kinokvinder.dk

Beyond (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Beyond

TV-serien Beyond er en amerikansk science fiction-drama serie, der blev sendt fra 2016 til 2018. Serien, der blev skabt af Adam Nussdorf, går dybt ind i mysterierne omkring en ung mand ved navn Holden Matthews, der efter at have været i koma i 12 år, pludselig vågner op med overnaturlige evner.

Top cast

Nedenfor er en liste over de vigtigste skuespillere i TV-serien Beyond:

  1. Dilan Gwyn som Willa – Willa er en mystisk kvinde, der hjælper Holden med at forstå hans nye evner. Hun spilles af skuespilleren Dilan Gwyn.
  2. Romy Rosemont som Diane Matthews – Diane er Holdens mor og kæmper for at beskytte ham mod de farer, der følger med hans overnaturlige evner. Romy Rosemont spiller rollen som Diane.
  3. Burkely Duffield som Holden Matthews – Holden er hovedpersonen i serien og bliver spillet af skuespilleren Burkely Duffield.
  4. Jeff Pierre som Jeff McArdle – Jeff er Holdens bedste ven og støtter ham i hans rejse. Han spilles af Jeff Pierre.
  5. Jonathan Whitesell som Luke Matthews – Luke er Holdens ældre bror og forsøger at hjælpe ham med at finde svar på sine overnaturlige evner. Skuespilleren Jonathan Whitesell spiller rollen som Luke.
  6. Michael McGrady som Tom Matthews – Tom er Holdens far og er bekymret for sin søns sikkerhed. Han spilles af Michael McGrady.
  7. Peter Kelamis som The Man in the Yellow Jacket – Denne gådefulde karakter forsøger konstant at påvirke Holdens beslutninger og udvikling. Peter Kelamis spiller rollen som The Man in the Yellow Jacket.
  8. Eden Brolin som Charlie – Charlie er Holdens barndomsven og spilles af skuespilleren Eden Brolin.
  9. Alex Diakun som Arthur – Arthur er en skræmmende karakter, der har forbindelse til Holdens evner. Skuespilleren Alex Diakun spiller rollen som Arthur.
  10. Chad Willett som Pastor Ian – Pastor Ian er Holdens religiøse mentor, som hjælper ham med at forstå betydningen af hans evner. Skuespilleren Chad Willett spiller rollen som Pastor Ian.
  11. Erika Alexander som Tess Shoemacher – Tess er en FBI-agent, der bliver involveret i Holdens liv og hemmelige evner. Skuespilleren Erika Alexander spiller rollen som Tess Shoemacher.
  12. Patrick Sabongui som Daniel – Daniel er en politibetjent, der forsøger at afdække de mysterier, der omgiver Holden. Skuespilleren Patrick Sabongui spiller rollen som Daniel.
  13. Parveen Kaur som Christine – Christine er en tidligere bekendt af Holden og spilles af skuespilleren Parveen Kaur.
  14. Oscar Camacho som Diego – Diego er en af Holdens venner og spilles af skuespilleren Oscar Camacho.
  15. Toby Levins som Sheriff Dayton – Sheriff Dayton er en lokal politibetjent, der bliver involveret i Holdens sager. Skuespilleren Toby Levins spiller rollen som Sheriff Dayton.
  16. Jay Paulson som Edgar – Edgar er en mand med forbindelse til Holdens overnaturlige evner og spilles af skuespilleren Jay Paulson.
  17. Jacky Lai som Riley – Riley er en anden af Holdens tidligere venner og spilles af skuespilleren Jacky Lai.
  18. Jorge Vargas som Ramon – Ramon er en ung mand, der kommer i kontakt med Holdens evner. Skuespilleren Jorge Vargas spiller rollen som Ramon.

Disse skuespillere har alle bidraget til den dybdegående og intense fortælling i TV-serien Beyond. Deres evner og præstationer har givet serien en unik kant og gjort den til en uforglemmelig oplevelse for fans af science fiction-genren.

Holden Matthews, spillet af Burkely Duffield, er særligt bemærkelsesværdig, da han formår at portrættere karakterens følelsesmæssige og fysiske rejse på en overbevisende måde. Romy Rosemont som Holdens mor, Diane Matthews, er også en stærk præstation, der viser en mors kamp for at beskytte sit barn.

Den mystiske karakter Willa, spillet af Dilan Gwyn, tilføjer en ekstra lag af intriger til serien, mens skuespilleren Peter Kelamis formår at skabe en skræmmende og gådefuld tilstedeværelse som The Man in the Yellow Jacket.

TV-serien Beyond byder på en imponerende ensemble af talentfulde skuespillere, der hver især bidrager til fortællingen på deres egen unikke måde. Deres præstationer har gjort serien spændende og uforglemmelig og har efterladt fans ønsker mere.

Overblik

Titel Beyond
Udgivelsesdato 2. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Na druhej strane
Optagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Automatik Entertainment, Imperative Entertainment

Resmué

TV-serien Beyond handler om en ung mand, der vågner op efter at have været i koma i 12 år. Han opdager, at han har fået nye evner, som trækker ham ind i en farlig sammensværgelse.

Fejl i TV-serien Beyond – en sjov tilbageblik

Den usynlige kaffekop

I den spændende TV-serie Beyond er der masser af action og mysterium, men nogle af seerne har opdaget, at der er visse fejl, der kunne have været undgået. Lad os starte med den usynlige kaffekop! I en af scenerne ser vi vores helt, der sidder og snakker med en ven på en café. Pludselig forsvinder kaffekoppen fra bordet, kun for at dukke op igen i den næste scene. Er det et magisk element i historien, eller har kaffekoppen fået nok af at være skuespiller og har besluttet at tage en pause? Vi kan kun gætte!

Storskærms-tidsrejsen

I en anden episode af Beyond er der en frygtløs kampscene, hvor vores helt kæmper mod skurken. I baggrunden kan vi ikke undgå at bemærke en enorm storskærm, der viser et billede af Times Square i New York. Men vent lige et øjeblik – TV-serien foregår i en helt anden by! Har vores helt fået fat i en tidsmaskine og besluttet at tage en lille ferie til storbyen? Det virker som om, at produktionsteamet også havde brug for en lille udflugt!

Teleportation af bil

Hvis du er en opmærksom seer, har du måske lagt mærke til en scene, hvor vores helt kører rundt i sin bil. Pludselig skifter kameraet vinkel, og vores helt er nu i en helt anden del af byen. Var det en magisk teleportation, der tillod ham at skifte placering så hurtigt? Eller var der en usædvanlig trafiksituation, der sendte ham på en vilde oplevelsesrejse? Det er ikke til at vide, men det er bestemt et godt trick at have på lager, når man skal undgå bilkøer!

Skuespillerens dobbeltgænger

Det er velkendt, at skuespillere undertiden har brug for en body double til farlige scener eller stunts. I Beyond er der dog en scene, hvor hovedpersonen ser ud til at have fundet sin egen dobbeltgænger! I en kampscene er vores helt nødt til at kaste sig ud over en klippe for at undgå at blive fanget. Men vent, ser vi ikke pludselig vores helt igen et par sekunder senere, kæmper mod skurken? Enten har vores helt magiske evner til at formere sig, eller også er der noget galt med klipningen af scenerne!

Slutningen – eller mangel på samme?

Endelig nåede vi til seriens sidste scene, hvor vi alle sad spændte og forventede en fantastisk afslutning. Men vent lige et øjeblik, hvem glemte at lave en afslutning? Var det en kreativ beslutning af instruktøren for at efterlade os i spænding og lade vores fantasi udfylde hullerne? Eller var det bare en fejltagelse, hvor nogen klipperiet blev lidt for ivrige? Vi vil måske aldrig vide det, men vi kan altid håbe på en fortsættelse!

Så der har du det – en sjov tilbageblik på nogle af de fejl, der er blevet opdaget af seerne i TV-serien Beyond. Glem ikke at se næste sæson med et vågent øje og se, om der er flere overraskelser at opdage.

Andre populære titler: Peaky BlindersQuiz LadyGirlJennifers BodyThe Popes ExorcistZum Glück geküsstThe Wheel of TimeAlexa & KatieThe Legend of Vox MachinaLove & DeathLiarClarksons FarmEvil Dead RiseSelvhenterDances with WolvesModern FamilyValerian and the City of a Thousand PlanetsKevins Cousin allein im SupermarktKillers of the Flower MoonDate NightDan-DreamBuffy – Im Bann der DämonenPowerRunaway BrideFire of LoveFootlooseClose to the HorizonBoston StranglerThe Big LebowskiBroad PeakThe GameRushGilmore GirlsKung Fury 2Măgar 2.5Paranormal Activity: Next of KinWhile We LiveDangerous MindsPitch PerfectThe CampaignWinnie the Pooh: Blood and HoneyThe MummyThis Is Where I Leave YouCrossfireZbor deasupra unui cuib de cuciChicago FireBatman ForeverJawsAmerican Pie – Wie ein heißer ApfelkuchenNorbit