kinokvinder.dk

Bling Empire (TV Series 2021–2022)

De medvirkende i TV-serien Bling Empire

Kevin Kreider

Kevin Kreider er en vigtig skikkelse i TV-serien Bling Empire. Han har medvirket i samtlige 26 episoder fra 2021 til 2022. Kreider er kendt som en amerikansk model og skuespiller. Han har viet sit liv til at bryde stereotyperne om asiatiske mænd i medieverdenen.

Christine Chiu

Christine Chiu er også en nøglefigur i Bling Empire. Hun har optrådt i alle 26 episoder fra 2021 til 2022. Chiu er gift med Gabriel Chiu og er aktiv i velgørende arbejde. Hun har desuden en stor passion for mode og dyre smykker.

Kelly Mi Li

Kelly Mi Li er en af de mest fremtrædende personligheder i serien, med sin medvirken i alle 26 episoder fra 2021 til 2022. Hun er en succesfuld businesskvinde og producent, og hendes medrejse som en stærk, uafhængig kvinde er en central del af serien.

Kim Lee

Kim Lee er en af de mest talentfulde DJer i verden og en vigtig person i Bling Empire. Hun optræder i 25 episoder fra 2021 til 2022. Kim har en passion for musik og et ønske om at bryde grænserne inden for underholdningsindustrien. Hun sigter på at skabe en ægte forandring.

Kane Lim

Kane Lim er en af de mest farverige og karakteristiske skikkelser i Bling Empire. Han medvirker i 24 episoder fra 2021 til 2022. Lim kommer fra en yderst velhavende familie i Singapore og elsker at vise sin glamourøse livsstil frem. Samtidig har han et hjerte af guld og støtter utallige velgørenhedsorganisationer.

Jamie Xie

Jamie Xie er en af seriens yngste deltagere, men alligevel en betydningsfuld skikkelse. Hun er med i 23 episoder fra 2021 til 2022. Xie har sine egne forretningsmæssige ambitioner og ønsker at gøre sig selvstændig i modens verden. Hun er datter af milliardæren Ken Xie.

Anna Shay

Anna Shay er en anerkendt skikkelse i Bling Empire. Hun medvirker i 22 episoder fra 2021 til 2022. Shay er kendt for sin utrolige formue og smag for luksus. Hendes personlighed er kompleks og fascinerende, og hun er en genert person, der holder af sit privateliv.

Gabriel Chiu

Gabriel Chiu, Christine Chiues mand, spiller en betydningsfuld rolle i Bling Empire. Han optræder i 18 episoder fra 2021 til 2022. Chiu er en succesfuld plastikkirurg og danner sammen med Christine et righoldigt par, der både er involveret i velgørenhed og high society-livsstilen.

Mimi Morris

Mimi Morris er også en karakter, der har skabt stort fokus omkring sig. Hun er en del af Bling Empire og optræder i 12 episoder fra 2021 til 2022. Morris er en modedesigner, der har sin egen virksomhed. Hun står fast på sin egenart og er kendt for sin flamboyante og stilfulde stil.

Guy Tang

Guy Tang er en berømt hårstylist og en kendt personlighed i mediebranchen. Han medvirker i 11 episoder fra 2021 til 2022 i Bling Empire. Tang er kendt for sit ekspertise og talent inden for hårfarvning og har arbejdet med mange kendisser.

Andrew Gray

Andrew Gray er Kelly Mi Lis kæreste og en vigtig del af Bling Empire. Han vises i 10 episoder fra 2021 til 2022. Gray er skuespiller og producer og har arbejdet i underholdningsindustrien i mange år. Han er også lidt af en romantiker, hvilket er en fremtrædende del af hans karakter i serien.

Cherie Chan

Cherie Chan er også en interessant personlighed i Bling Empire og optræder i 9 episoder fra 2021 til 2022. Chan er en dedikeret mor og ejer af en succesfuld virksomhed. Hun navigerer mellem forældrerollen og at leve det luksuriøse liv i Beverly Hills.

Leah Qin

Leah Qin er en mindre skikkelse i Bling Empire, der spiller en rolle i 7 episoder fra 2021 til 2022. Qin er kendt som en talentfuld kunstner og kommer fra en kinesisk familie med dybe rødder i kunstverdenen. Hun er fokuseret på at finde sit eget kreative spor i livet.

Gabriel Chiu III

Gabriel Chiu III er sønnen af Christine Chiu og Gabriel Chiu. Han er en del af Bling Empire og medvirker i 7 episoder fra 2021 til 2022. Han er en ung, elskelig dreng, der fremviser sin unikke personlighed og vokser op i luksusomgivelser.

Jessey Lee

Jessey Lee er en fascinerende skikkelse i Bling Empire, der optræder i 6 episoder fra 2021 til 2022. Lee er en modeentusiast og en professionel fotograf. Han er kendt for sin avant-garde stil og sin evne til at fange øjeblikke med sit kamera.

Almar Guevarra

Almar Guevarra er Guy Tangs ægtefælle og personlig træner. Han er en del af Bling Empire og medvirker i 6 episoder fra 2021 til 2022. Guevarra er lidenskabelig omkring fitness, og hans støtte til Guy Tang og deres partnerskab er en integreret del af serien.

Dorothy Wang

Dorothy Wang er en karakter i Bling Empire og vises i 6 episoder i 2022. Wang er kendt som en rigmandsdatter, men har formået at skabe sig en karriere inden for mode- og skønhedsbranchen. Hun har en unik stil og et stort hjerte.

Paul Rock

Paul Rock er en af de nyere personligheder i Bling Empire, der vises i 6 episoder i 2022. Rock er kendt som en talentfuld musiker og en foretrukken DJ i Hollywood. Han bringer sin livlige energi og passion for musik til serien.

I TV-serien Bling Empire er der en imponerende vifte af medvirkende, der hver især bidrager til en unik dynamik og spændende historier. Fra modeentusiaster til succesfulde forretningsfolk er hver karakter med til at skabe en fængslende fortælling om rigdom, ambitioner og det glamourøse liv i Hollywood.

Kilde: IMDb

Overblik

Titel Bling Empire
Udgivelsesdato 15. januar 2021 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber 3BMG
Jeff Jenkins Productions

Resmué

Bling Empire er en tv-serie, der følger en gruppe velhavende østasiatiske og østasiatisk-amerikanske personer i Los Angeles. Serien giver et indblik i deres overdådige livsstil, hvor de ikke holder sig tilbage med fantastiske fester, glamour og drama.

Fejl i TV-serien Bling Empire

TV-serien Bling Empire har taget seere med storm med sit glitz og glamour i det asiatisk-amerikanske jetset-miljø. Men selvom serien har masser af skinnende diamanter og fancy fester, har seerne alligevel opdaget nogle fejl, der får os til at grine højlydt. Lad os tage et kig på nogle af disse sjove fejl:

Fantasiland af skiftende frisurer

En af de bemærkelsesværdige fejl i Bling Empire er seriens magiske frisør-realitet. I en scene handler en person om at flirte med sin date med en imponerende frisure med lange bølgede lokker, men i det næste øjeblik ændrer vedkommende sig til en helt anden person med en kort pixie-klipning. Wow, den frisørs saks må have været mere magisk end vi troede!

Fantasi-kameraets tidsrejser

Et andet indlysende fejl er det magiske kamera, der kan rejse gennem tid og rum. I en scene er der et billede af en person med moderne smartphone, mens vedkommende i samme scene også har en gammeldags telefon fra 90erne. Hvis det er tilbage i 90erne, kan vi da lige snuppe ananas-rollerblade-trenden med!

Spøgelseskokke i køkkenet

Mens Bling Empire fejrer overdådige middage og lækre retter, ser det ud til, at seriens kokke er blevet flygtige spøgelser. I flere scener kan man se, at deltagerne står foran et forventet, velduftende måltid, men når kameraet vender tilbage, er al maden mystisk forsvundet som en illusion. Måske er det en usynlig banketterklæring eller en ny måde at holde sig slank på – nu kan vi alle spise luft og tabe os!

Skattejagten med manglende skat

Der er også en mislykket skattejagt i Bling Empire. Deltagerne leder efter en gammel skat, men indholdet er angiveligt blevet udskiftet med en bunke sokker. Så enten har nogen været meget beslutsom med sokkerne og gemt dem i en hemmelig skattekiste eller også er der sket en fejl i den mystiske redigering. Sokker er da også ægte guld, ikke?

Så selvom Bling Empire forsøger at imponere os med sin luksus og overdådighed, er det uundgåeligt, at fejl sniger sig ind. Men hey, vi elsker serien alligevel for dens underholdningsværdi, og disse sjove faux pas gør bare oplevelsen endnu mere munter. Måske er det netop disse fejl, der giver os mulighed for at drømme og lege med i dette magiske univers af glitter og glamour!

Andre populære titler: White ChicksHeld for RansomThe DropP.I.S. – Politiets indsatsstyrkeAct of ValorBeefThe RainAnd Just Like That…The Way, Way BackPeter Pan & WendyPaulWinnie the Pooh: Blood and HoneyThe Walking DeadStarship TroopersBatman NinjaHugoFear and Loathing in Las VegasThe MotherThe Dark Knight RisesYellowjacketsBenedictionZoolanderHouseRenfieldNaked AttractionIn the Heart of the SeaConversations with FriendsDouă lumiLa Femme NikitaJarheadPsychoGreaseRoad HouseEverything I Know About LoveCasino RoyaleAvatar: The Way of WateriCarlyHallo, det er jul!LovlegThe Art of Racing in the RainUn Hoț CinstitRubberFără zgomot 2Meet CuteThe Walking DeadScream 2Top GunWhite House DownJohn Wick: Chapter 3 – Parabellum