kinokvinder.dk

Berserk (TV Series 1997–1998)


Overblik

Titel Berserk
Udgivelsesdato 1. december 2022 (Tyskland)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Berserk: Sword-Wind Tales
Produktionsselskaber OLM-Animation Studio, Video Audio Project (VAP)

Resmué

Guts, en omstrejfende lejesoldat, slutter sig til Band of the Hawk efter at være blevet besejret i en duel af Griffith, gruppen leder og grundlægger. Sammen dominerer de enhver kamp, men noget truende lurer i skyggerne.

Guts blev opdraget af en lejesoldatgruppe siden hans fødsel. Efter at have dræbt sin værge i selvforsvar, stikker han af. År senere støder han på Griffith og The Band of the Hawk. Hawks kæmper for Midlands konge, og efter at have vundet 100-årskrigen mod det naboliggende imperium, bliver de kongens personlige vagt. Men når de når toppen, tager tingene en drejning til det værre.

Er en mands viljestyrke virkelig kun hans egen, eller er den udelukkende underlagt Gud? Verdenen af en soldat kender kun en sandhed: overlevelse er det eneste, der virkelig betyder noget på slagmarken. Med sit sværd ved sin side bliver en ensom kriger kendt som Guts en del af en lejesoldatgruppe kaldet Band of the Hawk. Vil denne soldat endelig finde sin mening og finde trøst i denne nye gruppe dedikerede krigere?

Fem skøre fejl i TV-serien Berserk, der fik seerne til at grine

1. Magiske hårspænder, der aldrig falder ud

En af de mest underholdende fejl i TV-serien Berserk er den magiske evne, som karaktererne tydeligvis har til at holde deres hårspænder på plads under alle slags kampe. Uanset hvor voldsomt kampscenerne er, er deres hårspænder aldrig faldet ud, og deres hår forbliver perfekt stylet. Det må være noget slags usynligt hårspænde-lijm de bruger, for det er virkelig imponerende!

2. Karakterernes evne til at overleve alt

I Berserk er karaktererne nærmest immune over for fysiske skader. De kan falde ned fra store højder, få espade i maven eller blive ramt af kraftige eksplosioner, og alligevel er de altid i stand til at rejse sig igen uden en skramme. Man skulle næsten tro, de havde superhelte-kræfter! Det er helt klart et mysterium, hvor deres magiske skudsikkerhedsveste er gemt.

3. Uforklarlige skift i karakterernes tøj

En anden morsom fejl er de pludselige skift i karakterernes tøj. Du kan se dem gå ind i et rum iført deres almindelige tøj, men når de kommer ud, har de pludselig påklædt sig fantastiske kreationer fra en haute couture-modekollektion. Der er tydeligvis en hemmelig designskole i Berserks univers, hvor karaktererne kan ændre tøj på et splitsekund!

4. Kampsenernes uendelige baggrundslængde

I kampscenerne i Berserk er det virkelig imponerende, hvordan baggrunden bare bliver ved med at strække sig til det uendelige. Uanset hvor langt karaktererne bevæger sig, kan man altid se de samme bjerge i horisonten. Enten er de fanget i et tidsloop, hvor de bare ender det samme sted igen og igen, eller også er der en meget doven baggrundstegner involveret. Det er i hvert fald svært at forestille sig, at et landskab kan være så utroligt ensformigt!

5. Stedsans-problemer

Endelig kan man ikke undgå at bemærke karakterernes konstante stedsans-problemer. De kan gå ud ad en dør og pludselig befinde sig i en helt anden by uden nogen forklaring. Måske har de en teleporterings-evne, som de ikke er klar over, eller måske er der en labyrint af hemmelige gange under hele Berserks univers. Hvem ved?

Så næste gang du ser TV-serien Berserk, så hold øje med disse skøre fejl, der fik seerne til at klukke af grin. Det er altid godt med lidt humor i en actionfyldt serie, ikke?

Andre populære titler: What Is a Woman?The Carrie DiariesBergeracÎn spatele ferestreiThe AvengersHausenThe WonderGirl in the PictureBig Black Tits Big White Dicks #2Let Life Come as It KnowsGreen ZoneCluelessFriendsArcticThe IntouchablesRinguAir Force OneGangs of LondonScent of a WomanThe Good, the Bad and the UglySerenityREDThe Post: Secretele Pentagonului“The Kingdom” ExodusCharlies AngelsVagabonderne paa BakkegaardenCreeped OutEntourageFrench KissMalévola – Dona do MalJack Reacher: Never Go BackP.I.S. – Politiets indsatsstyrkeThe Man Who Wasnt ThereVanishing PointJohn Tucker Must DieThe Cloverfield ParadoxWhered You Go, BernadetteHow to Train Your DragonCaptain FantasticHigh School MusicalGreys AnatomyHow to Lose a Guy in 10 DaysAvatar: The Last AirbenderJuniorDownsizingNunca é Tarde DemaisCastleCasino RoyaleThe Menu