kinokvinder.dk

Big Love (TV Series 2006–2011)

Skuespillerne i TV-serien Big Love

TV-serien Big Love, som blev sendt i perioden 2006-2011, er en dramaserie om Bill Henrickson, spillet af Bill Paxton. Henrickson er en hengiven mormon og succesfuld forretningsmand, der lever et polygamistisk liv med tre koner.

Bill Henrickson – spillet af Bill Paxton

Bill Paxton spillede hovedrollen som Bill Henrickson i Big Love. Han var en talentfuld skuespiller, der formåede at portrættere Henricksons komplekse karakter med stor dybde og følelse. Henrickson var en karismatisk person, der forsøgte at balancere sit arbejde og familieliv.

Barb Henrickson – spillet af Jeanne Tripplehorn

Jeanne Tripplehorn spillede rollen som Barb Henrickson, Bills første kone i serien. Barb var en intelligent og stærk kvinde, der havde svært ved at håndtere Bills ønske om at tilføje flere koner til deres ægteskab.

Nicolette Grant – spillet af Chloë Sevigny

Chloë Sevigny spillede rollen som Nicolette Grant, også kendt som Nicki, Bills anden kone. Nicki kom fra en polygamistisk familie og havde svært ved at tilpasse sig livet som polygamisk kone. Sevignys præstation i rollen som Nicki var fantastisk og gav serien en ekstra lag af spænding og drama.

Margene Heffman – spillet af Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin spillede rollen som Margene Heffman, Bills tredje kone. Margene var den yngste af konerne og var fuld af entusiasme og energi. Goodwin formåede at give Margene en livlig og kærlig personlighed, der gjorde hende til en af ​​seriens mest elskede karakterer.

Andre medvirkende

Udover de fire hovedskuespillere inkluderede castet af Big Love også Douglas Smith som Ben Henrickson, Bills ældste søn; Grace Zabriskie som Lois Henrickson, Bills mor; Keegan Holst som Wayne Henrickson, Bills yngste søn; Matt Ross som Alby Grant, Nicolettes bror; Garrett Fraye som Raymond Henrickson, Bills ældste søn; Joel McKinnon Miller som Don Embry, Bills nære ven; Amanda Seyfried som Sarah Henrickson, Bills ældste datter; Shawn Doyle som Joey Henrickson, Nicks første mand; Melora Walters som Wanda Henrickson, Bills søster; Mary Kay Place som Adaleen Grant, Albys mor; Harry Dean Stanton som Roman Grant, lederen af polygamist-sekten; Daveigh Chase som Rhonda Volmer, en ung kvinde involveret i sektens aktiviteter; Bruce Dern som Frank Harlow, en forretningspartner til Bill; og Jolean Wejbe som Tancy Henrickson, en af ​​Bills døtre.

Big Love blev skabt af Mark V. Olsen og Will Scheffer. Serien er kendt for sin dybdegående udforskning af polygamiske ægteskaber og de psykologiske og emotionelle udfordringer, der følger med denne livsstil.

Overblik

Titel Big Love
Udgivelsesdato 12. marts 2006 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 三棲大丈夫
Optagelsessteder Fillmore, Californien, USA (eksteriør af hus)
Produktionsselskaber Anima Sola Productions, Playtone

Resmué

Big Love er en TV-serie, der handler om en polygamistiske mand ved navn Bill Henrickson, der bor i Utah. Han ejer flere byggemarkeder i Salt Lake City-området og jonglerer mellem tre koner, mens han forsøger at holde sit komplekse familiesliv hemmeligt for offentligheden.

Serien følger Bill og hans koner Barb, Nicki og Margene, og deres daglige kamp for at bevare harmonien i deres polygame ægteskab. Barb er Bills første kone og den officielle kone i øjnene på loven. Nicki er Bills anden kone og kommer fra en polygamistisk sekt. Margene er Bills tredje kone og den yngste af kvinderne.

Big Love giver et indblik i de udfordringer, som Bill og hans familie står over for i forsøget på at leve et normalt liv, mens de samtidig bevarer deres dybt indgroede religiøse og kulturelle værdier. Serien udforsker spændingerne mellem konerne, rivaliseringen blandt børnene og de sociale og juridiske konsekvenser af en polygamistisk livsstil.

Bill og hans familie forsøger at navigere mellem de hemmeligheder og løgne, der er nødvendige for at opretholde deres polygame ægteskab, samtidig med at de håndterer arbejdet i Bills byggemarkeder og de udfordringer, der opstår i deres personlige liv.

Big Love er en kompleks og følelsesladet serie, der udfordrer konventionelle opfattelser af ægteskab og familie. Den skildrer på en ærlig og rørende måde de komplicerede følelser, der opstår i et polygame forhold, og den stiller spørgsmål ved, hvad der definerer et traditionelt familieliv.

Forskellige fejl i TV-serien Big Love

Den populære TV-serie Big Love har fanget mange seere med sin spændende historie om polygami. Men selvom serien har imponeret med sin troværdige skildring af den komplekse livsstil, har seerne ikke kunnet undgå at bemærke nogle morsomme fejl. Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige af dem:

Faktuelle fejl

Barb, en af hovedpersonerne, har en liste over alles fødselsdage og personnumre. Men i nogle episoder stemmer fødselsårene på listen ikke overens med alderen, som karaktererne angiver. Nikki og Margene har faktisk fødselsdage, der matcher skuespillerindernes egne fødselsdage. Det fødselsår, der angives for Barb, ville gøre hende lige så gammel som Nikki, men det er tydeligt, at hun fremstilles som cirka 10 år ældre.

Afslørende fejl

En sjov lille detalje er, at komfurerne og mikrobølgeovnene ofte ikke viser tiden, som om de ikke er tilsluttet. Måske er det et bevis på, at selv polygame familier kan have problemer med at sætte uret! Hvem har brug for at vide, hvad klokken er, når man har så meget at jonglere med?

Disse fejl har bestemt givet seerne noget at grine af, men det skal også bemærkes, at enhver produktion kan have sine små fejl og uhensigtsmæssigheder. Og selvom disse fejl har fanget seernes opmærksomhed, har det ikke påvirket seriens popularitet eller fornøjelsen ved at se den.

Så næste gang du ser en episode af Big Love, så hold øje med disse sjove små detaljer, der viser, at TV-serier også kan falde i fælden med at overse nogle mindre vigtige ting. For som vi alle ved, handler det vigtigste om at blive underholdt og nyde historien.

Andre populære titler: The Magnificent SevenColumboLa limita extremaHookThe Big LebowskiGiftedAzur LaneGone GirlTwinsNattevagten – Dæmoner går i arvMurder MysteryStrikeRenfieldWhat We Do in the ShadowsThe Submission of Emma Marx: BoundariesShang-Chi and the Legend of the Ten RingsA Beautiful LifeTrei străini identiciSee for MeThe Day the Earth Stood StillRecord of RagnarokEndless LoveMelrose PlaceSee How They RunDie Oberen ZehntausendJury DutyMechanic: ResurrectionPink Floyd: The WallUnbrokenI Know What You Did Last SummerAvengers: EndgameSpace DogsMy Little Pony: Friendship Is MagicShutter IslandSwipersThe TudorsAn American PickleThe RevenantMascaBlacKkKlansmanStranger ThingsSpencerMy Neighbor TotoroSuitsDansegarderobenNocturnal AnimalsBig MouthAfter We FellBosch: LegacyBedrag