kinokvinder.dk

Billions (TV Series 2016–2023)


Overblik

Titel Billions
Udgivelsesdato 17. januar 2016 (Holland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Cuộc Chơi Bạc Tỷ
Filmoptagelsessteder Orangeburg, New York, USA
Produktionsselskaber Showtime Entertainment

Resmué

New money betyder ingen barmhjertighed, da Mike Prince overtager tronen i Axe Capital. Chuck Rhoades er overbevist om, at ingen burde have så meget rigdom – eller magt. Mens alle spillere søger nye alliancer, er der kun én ting, der er sikker – rigdom betyder krig. Billions er en kompleks drama om magtpolitik i verdenen af New Yorks høje finans. Snedig og taktisk amerikansk advokat Chuck Rhoades og den brillante, ambitiøse hedgefondkonge Bobby Axe Axelrod er på en eksplosiv kollisionskurs, hvor begge bruger alle deres betydelige intelligens, magt og indflydelse for at overgå hinanden. Der står milliarder på spil i denne rettidige og provokerende serie.

Fejl i TV-serien Billions – Sejrene og skurkene blev forvirrede

TV-serien Billions har fanget mange seere med sin spændende historie om magt, penge og intriger. Men det viser sig, at selv i en verden af milliardærer og smarte forretningsfolk, er der plads til fejlslagne detaljer. Her er nogle af de fejl, seerne har opdaget:

En tidsrejsende Wall Street

I en scene i Billions kan man tydeligt se en karakter bruge en iPhone X, som blev udgivet i 2017. Problemet er bare, at scenen foregår i 2014. Enten er der en tidsmaskine i Wall Street, eller også er produktionsteamet ikke helt klar over, hvilket år vi er i. Måske næste sæson byder på en mysteriøs tidsportal midt i finansdistriktet?

Det forsvundne korthus

I en anden episode er hovedkarakteren midt i en intens diskussion med en rival, og som en del af sit meget billedlige sprog sammenligner han deres situation med et korthus, der kan falde sammen når som helst. Problemet er, at han ikke engang rører ved et korthus, og der er heller ikke et i nærheden. Er det et usynligt korthus, vi taler om? Eller har produktionen simpelthen glemt at inkludere visuelle elementer?

Forvirrede skurke

I flere episoder af Billions bliver seerne præsenteret for nogle af de mest prominente skurke i serien. Men måske var de selv lidt forvirrede over, hvem der egentlig var hvem. I en scene forveksler en prominent skurk sit eget navn med en anden skurk. Måske er det nogle hemmelige identitetskriser, de prøver at tackle? Måske har de bare kritiske hørelser? Hvem ved, men det er bestemt ikke den bedste strategi at forvirre sine egne karakterer.

Lyden af stilhed

Mens dialog er en vigtig del af enhver TV-serie, syntes Billions at have haft en episode, hvor lyddesignerne tog en fridag. I en hel scene er dialogen næsten ikke eksisterende, og karaktererne ser ud til at kommunikere ved hjælp af telepati eller indforstået mimik. Måske er det et avantgarde forsøg på at skabe kunst gennem stilhed? Eller også er det bare en glip af episke proportioner.

Når man ser en TV-serie, er det altid sjovt at fange små fejl og drille produktionsteamet lidt. I Billions er det tydeligt, at selv de mest velhavende og magtfulde kan lave fejl, både i deres handlinger og i selve serien. Det er herligt at se, at selv milliardærer ikke er perfekte!

Andre populære titler: TitanicGods Own CountryBig Time RushToo Hot to HandleEm Águas ProfundasTrevlig helgDash & LilyYour Lie in AprilThe LeftoversTill DeathHigh LifeEin Duke kommt selten alleinLivvakternaBladeSpider-Man: Across the Spider-VerseTaurusKSI: In Real Life9/11ShooterAncient ApocalypseCinderella ManThe CellThe Morning ShowClanul SopranoExtractionZombieland: Double TapMortal Engines – Krieg der StädteKillers Bodyguard 2GirlAnt-Man and the WaspLast Night in SohoSand CastleOng-Bak: The Thai WarriorThe OfficeThe Carrie DiariesMoonlightBefore We GoUndisputed II: Last Man StandingOnce Upon a Time in VeniceShamelessInspector GadgetJack and JillThe Legend of TarzanStep UpFalling for ChristmasOameni mari si fara minteHannibal“Klovn” Irma-pigenLegends of the Fall