kinokvinder.dk

Big Mouth (TV Series 2017–2024)

De medvirkende i TV-serien Big Mouth

Top cast

Nick Kroll spiller karakteren Nick Birch i TV-serien Big Mouth. Han har medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

John Mulaney spiller karakteren Andrew Glouberman og har også medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

Jessi Klein spiller karakteren Jessi Glaser og har medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

Jason Mantzoukas spiller karakteren Jay Bilzerian og har ligeledes medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

Fred Armisen spiller karakteren Elliot Birch og har også medvirket i samtlige 61 episoder fra 2017 til 2022.

Maya Rudolph giver stemme til karakteren Connie the Hormone Monstress og har ligesom de tidligere nævnte medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

Jordan Peele giver stemmen til Ghost of Duke Ellington og har også medvirket i alle 61 episoder fra 2017 til 2022.

Øvrige medvirkende

Jenny Slate spiller karakteren Missy Foreman-Greenwald og har medvirket i 52 episoder fra 2017 til 2022.

Andrew Rannells spiller karakteren Matthew MacDell og har medvirket i 49 episoder fra 2017 til 2022.

Joe Wengert spiller karakteren Caleb og har medvirket i 44 episoder fra 2017 til 2022.

Richard Kind spiller karakteren Marty Glouberman og har medvirket i 36 episoder fra 2017 til 2022.

Jon Daly spiller karakteren Judd Birch og har medvirket i 30 episoder fra 2017 til 2023.

Paula Pell spiller karakteren Barbara Glouberman og har ligeledes medvirket i 30 episoder fra 2017 til 2022.

Jak Knight spiller karakteren DeVon og har medvirket i 29 episoder fra 2017 til 2022.

June Diane Raphael spiller karakteren Devin LeSeven og har medvirket i 28 episoder fra 2017 til 2022.

Seth Morris spiller karakteren Greg Glaser og har medvirket i 27 episoder fra 2017 til 2022.

Jessica Chaffin spiller karakteren Shannon Glaser og har medvirket i 24 episoder fra 2017 til 2022.

Ayo Edebiri afløste Jenny Slate som stemmen til karakteren Missy Foreman-Greenwald fra 2020 og har medvirket i 22 episoder fra 2020 til 2022.

Skabere

TV-serien Big Mouth er skabt af Jennifer Flackett, Andrew Goldberg og Nick Kroll.

Denne artikel har kort gennemgået de medvirkende i TV-serien Big Mouth. Serien har en stor og talentfuld rollebesætning, der har præsteret at levere stemmer og skuespil præstationer, der har gjort serien populær og underholdende for seerne.

Overblik

Titel Big Mouth
Udgivelsesdato 29. september 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Lắm Chuyện
Produktionsselskaber Danger Goldberg Productions, Fathouse Industries, Titmouse

Resmué

I TV-serien Big Mouth følger vi en gruppe teenage-venner, der oplever, hvordan puberteten vender op og ned på deres liv. Serien er centreret omkring en gruppe syvendeklasseselever, herunder Nick Birch og Andrew Glouberman, der er bedste venner. Vi følger dem, mens de navigerer gennem puberteten, og kæmper med udfordringer som masturbation og seksuel ophidselse, alt sammen i forstæderne til Westchester County i New York City.

En vigtig del af serien er de såkaldte hormonmonstre, der fungerer som oversexualiserede skytsengle for de unge. Maurice er den, der plager Andrew og Matthew, og i visse tilfælde også Nick. Connie er hormonmonstret, der plager Jessi og Nick, og Mona plager primært Missy. De har en tendens til at tilbyde hjælpsomme, men forvirrende råd i deres hormonfyldte liv. I løbet af serien interagerer børnene med mennesker og genstande, der ofte er personificerede, og som tilbyder hjælp, såsom den afdøde Duke Ellingtons spøgelse, en fransk-udtalende Frihedsgudinde, en pude, der kan blive gravid, en bar af Adderall, og endda Jessis egen vulva. Samtidig forsøger de at finde deres vej gennem puberteten, der ødelægger dem både mentalt og fysisk.

Fem hilarious fejl i TV-serien Big Mouth

1. Hormonmonstrets skiftende stemme

I TV-serien Big Mouth følger vi puberteten på nærmeste hold, og et af højdepunkterne er det frygtindgydende Hormonmonster, der viser sig for vores hovedpersoner. Men har du lagt mærke til, at stemmen pludselig skifter? Det er som om, hormonvildskaben griber ind på en ny måde og giver monsteret et nyt sæt stemmebånd. Måske det bare er en af de mange stemme-kriser, vores teenagere går igennem. Eller måske skal Hormonmonsteret bare lige have tjekket sin stemmeboxes kalender!

2. Tidskontinuiteten er gået amok

Der er ingen tvivl om, at puberteten kan være en forvirrende tid, hvor man føler sig fanget i en uendelig loop af akavede øjeblikke. Men i Big Mouth er det som om, tiden er gået helt amok. Pludselig springer vi fra morgenmad til aftenmad, og det føles som om, vores teenagere tager flere pubertetsskridt frem og tilbage på en enkelt dag. Måske er det bare et forsøg på at vise, hvor forvirrende puberteten kan være – et tidsmæssigt kaos, der går hånd i hånd med hormonkaosset.

3. Ginervan døjer med dør-problemer

Tag en god lang tænkepause og husk på, at en dør normalt skal åbne og lukke. I Big Mouth har det hvide universitetsbil, Ginervan, bare ikke helt styr på det. Nogle gange åbner den døren for vores teenagere uden problemer, mens den andre gange er en stædig dør, der holder dem udenfor. Måske er Ginervan bare ekstra selektiv med sin dørpolitik og kræver, at du først har passeret visse pubertære prøvelser, inden den åbner sig op for dig.

4. Jay og hans magiske genbrugsmad

Har du nogensinde set en madpakke forvandle sig til et kæmpe måltid på en skolebænk? Vel, Jay har! Denne karakter i Big Mouth formår at trylle med sin madpakke og forvandle den til omfangsrige portioner mad, der strækker sig langt ud over det, en normal madpakke kan rumme. Hvis det her er Jays superkraft, så ville det helt sikkert være nyttigt i kantinen, men måske ikke så meget på bænken. (Og kan vi lige tale om, hvorfor ingen andre i serien bliver imponeret eller måske lidt forvirrede af denne mad-magiker?)

5. Brasilianske eksportfejl

Sidste, men ikke mindst, har vi en fejl, der er røget helt fra Brasilien. Det skyldes nemlig, at i nogle scener kan man se brasilianske kontakter og elektroniske apparater, der stikker frem fra væggene hos vores teenagere. Er det et uheldigt tilfælde af globalisering, eller er det bare et lille hint om, at vi alle sammen er forbundet på den mest underlige pubertære måde?

Så næste gang du ser Big Mouth, så husk at være ekstra opmærksom på disse sjove fejl, der giver ekstra krydderi til de allerede akavede teenagetrin. Puberteten kan være forvirrende, men heldigvis er der masser af fejl i Big Mouth, der kan bringe et smil frem på læben og minde os om, at vi alle er i dette hormonfyldte kaos sammen.

Andre populære titler: The Killer Inside MeThe New PopeCome and SeeThe Kings Man: O InícioThe SimpsonsA HeroVennerne og det grønne lysMa Raineys Black BottomLa La LandLancaster SkiesThe OfferLionheartThe Promised NeverlandStar Trek: PicardSirenOutlanderGhostbustersThe Summer I Turned PrettyKurs mod fjerne kysterDont Worry DarlingThe MarvelsLaw & OrderSaturday Night FeverLancaster SkiesBlendedHvorfor snakker vi ikke om mig?The Velvet QueenBrooklynAsteroid CityDin12 RoundsWish DragonRed LightsAnnaWaltz with BashirBlack PantherLovesickMemory – Sein letzter AuftragThe RisingThe White LotusJohn Wick: Capítulo 4The CircleThe Walking Dead: World BeyondJokerWar of the WorldsThe Summer I Turned Pretty