kinokvinder.dk

Black Lightning (TV Series 2017–2021)

Black Lightning: En dybdegående introduktion til de medvirkende skuespillere

Hovedrolleindehavere

Black Lightning er en populær tv-serie, der blev sendt mellem 2018 og 2021. Serien følger hovedpersonen Jefferson Pierce, der spilles af Cress Williams. Jefferson er en pensioneret superhelt, der tvinges til at vende tilbage til sit alter ego Black Lightning for at beskytte sin by mod kriminalitet og korruption. Med over 58 episoder er Cress Williams en central skuespiller i serien og bringer Jefferson Pierce til live.

I rollen som Jeffersons ældste datter, Anissa Pierce, ses Nafessa Williams. Anissa er en universitetsstuderende og deltids-superhelt, der også har evnen til at kontrollere sin krop og generere lyn. Nafessa Williams bringer en stærk og karismatisk præstation som Anissa i de 58 episoder af serien.

Christine Adams spiller rollen som Lynn Pierce, Jeffersons ekskone og en anerkendt videnskabskvinde. Lynn er en vigtig karakter i serien, da hun hjælper Jefferson og hans døtre med at forstå deres superheltekræfter. Christine Adams giver liv til Lynn Pierce i de 58 episoder af Black Lightning og bringer en stærk og dybtfølt præstation til rollen.

Tobias Whale, en skurk i serien, portrætteres af Marvin Jones III. Tobias Whale er en skurk, der ønsker at tage kontrol over Jeffersons by og udslette Black Lightning. Marvin Jones III bringer en skræmmende og overbevisende præstation som Tobias Whale i alle 58 episoder af serien.

James Remar spiller rollen som Peter Gambi, der er Jeffersons bedste ven og mentor. Peter Gambi er en tidligere spion og våbenhandler, der hjælper Jefferson med at navigere som superhelt. James Remar bringer en troværdig og charmerende præstation som Gambi i samtlige 58 episoder af Black Lightning.

Hjælperne og skurkene

En af Jeffersons døtre, Jennifer Pierce, spilles af China Anne McClain. Jennifer har elektriske kræfter ligesom sin far, Black Lightning. China Anne McClain bringer en ungdommelig og stærk præstation som Jennifer i 51 episoder af serien.

Jordan Calloway spiller rollen som Khalil Payne, der er Jennifers kæreste og senere en farlig modstander. Khalil har også superkræfter og er i stand til at generere kraftfulde vibrationer. Jordan Calloway giver en intens og følelsesladet præstation som Khalil i 50 episoder af serien.

Bill Henderson, en politiofficer og en af Jeffersons allierede, portrætteres af Damon Gupton. Damon Gupton bringer en stærk og troværdig præstation som Bill Henderson i 46 episoder af serien.

Chantal Thuy spiller Grace Choi, Anissas kæreste og en vigtig støtte for Pierce-familien. Grace har også superkræfter og kan transformere sin krop til granit. Chantal Thuy bringer en unik og kraftfuld præstation som Grace i 35 episoder af serien.

William Catlett spiller Lala, en tidligere elev på Jeffersons skole, der senere bliver en farlig skurk. William Catlett bringer en intens og frygtindgydende præstation som Lala i 23 episoder af serien.

Agent Percy Odell spilles af Bill Duke. Odell er en hemmelig agent, der forsøger at kontrollere Black Lightning og hans kræfter. Bill Duke bringer en autoritativ og mindeværdig præstation som Odell i 21 episoder af serien.

Christopher Ammanuel spiller rollen som TC, en teknologisk kyndig person, der hjælper Black Lightning og hans hold. Christopher Ammanuel giver en ungdommelig og spændende præstation som TC i 19 episoder af serien.

Reverend Jeremiah Holt, en religiøs leder i Freeland, portrætteres af Clifton Powell. Clifton Powell bringer en karismatisk og troværdig præstation som Reverend Holt i 15 episoder af serien.

Jennifer Riker spiller Dr. Helga Jace, en ondskabsfuld videnskabskvinde, der eksperimenterer med superheltekræfter. Jennifer Riker bringer en skånselsløs og farlig præstation som Dr. Jace i 15 episoder af serien.

Jahking Guillory spiller rollen som Brandon, en ung mand med mørk fortid og ukendte kræfter. Brandon er en vigtig karakter i sæson 3 af serien, og Jahking Guillory giver en følelsesladet og uforudsigelig præstation i 13 episoder.

Andre skuespillere, der bidrager til Black Lightning, inkluderer Katy M. OBrian som Major Sara Grey i 11 episoder og Skye P. Marshall som Kara Fowdy i 10 episoder.

Samlet set skaber det talentfulde cast af skuespillere en overbevisende og dybdegående tv-serie i Black Lightning. Med deres unikke præstationer giver de liv til karaktererne og gør serien uforglemmelig for seerne.

Overblik

Titel Black Lightning
Udgivelsesdato 16. januar 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 黑閃電
Optagelsessteder Atlanta, Georgia, USA
Produktionsselskaber Berlanti Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television

Resmué

Black Lightning handler om Jefferson Pierce, en tidligere skoleleder, der genoptager sin rolle som den oprindelige afroamerikanske elektriske superhelt. Han har valgt at lægge dragten og sin hemmelige identitet på hylden for flere år siden, men nu bliver han trukket tilbage i kampen som den eftersøgte selvtægtsmand og DC-legende: Black Lightning.

Jefferson Pierce er en mand, der kæmper med en hemmelighed. Som far til to døtre og rektor på en privatskole, der også fungerer som et tilflugtssted for unge mennesker i et New Orleans-kvarter plaget af bande-vold, er han en helt for sit samfund. For ni år siden var Pierce en helt af en anden slags. Med evnen til at beherske og kontrollere elektricitet brugte han sine kræfter til at holde sin hjembys gader sikre som den maskerede selvtægtsmand Black Lightning. Men efter for mange nætter i livsfare og med synet af de skader og tab, som hans alter ego påførte sin familie, lagde han sine superheltdage bag sig og blev en rektor og far. Han valgte at hjælpe sin by uden at bruge sine superkræfter og så sine døtre, Anissa og Jennifer, vokse op som stærke unge kvinder, selvom ægteskabet med deres mor, Lynn, led under det. Næsten et årti senere er Pierces kriminalbekæmpende dage langt bag ham…troede han. Men med kriminalitet og korruption, der breder sig som en steppebrand, og dem, han holder af, i skudlinjen for den farlige lokale bande The One Hundred, vender Black Lightning tilbage – for at redde ikke kun sin familie, men også sin kommunities sjæl.

Fejl i TV-serien Black Lightning – set med seernes øjne

TV-serien Black Lightning har fanget seernes opmærksomhed med sin spændende historie og actionfyldte scener. Men intet er perfekt, og seere har ikke været blege for at påpege nogle bemærkelsesværdige fejl i serien. Lad os dykke ned i disse fejl og se på dem med et humoristisk glimt i øjet.

Mitokondrier og deres mysterium

En af de mest iøjnefaldende fejl i serien ligger i de eksperimenter, der giver Black Lightning hans kræfter og derefter videregives til hans døtre. Det hævdes, at hans kræfter stammer fra ændringer i hans mitokondrier. Problemet er, at mitokondrier udelukkende arves fra moderen, så hvordan kunne han overføre dem til sine døtre? Måske er Black Lightning en slags genetisk vidunder, der kan omgå den naturlige arv – eller også har vi en rigtig solid fejl her!

En pause for en certificeret diplomat

I en anden fejl går det op for os, at Black Lightning faktisk har opnået en slags diplom, der er blevet anerkendt i Japan. Men problemet er, at vi ikke ved, hvilken officiel certificering han har modtaget. Er han blevet udnævnt til Japans officielle superhelt? Har de lavet en speciel jagttegn til ham? Vi er stadig i uvidenhed, og det er en fejl, der bør få os til at klø os i hovedet.

Frigør plads til mere indhold – siger vi

Til sidst vil vi gerne have mere indhold – flere episoder, flere historier og mere underholdning. Men det ser ud til, at serien har valgt en lidt kreativ metode til at skabe mere indhold. Vi er blevet efterladt med nogle store huller i historien – manglende episoder eller måske blot en glemsom redaktør? Det er en fejl, der får os til at spekulere på, hvad der egentlig foregår bag kameraet.

Så der har du det – nogle af de fejl, som seerne har fundet i TV-serien Black Lightning. Men selvom fejlene er bemærkelsesværdige, minder de os om, at selv superhelte har deres svagheder. Så lad os fortsætte med at nyde Black Lightning med et smil på læben – fejl og alt!

Andre populære titler: “Rick and Morty” The Ricklantis MixupGremlinsStation ElevenThe BossSchneemannThe Unbearable Weight of Massive TalentJujutsu Kaisen 0Becoming JaneGreys Anatomy3096 TageAriel PhenomenonLovefieldExtraordinaryThe Good LawyerMoonfallStripteaseMargin CallPerfectTrollsPara Sempre CinderelaTriple FrontierSLC Punk!The Fabelmans1923Dirty Dancing29T2 TrainspottingThe Maze RunnerThe Lincoln LawyerThe A-TeamRejseholdet: Jagten på en morderMarthaThe Underground RailroadShaneThe MentalistPaulAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaIch: Einfach unverbesserlich 4Pulp FictionThe Dark KnightSpider-Man: Across the Spider-VerseOglinzi maleficeBand of BrothersThe Con is OnThe Professor and the Madman2900 HappinessDriveInuyashaFuture ManScary Movie 2