kinokvinder.dk

Being Mary Jane (TV Series 2013–2019)

Being Mary Jane – De Medvirkende

Topcast

Gabrielle Union (Mary Jane Paul)

Lisa Vidal (Kara)

Raven Goodwin (Niecy)

Margaret Avery (Helen Patterson)

Richard Brooks (Patrick Patterson)

Richard Roundtree (Paul Patterson, Sr.)

B.J. Britt (Paul Patterson, Jr.)

Aaron D. Spears (Mark Bradley)

Amanda Burke Buczek (Correspondent)

Latarsha Rose (Dr. Lisa Hudson)

Michael H. Cole (Greg Roberts)

Scott Burns (Catering Chef – Laurents Catering)

Paul Rolfes (Aaron Felty)

Michael Ealy (Justin Talbot)

Stephen Bishop (David)

Ashton Holmes (Garrett)

Ryan Homchick (Lance)

Nicholas Gonzalez (Orlando Lagos)

Skaber

Mara Brock Akil

Bag Kameraet

  • Executive Producer: Mara Brock Akil

Sæsoner

  • Sæson 1: 52 episoder, 2013-2019
  • Sæson 2: 51 episoder, 2013-2019
  • Sæson 3: 35 episoder, 2013-2019
  • Sæson 4: 34 episoder, 2013-2019
  • Sæson 5: 33 episoder, 2013-2019
  • Sæson 6: 24 episoder, 2013-2019
  • Sæson 7: 20 episoder, 2013-2019
  • Sæson 8: 19 episoder, 2013-2019
  • Sæson 9: 19 episoder, 2013-2019
  • Sæson 10: 17 episoder, 2013-2019
  • Sæson 11: 16 episoder, 2017-2019
  • Sæson 12: 15 episoder, 2017-2019
  • Sæson 13: 15 episoder, 2017-2019
  • Sæson 14: 14 episoder, 2017-2019
  • Sæson 15: 13 episoder, 2013-2019
  • Sæson 16: 12 episoder, 2017-2019

Resumé

TV-serien Being Mary Jane handler om hovedpersonen Mary Jane Paul, spillet af Gabrielle Union. Mary Jane er en succesrig nyhedsvært og arbejder hårdt for at opnå succes på sit professionelle felt. Serien følger hendes personlige og professionelle kampe og udfordringer gennem forskellige sæsoner.

Andre betydningsfulde karakterer i serien inkluderer Lisa Vidal som Kara, Mary Janes bedste ven og producer af nyhedsshowet, Raven Goodwin som Niecy, Mary Janes yngre bror, Margaret Avery som Helen Patterson, Mary Janes mor, og Richard Brooks som Patrick Patterson, Mary Janes far. Der er også mange andre talentfulde skuespillere, der bidrager til seriens mange karakterer og historier.

Conclusion

Being Mary Jane er en populær TV-serie, der tager seerne med på en følelsesmæssig rejse med hovedpersonen Mary Jane Paul og de mange komplekse karakterer, der beriger hendes historie. Med en stærk skuespillerbesætning og en dybtgående fortælling formår serien at underholde og berøre seerne på flere niveauer.

Overblik

Titel Being Mary Jane
Udgivelsesdato 2. juli 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Быть Мэри Джейн
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsfirmaer Akil Productions
Breakdown Productions

Resmué

Serien Being Mary Jane handler om livet for en ung sort kvinde ved navn Mary Jane Paul. Hun jonglerer mellem sit arbejde, sin familie og det populære talkshow, som hun er vært for.

Mary Jane, der spilles af Gabrielle Union, er en succesfuld journalist og talkshow-vært. Hun er dedikeret til sit arbejde og kæmper for at udfordre stereotype opfattelser af sorte kvinder i medierne.

Mens Mary Jane er professionelt succesfuld, kæmper hun også med personlige udfordringer. Hun forsøger at finde balance mellem sit arbejde og sit kærlighedsliv, samtidig med at hun tager sig af sin komplekse familie.

I serien udforskes emner som race, køn, kærlighed og karriere. Mary Jane bliver konfronteret med udfordringer og dilemmaer både på arbejdet og derhjemme. Hun navigerer mellem at være en mentor for yngre sorte kvinder og at finde sin egen vej til lykke og succes.

Being Mary Jane er en dramatisk og følelsesladet serie, der undersøger temaer, som mange mennesker kan relatere til. Serien er både underholdende og tankevækkende og giver et indblik i en sort kvindes komplekse livserfaringer.

Fejl i TV-serien Being Mary Jane underholder seerne

Siden premieren af TV-serien Being Mary Jane i 2013 har seerne ikke kun været fanget af Mary Janes dramatiske liv som nyhedsanker, men også af de mange underholdende fejl, der er blevet opdaget i serien. Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, der har fået seerne til at grine og undre sig.

Telefonikatastrofer

En af de mest lattervækkende fejl, der er blevet bemærket af seerne, er de konstante telefoniproblemer, som Mary Jane og hendes kolleger tydeligvis lider under. I næsten hver eneste episode ser vi dem kæmpe med dårlig forbindelse, mistede opkald og de klassiske Hvad sagde du?-situationer. Måske skulle produktionen overveje at skifte mobiludbyder?

Tidsforvirring

En anden kilde til underholdning er de mærkelige tidsfejl, der optræder i serien. Pludselig er det morgen igen, selvom det kun lige var aften, og karaktererne forsvinder og dukker op på mystisk vis mellem scenerne. Det er som om, de har deres egen magiske tidsportal, der driller både seerne og manuskriptforfatterne.

Forvandlede rekvisitter

Når man ser Being Mary Jane, må man være opmærksom på, at selv de mest almindelige rekvisitter kan forvandle sig på mirakuløs vis. En kaffekop, der i den ene scene er næsten fuld, kan pludselig blive tom i næste klip. Og det er ikke kun drikkevarer – genstande har en tendens til at flytte sig rundt eller ændre udseende uden nogen form for logisk forklaring. Måske er det bare et underligt eksempel på seriens egen magi?

Vejrhåndtering der ikke giver mening

Hvis du er fan af at analysere vejrsituationen i Being Mary Jane, så pas på. Vejret i serien er stort set lige så forudsigeligt som en marmorkage i en tivolisnurre. Det kan gå fra en strålende solskinsdag til pludseligt regnvejr på et splitsekund – og så tilbage til sol igen. Man kan kun undre sig over, hvorfor seriens vejr-Gud har det så sjovt med at forvirre os.

Disse fejl og mange flere har været med til at gøre Being Mary Jane til et underholdende samtaleemne blandt seerne. Selvom de kan være frustrationer, er det også herligt at finde noget at grine af og pointere, når man er fan af serien. Så næste gang du sidder og ser Being Mary Jane, hold øje med alle de små fejl, og nyd den humoristiske effekt, de har på seeroplevelsen!

Andre populære titler: Desert FlowerMatadorerneMegan Is MissingBelowGods Favorite IdiotJurassic World: Das gefallene KönigreichGirlJosepThe AvengersDicteThe Last DuelResident EvilThirteenBäst i testCrimes of the FutureOutlanderSiloInto the WildOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăJohnny English Strikes AgainBoy ErasedKrønikenCitadelNever Look AwayNew TricksOuter BanksBytte bytte babyGrantchesterThe InterviewFirst ManThe CallingBlackwater – Im Schatten der VergangenheitGreat NewsGreys AnatomyThe AssistantFather TedPacific BlueThe DoormanØrkenens sønner – Gå aldrig tilbage til en fuser!The WhaleHot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisThe Watcher – Willkommen im Motor Way MotelGirlYou AgainSuperman & LoisUploadHawkeye“Matadorerne” Giganternes kampFerris Buellers Day OffPeter Pan & Wendy