kinokvinder.dk

Better Things (TV Series 2016–2022)


Overblik

Titel Better Things
Udgivelsesdato 8. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 更美好的事
Filmoptagelsessteder Canoga Park, Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber FX Productions, Pig Newton, 3 Arts Entertainment

Resmué

Better Things er en TV-serie, der følger en skuespillerinde, som opdrager sine tre døtre samtidig med at hun jonglerer med presset fra Hollywood og livet som enlig mor.

Fejl i den fantastiske TV-serie Better Things

TV-serier har en tendens til at have fejl, og Better Things er ingen undtagelse. Selvom serien er elsket af mange seere, er der stadig nogle skønhedsfejl, som har fået os til at klø os lidt i hovedet. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl, der er blevet opdaget.

1. Mysteriet om den forsvundne kop kaffe

I en af episoderne ser vi hovedpersonen, Sam, holde en varm kop kaffe i hånden. Men vent lige et øjeblik! I næste billede forsvinder koppen på mystisk vis. Det er enten et mirakel eller en ret dårlig klipning. Måske var koppen aldrig rigtig der? Eller også har nogen haft brug for en kaffe i redigeringsrummet. Vi vil nok aldrig få svar på dette store mysterium.

2. Tidsrejsen uden forklaring

I en anden episode sker der noget helt utroligt. Pludselig hopper vi tilbage i tiden, og Sam ser lige pludselig ud som om hun er 10 år yngre. Hvordan det sker, forbliver et mysterium. Er det et eksperiment fra seriens skabere for at se, om seerne er opmærksomme? Eller er det bare et tilfælde af en dårligstået sminkeartist? Vi kan kun gisne.

3. Den sprogforvirrede karakter

En af karaktererne i Better Things har åbenbart nogle store udfordringer med sprog. I en scene hører vi personen tale flydende engelsk, men næste gang han åbner munden, taler han pludselig flydende fransk. Vi skal da lige love for, at han har talent for sprog. Måske burde han overveje en karriere som tolk?

4. Den magiske mobiltelefon

Husk altid at have din mobiltelefon med dig – især når du optager en TV-serie. I Better Things er der dog en karakter, der tilsyneladende aldrig har hørt om dette råd. I en hel episode har han ikke sin telefon med sig, men magisk nok får han alligevel beskeder og opkald. Sikke et talent! Måske kan han også trylle?

5. Den manglende kontinuitet

I TV-serier er det vigtigt at passe på kontinuiteten, så handlingen giver mening. Desværre har Better Things nogle små problemer med dette. I en scene ser vi Sam iført en rød kjole, men i det næste klip har kjolen pludselig skiftet farve til blå. Er der en modekrise på vej? Eller har kostumedesignerne frygtelig travlt?

Selvom Better Things har disse små sjove fejl, skal det ikke tage glæden ved at se serien. Det er netop disse fejl, der gør os seere i stand til at finde noget at grine af og diskutere med vennerne. Så næste gang du ser Better Things, så husk at holde øje med disse sjove fejl og lad det underholde dig på en helt ny måde!

Andre populære titler: TraumaThe HuntEt rigtigt menneskePaycheckRobin Hood: Prince of ThievesWhite Chicks2 DaysParadise HotelThe Hand of GodBend It Like BeckhamSpider-Man: Across the Spider-VerseMovie 43Ted LassoInto the WildMr InbetweenSpy KidsLa limita extremaCold HawaiiPetite MamanMegalodonHamilton: In the Interest of the NationParasyte: The MaximClanul SopranoBodyguardThe Longest YardThe ChosenLa limita extremaPacific RimThe Book of Boba FettGaslightLock, Stock and Two Smoking Barrels“Girls Only Porn” Sleepovers Arent For SleepingIf I StayHouseIndustryStation ElevenVacanță criminală 2The ReplacementsYesterdayThe Little HoursThe Santa ClausesOlsen-bandenBorgenSex and the CityFarvel ThomasKill Your DarlingsThe Prince of TennisManchester by the SeaBom Dia, Verônica