kinokvinder.dk

Bosch (TV Series 2014–2021)

De medvirkende i TV-serien Bosch

TV-serien Bosch er baseret på Michael Connellys succesfulde krimiromaner om den hårdkogte Los Angeles-politibetjent Harry Bosch. Serien har løbet over hele syv sæsoner fra 2014 til 2021 og har været en favorit blandt krimifans over hele verden. En stor del af seriens succes kan tilskrives det talentfulde cast, der har bragt Connellys karakterer til live på skærmen. Her er en oversigt over de vigtigste medvirkende i TV-serien Bosch:

Titus Welliver som Harry Bosch

Titus Welliver spiller den hårde og kompromisløse politibetjent Harry Bosch, der ikke er bange for at gå imod systemet for at opnå retfærdighed. Welliver har formået at indfange Bogchs kompleksitet og dybde og har gjort karakteren til en af de mest ikoniske figurer inden for krimigenren.

Jamie Hector som Jerry Edgar

Jamie Hector portrætterer Jerry Edgar, Boschs trofaste partner og kollega. Edgar er en erfaren betjent, der spiller en vigtig rolle i opklaringen af de forskellige kriminalsager. Hectors skuespil har gjort det let for seerne at identificere sig med Edgars karakter og forstå kompleksiteten i hans forhold til Bosch.

Amy Aquino som Lt. Grace Billets

Amy Aquino spiller den stærke og kompetente leder af Boschs efterforskningsenhed, Lt. Grace Billets. Aquino formår at portrættere Billets som en kvinde, der er ligeværdig med sine mandlige kolleger og ikke lader sig intimidere af dem. Hendes karakterudvikling gennem seriens løb er imponerende og viser Aquinos dygtighed som skuespiller.

Lance Reddick som Irvin Irving

Lance Reddick spiller Irvin Irving, en topembedsmand i LAPD. Irving er ofte en antagonist for Bosch, da han forsøger at dække over politiets fejl og korruption. Reddicks præstation som Irving er imponerende og giver seerne et forståeligt indblik i karakterens motiver og dilemmaer.

Madison Lintz som Maddie Bosch

Madison Lintz spiller Boschs datter, Maddie Bosch. Hendes karakter udvikler sig fra at være en teenager i løbet af serien og bliver mere involveret i sin fars arbejde som politibetjent. Lintz har formået at levere en overbevisende præstation og skabe en stærk forbindelse mellem Maddie og seerne.

Troy Evans som Detective Johnson

Troy Evans spiller Detective Johnson, en erfaren betjent i LAPD. Johnson fungerer som en støttefigur for Bosch og Edgar og tilføjer en komisk dimension til serien med sin tørre humor og sarkastiske kommentarer.

DaJuan Johnson som Rondell Pierce

DaJuan Johnson portrætterer Rondell Pierce, en tidligere kriminel, der er blevet en del af Boschs team som kildemateriale. Johnsons skuespil giver Pierce dybde og gør det muligt for seerne at se hans udvikling fra en fortid præget af kriminalitet til en person, der ønsker at forbedre sit liv.

Gregory Scott Cummins som Detective Moore

Gregory Scott Cummins spiller Detective Moore, en dedikeret betjent og medlem af Boschs team. Cummins præstation som Moore er imponerende, da han formår at skabe en karakter, der er både hård og følsom på samme tid.

Scott Klace som Sgt. John Mankiewicz

Scott Klace spiller Sgt. John Mankiewicz, en veteran i LAPD. Mankiewicz er en understøttende karakter i serien, der tilføjer troværdighed og realisme til historien. Klace formår at formidle karakterens erfaring og autoritet på en overbevisende måde.

Mimi Rogers som Honey Chandler

Mimi Rogers spiller Honey Chandler, en fremtrædende advokat og en potentiel rival for Bosch. Rogers præstation som Chandler tilføjer en spændende dynamik til serien, da hun spiller en indflydelsesrig og kompliceret karakter.

Paul Calderon som Jimmy Robertson

Paul Calderon portrætterer Jimmy Robertson, en berygtet kriminel med forbindelser til underverdenen. Calderon formår at gøre Robertsons karakter både frygtindgydende og fascinerende på samme tid.

Deji LaRay som Officer Julius Edgewood

Deji LaRay spiller Officer Julius Edgewood, en lovende ung betjent i LAPD. LaRays skuespil giver Edgewood sympati og gør det let for seerne at følge hans personlige og professionelle rejse.

Linda Park som Jun Park

Linda Park spiller Jun Park, en betjent i LAPD og en støtte for Bosch og hans team. Park tilføjer en feministisk perspektiv til serien, da hun viser, at kvinder kan være lige så dygtige som mænd i politiarbejde.

Jacqueline Obradors som Christina Vega

Jacqueline Obradors portrætterer Christina Vega, en politibetjent, der arbejder tæt sammen med Bosch og Edgar. Obradors skuespil giver Vega styrke og gør hende til en mindeværdig karakter.

Sarah Clarke som Eleanor Wish

Sarah Clarke spiller Eleanor Wish, Boschs eks-kone. Clarke formår at skabe en kompleks og troværdig karakter, der har en indflydelse på Boschs personlige og professionelle liv.

Daya Vaidya som Jen Kowski

Daya Vaidya portrætterer Jen Kowski, en politibetjent og en del af Boschs team. Vaidyas præstation giver Kowski et stærkt og engagerende nærvær i serien.

John Eddins som Wash

John Eddins spiller karakteren Wash, en betjent i LAPD. Eddins skuespil giver Wash troværdighed og gør ham til en vigtig del af seriens ensemble.

Steven Culp som Richard OShea

Steven Culp spiller Richard OShea, en politichef, der arbejder sammen med Bosch på nogle af hans sager. Culp formår at gøre OShea til en kompleks og interessant karakter, der bringer spænding til historien.

TV-serien Bosch er en fantastisk krimiserie, der kombinerer spænding, mysterier og karakterudvikling. Hver skuespiller i serien bidrager med deres talent og gør karaktererne levende og mindeværdige. Gennem deres præstationer formår de at formidle historiens dybde og kompleksitet og skabe en autentisk oplevelse for seerne.

Overblik

Titel Bosch
Udgivelsesdato 14. december 2016 (Nederlandene)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Детектив Босх
Optagelsessteder 1870 Blue Heights Dr, Los Angeles, Californien, USA (Boschs lejlighed)
Produktionsselskaber Hieronymus PicturesFabrik EntertainmentAmazon Studios

Resmué

TV-serien Bosch handler om den hårdtarbejdende og dedikerede drabsdetektiv Harry Bosch, der arbejder for LAPD (Los Angeles Police Department). Bosch er kendt for at være en stædig efterforsker, der vil gøre alt for at opklare de mord, der havner på hans skrivebord. Han er ikke bange for at gå imod strømmen og følge sine egne spor, selvom det ofte fører til problemer med hans overordnede.

I serien følger vi Bosch, mens han forsøger at løse mordet på en 13-årig dreng. Samtidig er han også indblandet i en retssag, hvor han anklages for at have dræbt en seriemorder. Hverken politisagen eller retssagen er lette for Bosch, men han giver aldrig op og bruger sin evne til at finde de mindste spor og samle beviser for at fælde gerningsmanden.

Bosch er en kriminalserie, der efterlader seeren spændt og i tvivl om, hvorvidt Bosch vil klare sig ud af sin situation. Serien er baseret på Michael Connellys bestseller-bøger om drabsdetektiven Harry Bosch, og den formår at kombinere spænding, efterforskning og karakterudvikling på en unik måde.

Med sit realistiske billede af politiarbejde og sin evne til at skabe autentiske og komplekse karakterer, er Bosch en tv-serie, der appellerer til både krimi- og dramaelskere. Serien er velspillet, med en fantastisk skuespillerpræstation fra Titus Welliver i rollen som Harry Bosch.

Bosch har fået meget ros for sin skildring af politiarbejde og dens tro mod de originale bøger. Den er en must-see for alle, der er fans af krimigenren og som elsker spænding, mysterier og karakterdrevne historier.

Fejl i TV-serien Bosch: Når virkeligheden ikke helt passer

Velkommen til en artikel, hvor vi dykker ned i de skønne fejl og skæve påhits, som seerne har bemærket i den populære TV-serie Bosch. Selvom vi elsker serien, så er der altså visse øjeblikke, hvor vores indre perfektionist stikker hovedet frem og må tage et godt grin. Kom med, når vi udforsker nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl!

Faktuelle fejl kommer i mange farver

Først og fremmest er der en fejl, som nogle af os måske ikke ville bemærke ved første øjekast, men som visse indsigtsfulde seere har fået øje på. Når det kommer til nødlys på Californiens beredskabskøretøjer, skal de alle have et stædigts brændende, solidt rødt lys foran. LAPD bruger ét LED-lyspod i deres taglygtebøjle til dette formål. Desværre har politibilerne i serien ikke sådan et lys. Til gengæld er der styr på lyset i de civile biler – de har den korrekte kombination af et rødt stædigts brændende lys og et blåt, der blinker.

Udover lyset har vi også bemærket nogle alvorlige fejl inden for håndtering af skydevåben. Serien fokuserer trods alt på politi, der anses for at være tidligere militært personale, og alligevel begår de nogle alvorlige fejl. For eksempel har vi i afsnit 3/3 et øjeblik, hvor lederen af SOG-teamet gentagne gange peger løbet på en holdkammerat efter ørken-snigskytteriffeltræningen. Han placerer også sin hånd foran løbet, efter han har ladet p226. Hovedrolleindehaveren begår kun få fejl, men de andre skuespillere laver mange basale våbenfejl. Hvad siger I til den militære præcision?

Geografiske fejl på under 30 minutter

En af de mest genkendelige fejl er den enorme tidsforskel, som karaktererne ser ud til at have. Det er altid sjovt at høre, når Bosch og de andre betjente siger sætningen Mødes om 30 minutter. Men vent – kan man virkelig nå fra Hollywood til Santa Monica på kun 30 minutter? Ja, det ville være fantastisk, hvis det var sandt. Desværre er Los Angeles kendt for sine berømte trafikpropper. Så medmindre de har adgang til et superheltekøretøj med teleporteringsfunktion, må vi nok konstatere, at denne fejl er et lille bitte strøg af fiktion i vores alt for virkelige virkelighed.

Så der har du det! Nogle af de mest underholdende og sjove fejl, vi har fået øje på i den elskede TV-serie Bosch. Fejl er en del af enhver produktion, og det er altid sjovt at finde dem. Lad os bare håbe, at det fortsætter med at være sjovt og underholdende i de kommende sæsoner af serien!

Har du bemærket andre fejl i Bosch? Lad os endelig vide det i kommentarfeltet nedenfor!

Andre populære titler: The BlacklistSullyRunaway BrideThe GiftMurder MysteryInto the BadlandsLast Tango in ParisSingle-HandedWho Is America?ItWarrior NunBlack AdamSuzumiya Haruhi no yûutsuPerfekte stederThe Danish GirlBlack SwanGirlThe Amityville HorrorNarvik: Hitlers First Defeat“Tinkas Weihnachtsabenteuer” StormFreedom WritersBlack ChristmasItThe Kings Man: O InícioHotel TransilvaniaHer er dit livAbbott ElementaryMatchstick MenLadrões de EliteDont Look UpHagane no renkinjutsushiThe Girl from PlainvilleLone SurvivorThe Sinner10Die KaiserinKrummernes JulEvil Dead RiseFood ClubVenenoThe 100Verborgene SchönheitDino-RidersDuneTop GunAhsokaMenendez: Blood BrothersAlletiders jul