kinokvinder.dk

Black Clover (TV Series 2017–2021)


Overblik

Titel Black Clover
Udgivelsesdato 3. oktober 2017 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Чорна конюшина
Produktionsfirma Pierrot

Resmué

Black Clover er en TV-serie, der følger historien om Asta og Yuno, som blev efterladt sammen ved den samme kirke og har været uadskillelige lige siden. Som børn lovede de hinanden, at de ville konkurrere mod hinanden for at se, hvem der ville blive den næste Magskejser.

Imidlertid blev forskellene i deres evner tydeligt mærkbare, da de voksede op. Yuno var et geni inden for kontrol og styrke af sin magi, mens Asta ikke havde nogen magi overhovedet, så han trænede sin fysiske krop så meget som muligt i et forsøg på at opveje sin manglende magi.

Ved en alder af 15 år modtog de begge deres Grimoires. Yuno fik uventet en med et kløverblad med fire blade på, mens Asta desværre ikke engang fik en Grimoire. Men da Yuno blev truet, blev sandheden om Astas kræfter afsløret, og han modtog en Grimoire med et kløverblad med fem blade, en sort kløver.

Nu er de to venner på vej ud i verdenen, begge med det samme mål for øje. Asta, en fattig dreng, er fast besluttet på at blive sit lands næste Mageskonge. Problemet er, at i en verden, hvor magi betyder alt og afgør ens position i samfundet, har Asta ingen magi overhovedet. Dog hjælper hans ambition om at blive nummer et i kongeriget ham med at komme ind i kongerigets eliteforsvar, Magic Knights. Han og hans bror begynder deres rejse for at blive de mest respekterede og magtfulde mænd i kongeriget.

Hurray! Fejl i Black Clover – Serien der bliver ved med at overraske os!

I TV-serien Black Clover er der en hel univers fyldt med magiske eventyr, men det betyder ikke, at der ikke kan snige sig nogle underholdende fejl ind. Lige fra små usynligheds-tricks til forsvundne krus, har seerne af Black Clover opdaget nogle sjove fejl, der får os til at grine.

1. Den mystiske kaffekop

Vi kender alle den ikoniske scene, hvor Asta og Yuno sidder ved morgenbordet og drikker deres morgenkaffe. Men se lige godt efter næste gang, for der er noget, der ikke helt stemmer! I en af episoderne forsvinder den ene kaffekop magisk lige for øjnene af os. Måske er der en trolldom i spil, eller også har kameramanden bare brug for at lægge sin kop et andet sted. Det er i hvert fald en fejl, der får os til at tænke over, hvad der egentlig foregår i det magiske Clover Kingdom!

2. Søgen efter den forsvundne stol

I en episk kampscene mellem Yami og Licht er der en lille detalje, der skiller sig ud – den forsvundne stol! Lige pludselig er Yami siddende på en stol, der på mirakuløs vis er forsvundet fra scenen. Er det en form for magi eller bare et klippefejl? Men hey, en krig mellem mørke og lys er ikke uden sine mysterier! Vi er i hvert fald taknemmelige for den underholdning, denne fejl giver os.

3. Usynlige forklædninger

Forestil dig at være en tryllekunstner, der kan skifte form og blive usynlig for alle. Men lad os tage et øjeblik og sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor vores magiske helte vælger at skjule sig i lyset, når de samtidig bliver usynlige for alle. Ja, du læste rigtigt! Der er åbenbart noget i luften, der får vores karakterer til at blive ganske usynlige i midten af en travl by. Måske er de bare super god til at skjule sig, eller også er det bare en fejl, der blev overset. Men hey, det er vel en del af charmen ved Black Clover!

4. Gravitationskræfter, der aldrig holder op

Vi har alle oplevet de fantastiske øjeblikke, hvor vores karakterer flyver gennem luften og udfører utrolige magiske angreb. Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor de aldrig falder til jorden? De kan chille i luften i evigheder uden at blive påvirket af Tyngdekraften. Enten er de blevet supernaturligt immun over for Jordens tiltrækningskraft, eller også har teknikken bag magien stadig lidt plads til forbedring.

Disse fejl og mange flere findes i TV-serien Black Clover. Selvom fejlene kan få os til at fnise eller klø os i hovedet, er de med til at give os en unik oplevelse og samtidig gøre serien endnu mere underholdende. Så næste gang du ser Black Clover, så vær opmærksom på de magiske fejl, der tilføjer ekstra sjov og mystik til denne fantastiske verden.

Andre populære titler: 24Big Time MovieTwice ColonizedSpinning ManChaos WalkingThe InvitationThe Silence of the LambsWelcome to WrexhamF9: The Fast SagaVitjanirBabylon A.D.Menace II SocietyTerkel i knibeThe Walking DeadTaskmasterCall My Agent!Mit liv som BentInesquecívelLast Chance UDer Weg nach El DoradoThe Sleep ExperimentBirdman orEverything Everywhere All at OnceGood WifeHeatBoratDownton Abbey: A New EraJolly RogerJust Go with ItAmistadBridgertonHotel PortofinoMothers Day: Liebe ist kein KinderspielThe AngelDon Olsen kommer til byenStolenStar Wars: Episode IV – A New HopeDrive My CarSuitsMaskThe Tragedy of MacbethThe Starving GamesFast N LoudJungle FeverThe Finest HoursO simpla favoareFetterBen-HurLost in Translation