dansk krimi- og dramaserie, der blev sendt i perioden 2016-2019. Serien fokuserer på korruption og bedrageri i forretningsverdenen og følger en række karakterer, der er involveret i komplekse økonomiske intriger.

Hovedrolleindehaverne

  • Esben Smed spiller rollen som Nicky Rasmussen. Han er en ambitiøs ung mand, der bliver involveret i en stor pengevaskoperation.
  • Thomas Hwan spiller rollen som Alf Rybjerg. Han er en dygtig efterforsker, der forsøger at afsløre den kriminelle aktivitet.

Andre vigtige skuespillere

  • Thomas Bo Larsen spiller rollen som Mads Justesen. Han er en tidligere politibetjent, der nu arbejder som privat efterforsker.
  • Natalie Madueño spiller rollen som Claudia Moreno. Hun er en dygtig advokat, der involveres i sagen.
  • Line Kruse spiller rollen som Kristina Justesen. Hun er Mads Justesens kone og hjælper ham med hans efterforskning.
  • Julie Grundtvig Wester spiller rollen som Lina. Hun er Alf Rybjergs datter og hjælper ham med hans efterforskning.
  • Lucas Hansen spiller rollen som Bimse. Han er en kriminel, der bliver involveret i pengevaskoperationen.
  • Claes Ljungmark spiller rollen som P. Han er Bimses partner i den kriminelle verden.
  • Villum Eneström Valsten spiller rollen som Bertram. Han er en dansk forretningsmand, der er indviklet i bedrageriet.
  • Balder Staahle spiller rollen som Milas. Han er Bertrams søn og bliver udsat for trusler.
  • Johannes Bjørn Schwerin spiller rollen som Albert Justesen. Han er Mads Justesens søn og bliver også involveret i sagen.
  • Kasper Leisner spiller rollen som Steen. Han er en politibetjent, der undersøger pengevaskoperationen.
  • Waage Sandø spiller rollen som Knud Christensen. Han er en erfaren politibetjent, der også er involveret i efterforskningen.
  • Signe Skov spiller rollen som Henriette. Hun er en journalist, der graver dybere i bedraget.
  • Stine Stengade spiller rollen som Nanna Riis. Hun er en journalist og Henriettes kollega.
  • Michael Gade Thomsen spiller rollen som en ansat hos SØIK, en økonomisk forbrydelsesenhed.
  • Nikolaj Lie Kaas spiller rollen som Alexander Sødergren. Han er en magtfuld forretningsmand med forbindelse til bedraget.
  • David Dencik spiller rollen som Simon Absalonsen. Han er den tidligere økonomidirektør i det firma, der er i centrum for bedraget.

TV-serien Bedrag har et imponerende ensemblecast med mange talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live. Deres præstationer har været med til at gøre serien til et populært og kritikerrost værk inden for dansk tv.

Serien er skrevet af Jeppe Gjervig Gram, Jannik Tai Mosholt og Anders Frithiof August.

Med sin spændende plot og dygtige skuespillere har TV-serien Bedrag formået at holde seerne på kanten af deres sæder gennem alle tre sæsoner.

Overblik

Titel Bedrag
Udgivelsesdato 1. januar 2016
Oprindelsesland Danmark
Også kendt som Follow the Money
Filmindspilningssteder Danmark
Produktionsselskaber Danmarks Radio (DR), Norsk Rikskringkasting (NRK), Sveriges Television (SVT)

Resmué

Bedrag er en dansk TV-serie, der foregår i verdenen af økonomisk kriminalitet i banker, på aktiebørser og i bestyrelseslokaler. Serien følger politibetjenten Mads, der bliver kaldt ud for at undersøge en krop, der er skyllet i land nær en vindmøllepark. Hvad der først ligner en industriulykke, udvikler sig til en historie om økonomisk kriminalitet.

En stor dansk bæredygtig energivirksomhed, Energreen, har haft en mistænkelig stor vækst. Problemer starter, da en medarbejders lig bliver fundet, og det får politibetjenten Justesen til at efterforske Energreen. Da en krop bliver fundet i vandet nær en vindmøllepark, bliver det politibetjent Mads opgave at undersøge, hvad der virker som en ulykke. Offeret arbejdede hos Energreen, en af Danmarks mest succesfulde energivirksomheder, ledet af den karismatiske CEO Alexander Sødergren. Ved Sødergren mere om sin medarbejders død?

Fejl i TV-serien Bedrag: Seernes odkastelige opdagelser

Velkommen til seernes mest skarpsindige analyse af TV-serien Bedrag! Vi har samlet de mest absurd-vidunderlige fejl, som seerne har opdaget i denne spændende krimi. Lad os dykke ned i fejluniverset og nyde et godt grin sammen!

Fejlen, der fik seernes øjne til at trille

Som det første må vi nævne den ikoniske fejl i afsnit 5: Karsten, vores dygtige detektiv, lavede et spektakulært hop fra taget af en bygning og landede med en perfekt rulle, som om han var en professionel gymnast. Men det bedste var, at der efterfølgende var en klar snaplyd af noget, der brækkede. Hvordan kan vores helt have brækket noget og samtidig lave en perfekt landing? Er han en superhelt i forklædning? Vi må være ærlige—det ville da være en fantastisk twist for serien!

Flere matematiske mysterier end vi kan tælle

I afsnit 9 bemærkede en superiovationel seer, at der var en scene, hvor Anita sad og knækkede en matematisk kode, der skulle give hende adgang til bankens hemmeligheder. Men vent lige, der var et problem. Istedet for at bruge al hendes tid på at knække koden, sad hun faktisk og løste en simpel gangestykke: 2+2=4. Er det virkelig sådan, seriøst? Det viser bare, at matematik også kan være farligt for nogle karakterer i en TV-serie!

Hårrejsende hår-kokseri

I afsnit 12 kunne vi ikke lade være med at grine af den skøre fejl, der fik os til at tro, at Michael, vores elskede skurk, var en troende medlem af en hårsektes højtider. Under en intens jagtscene bemærkede en seer, at Michaels frisure var fuldstændig rodet, men da han nåede til et hjørne, var hans hår pludselig perfekt stylet igen. Hvordan gjorde han det? Er det en del af hans skurke-superkræfter? Eller er han bare uovertruffen med et glattejern? Kunstnerisk frisør eller ej, det er en fejl, der får vores grin til at sidde fast i halsen!

Der er mange flere fejl i Bedrag, der får os til at klø på hovedet og undre os over, hvad der egentlig foregår bag kulisserne. Men lad os ikke glemme, at det er underholdning—fejl eller ej, så elsker vi stadig at se serien og blive revet med i mysteriernes verden. Vi takker seerne for at have fældet disse fantastiske fejl og fortsætter med at se serien medjubel og høje grin af begejstring. Verden er ikke perfekt, og heldigvis er det heller ikke vores TV-serie!

Andre populære titler: Vikings: ValhallaHonor SocietyBlue Mountain StateMayor of KingstownWednesdayW.E.Ant-Man and the Wasp: QuantumaniaSeinfeldGone GirlThe Super Mario Bros. MovieBarbieArcaneThe Great GatsbyI Love You, DaddyLiarBridge of SpiesCode BlackBones and AllTárReservoir DogsMarvels Jessica JonesGuardians of the Galaxy Vol. 3InfamousOh HellAkiraAdventure Time28 Days HauntedBig TitsNCISFutoku no GuildFireheartPlanet Earth IIThe Old Man & the GunThe Little ThingsDont Say NoThe Good DoctorThe Immaculate RoomEverwoodHotel Transylvania 2ConfessTidelandsHouse of GucciThe Book of LifeScream VIThe Late BloomerAquamanWednesdayVan Helsing