kinokvinder.dk

Breeders (TV Series 2020–2023)

De medvirkende i TV-serien Breeders

TV-serien Breeders er en komedie-dramaserie, der havde premiere i 2020. Den følger livet og udfordringerne for ægteparret Paul og Ally, der forsøger at jonglere både deres karriere og forældrerollen. Serien er kendt for sin ærlige og humoristiske portrættering af det moderne familieliv.

Martin Freeman som Paul

Martin Freeman spiller hovedrollen som Paul i Breeders. Han er en dygtig britisk skuespiller, der er kendt for sin medvirken i flere populære film og TV-serier, herunder The Hobbit-trilogien og Sherlock. I Breeders giver han liv til karakteren Paul, der står over for de mange udfordringer ved at være en engageret far og ægtefælle.

Daisy Haggard som Ally

Daisy Haggard spiller rollen som Ally i Breeders. Hun er en talentfuld britisk skuespiller og manuskriptforfatter. Haggard har tidligere medvirket i populære serier som Episodes og Black Mirror. I Breeders spiller hun karakteren Ally, der sammen med sin mand Paul navigerer gennem forældreskabet og forsøger at finde balance mellem arbejde og familieliv.

Alun Armstrong som Jim

Alun Armstrong spiller rollen som Jim i Breeders. Han er en anerkendt britisk skuespiller, der har optrådt både på scenen og på skærmen. Armstrong har tidligere medvirket i film som Braveheart og serier som New Tricks. I Breeders portrætterer han karakteren Jim, der er Pauls far og har en interessant dynamik med resten af familien.

Joanna Bacon som Jackie

Joanna Bacon spiller rollen som Jackie i Breeders. Hun er en talentfuld britisk skuespiller, der har været aktiv både på teatret og i filmverdenen. I Breeders spiller hun karakteren Jackie, der er Pauls mor. Hendes tilstedeværelse i serien tilføjer en ekstra lag dybde til familiens dynamik.

Patrick Baladi som Darren

Patrick Baladi spiller rollen som Darren i Breeders. Han er en dygtig britisk skuespiller, der har medvirket i flere populære britiske serier som The Office og Marcella. I Breeders spiller han karakteren Darren, der er en nær ven til Paul. Deres venskab skaber komiske og hjertevarme øjeblikke gennem serien.

Stella Gonet som Leah

Stella Gonet spiller rollen som Leah i Breeders. Hun er en erfaren britisk skuespiller, der har optrådt både på scenen og i TV-serier. I Breeders giver hun liv til karakteren Leah, der udgør en vigtig del af Paul og Allys støttenetværk.

Andre medvirkende

Udover de ovennævnte skuespillere inkluderer Breeders også et kvalitetsensemble, herunder Alex Eastwood som Luke, Eve Prenelle som Ava, Jayda Eyles som Ava, George Wakeman som Luke, Tim Steed som Carl, Oscar Kennedy som Luke, Zoë Athena som Ava, Aliyah Sesay som Grace, Deepica Stephen som Maya, Hugh Quarshie som Alex, Jessie Williams som Holly og Andi Osho som Susie. Alle disse talenter bidrager til seriens autentiske og medrivende portrættering af familielivets glæder og udfordringer.

Breeders er et beundringsværdigt eksempel på en TV-serie, der formår at tackle både komedie og drama med dybde og indsigt. Seriens medvirkende skuespillere bringer deres karakterer til live med engagerede præstationer, der fanger publikums hjerte og sind. Gennem deres talent og dedikation hjælper de med at skabe en serie, der både er underholdende og tankevækkende.

Overblik

Titel Breeders
Udgivelsesdato 2. marts 2020 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien og USA
Produktionsselskaber Avalon Television, British Broadcasting Corporation (BBC), Sky

Resmué

Breeders er en humoristisk TV-serie, der kaster et blik på de udfordringer og prøvelser, der følger med forældreskabet. Serien udforsker på ærlig og sjov vis de mange dilemmaer og frustrationer, som forældre står overfor i deres daglige liv.

Hovedpersonerne i Breeders er Paul og Ally, et almindeligt par, der forsøger at jonglere deres karriere, forholdet til hinanden og rollen som forældre til deres to børn. Serien viser både de skønne og kaotiske øjeblikke, der opstår i det moderne forældreskab.

Paul og Ally oplever udfordringer i form af søvnløse nætter, konstante bekymringer om deres børns ve og vel samt evindelige kampe om opdragelsen. Breeders skildrer på humoristisk vis, hvordan forældre nogle gange er nødt til at jonglere mellem deres egne behov og ønsket om at være de bedste forældre muligt.

Serien trækker på virkelige forældres erfaringer og komiske situationer for at illustrere, hvor tæt kærlighed og irritation kan være i forældreskabet. Breeders viser, at det at være forælder ikke altid er nemt, men at der også er masser af latter og kærlighed imellem.

Fem sjove fejl i TV-serien Breeders

1. Den forsvindende kaffe

I TV-serien Breeders er hovedpersonerne ofte set med en kop dampende varm kaffe i hånden. Men der er noget mystisk ved denne kaffe, for den forsvinder magisk i næste scene! Enten er hovedpersonerne exceptionelt gode til at drikke kaffe på rekordtid, eller også er der en kaffetyv på spil, der sniger sig ind og stjæler deres drikkevarer. Måske skulle seriens skabere overveje at brygge en ny kande til næste scene?

2. Byens hurtigste postbud

Har du nogensinde set et postbud, der leverer breve og pakker i en lynende fart? Det er præcis, hvad seerne oplever i Breeders! Postbuddet i serien har tilsyneladende et superkræft-alarm-knappen-i-lommen-costume gemt væk et sted, for han når altid sit bestemmelsessted på rekordtid. Måske skulle postvæsenet overveje at ansætte flere af den slags hurtige superpostbude – det ville virkelig fremskynde leveringen af vores brevforsendelser!

3. Stadig nat midt om dagen

Vi har alle oplevet det: titlen på en TV-serie indikerer, at det foregår om natten, men når vi ser selve episoden, ser det ud til at være midt om dagen! Dette er tilfældet i Breeders. Enten er der en magisk tidsændring, der sker i seriens univers, eller også har produktionsteamet glemt at indstille lyset korrekt. Det er en skam – vi kan ikke se alle de fantastiske stjernehimle, som seriens natlige tema indikerer!

4. Den usynlige dør

I Breeders er familien ofte set med gæster, der kommer og går. Men har du nogensinde bemærket, at døren altid er åben, når gæsterne ankommer? Og når de går, er døren pludselig blevet usynlig! Det er enten magi eller en meget kreativ måde at slippe for at skulle åbne og lukke døren igen og igen. Måske skulle familien overveje at investere i en automatisk dørlukker – det ville være en reel tidsbesparende løsning!

5. Elendige skuespiloplevelser

Måske er det bare en del af seriens charme, men seerne har bemærket nogle ekstremt overbevisende skuespilpræstationer i Breeders – de er så dårlige, at de får skuespil til at virke som et fremmedord! Det er som om, skuespillerne er blevet erstattet af amatører, der aldrig har stået foran et kamera før. Måske er det bare en del af seriens komiske stil, men det gør det bestemt ikke lettere at forestille os, at vi er en del af seriens univers!

Selvom Breeders har nogle sjove fejl, er det stadig en underholdende TV-serie, der formår at få os til at grine. Så næste gang du ser en kop kaffe forsvinde, eller et postbud, der flyver afsted, så husk at lade dig rive med og nyd de uforglemmelige øjeblikke, som disse fejl kan skabe!

Andre populære titler: Monsters and MenThe War BelowThe Social NetworkSmagen af sultA Quiet PlaceThe Good NurseDen rige enkeAllt som blir kvarBonesRåzoneUnhingedM3GANThe MotherAssassins CreedFleabagThe Summer I Turned PrettyAngel EyesVikingsThe Thin Red LineThe Big LebowskiMiss Scarlet & the DukeOld BoyBlack CrabBuffy – Im Bann der DämonenThor: Love and ThunderJul på KronborgPrisonersAnother SelfPredatorDuff: Hast du keine, bist du eine“Enten eller – Du bestemmer” HemmelighedenThe WhaleWhatever Works – Liebe sich wer kannGirlTransformersThe FinalMare of EasttownVenomThe ApartmentHouseCharles tanteThe Autopsy of Jane Doe2012DriveWedding CrashersThe Summer I Turned PrettyRunaway BridePhantom ThreadHow I Met Your FatherGuardians of the Galaxy Vol. 3