kinokvinder.dk

Big Sky (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel Big Sky
Udgivelsesdato 22. februar 2021 (Nederlandene)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Big Sky: Deadly Trails
Optagelsessteder Rio Rancho, New Mexico, USA (sæson 2)
Produktionsselskaber Fineman Entertainment, David E. Kelley Productions, A+E Studios

Resmué

Big Sky er en TV-serie, der følger historien om privatdetektiven Cassie Dewell og den tidligere betjent Jenny Hoyt, der opklarer forbrydelser i Montana. Deres første opgave sammen er at finde to søstre, der er blevet kidnappet af en lastbilchauffør på en afsides vej i Montana. Men da de opdager, at disse piger ikke er de eneste, der er forsvundet i området, må de skynde sig at stoppe gerningsmanden, inden endnu en kvinde tages.

Serien fokuserer også på det usandsynlige partnerskab og venskab mellem Jenny Hoyt and Cassie Dewell. Jennys mand, Cody Hoyt, var oprindeligt partner med Cassie i deres privatdetektiv-firma i Helena, Montana. På grund af en periode, hvor Jenny og Cody var adskilt, udviklede Cassie og Cody et personligt forhold, som skabte en spænding mellem Cassie og Jenny. Nu arbejder de sammen som partnere i Dewell + Hoyt, hvor de samarbejder med Lewis and Clark County Sheriffs Department om forskellige sager, der spænder fra korte opgaver til længerevarende efterforskninger. Disse sager er ofte potentielt dødelige eller voldelige og har ofte en personlig tilknytning til enten Cassie eller Jenny, da Helena er en relativt lille by.

Fejl og fadæser: Underholdende opsamling af seernes opdagelser i TV-serien Big Sky

Fejl i Big Sky – krisedestinationer og kontinuitetsudfordringer

TV-serien Big Sky har helt sikkert givet os spænding og drama, men nogle opmærksomme seere har ikke kunnet undgå at spotte nogle små (og store) fejl undervejs. Her giver vi dig en humoristisk rundvisning i nogle af de fadæser, som serien har budt på.

Eksotiske krisedestinationer midt i ingenting?

Er det bare os, eller virker det som om, at seriens hovedpersoner altid falder i ulykke et sted langt ude på landet, hvor hjælpen er milevidt væk? Man skulle næsten tro, at de bevidst søger efter eksotiske krisedestinationer midt i ingenting! Måske skulle de overveje en lidt mere befolket lokalitet næste gang?

Magiske mobiltelefoner og kontinuitetsudfordringer

En af de mest uforklarlige ting ved Big Sky er de magiske mobiltelefoner, som ofte dukker op ud af det blå. Så snart vores helte har brug for at kontakte nogen eller tilkalde hjælp, har de pludselig en fuldt opladet telefon på hånden – trods at de i sidste scene blev afbrudt ved et dødt batteri. Måske skulle produktionsteamet overveje at ansætte en kontinuitetschef i fremtiden?

Skjulte teleportations-evner hos skurkene?

En af de mere mystiske fejl i serien handler om skurkenes evner til at optræde på to steder på én gang. Hvordan kan de pludselig dukke op både i en øde ørken og i en travl storby samtidigt? Mon de har en hemmelig teleportationsmaskine, som vi intet kender til? Vi må indrømme, at det ville være ret praktisk at have sådan en, især når man skal undslippe retfærdige helte!

Plot-twists og surrealistiske opklaringer

Big Sky er kendt for sine spændende plot-twists og overraskende opklaringer, men nogle seere har undret sig over surrealismen i visse af disse øjeblikke. Kan man virkelig finde nøjagtigt det afgørende spor, man mangler, liggende akkurat der, hvor man pludselig stod og tænkte? Måske skulle seriens skabere overveje, at der også kan findes vigtige ledetråde andre steder – for eksempel i en solid politiords bibliotek eller måske på en simpel bageplade?

Konspirationsteorier: Er det hele bare en drøm?

Hvad hvis vi afslørede, at hele seriens handling faktisk bare er hovedpersonernes fælles drøm? Tænk på det: De konstante uforklarlige fejl og absurditeter ville give mening, hvis ingenting var virkeligt. Måske skulle vi allesammen bare vågne op og tage en dyb indånding? Eller måske er det bare en konspirationsteori for meget…

Så, selvom Big Sky har sine fejl og fadæser, er det stadig en underholdende og spændende TV-serie, som vi kan nyde med et glimt i øjet. Men næste gang du ser et mærkeligt øjeblik, skal du ikke undre dig – tag det med et smil og lad dig underholde af seriens mangler og overraskelser!

Andre populære titler: Kung Fu PandaFrom Dusk Till DawnShoot Em UpNopeThe Human CentipedeScream 2HjemDoom PatrolThe Last of UsMr. HolmesThe InternWallanderSchatten der Wahrheit10 lucruri nu-mi plac la tineSelling SunsetTiny Beautiful ThingsTaxi DriverTales from the LoopAllein mit Onkel BuckTourism Australia: Dundee – The Son of a Legend Returns HomeApolonia, ApoloniaMøgungerTerrifier 2Laal Singh ChaddhaYear OneDevil InsideThe RoyalsAvatar: The Way of WaterDont Worry DarlingRenfieldSenior YearLeague of Legends: More Than a GameFast Times at Ridgemont HighApel de urgentaARK: The Animated SeriesGomorrahBohemian RhapsodyKajillionaireVAvatarCrima din Orient ExpressBrooklyn Nine-NineMothers Day: Liebe ist kein KinderspielAfter ForeverLimboThe Hole in the GroundAvengers: The Kang DynastySummer of SamThe BoysThe Fall