kinokvinder.dk

Brickleberry (TV Series 2012–2015)


Overblik

Titel Brickleberry
Udgivelsesdato 25. september 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Officielle Facebook-side
Sprog Engelsk
Også kendt som Бріклбері
Produktionsselskaber Comedy Central, DAMN! Show Productions, Fox 21

Resmué

Brickleberry er en animeret TV-serie, der handler om en gruppe skovranger, som er kendt for aldrig at gøre noget godt. De står over for nedlukningen af deres nationalpark, da en ny ranger ankommer for at hjælpe med at transformere dem og redde parken.

Fejl i TV-serien Brickleberry – Hold på hat og briller!

Brickleberry er en TV-serie, der har formået at fange seernes opmærksomhed med sin skøre humor og absurde karakterer. Men selv i den skæveste af komedier kan der snege sig fejl ind, og seerne har ikke været sene til at opdage dem. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl i Brickleberry – dem der får dig til at klø dig i hovedet og grine højt på samme tid.

1. Forvandlingskabalen: Hvem er du, egentlig?

Et konstant problem i Brickleberry er karakterernes manglende evne til at være konsekvente i deres udseende. Det ene øjeblik har de langt hår, og det næste har de pludselig klippet det kort – kun for at have det langt igen i næste scene. Hvor frisørerne i dette skovområde finder tid til så mange hårklipninger, er et mysterium, der mangler en forklaring.

2. Der er noget, der ikke stemmer … bogstaveligt talt

En af de mere sjove fejl i Brickleberry opstår, når en karakter pludselig skifter sin stemme i løbet af en enkelt scene. Det er som at høre en gammel plade, der hakker, eller som om skuespilleren lige har haft en dårlig overgang fra en forkølelse. Vi ved, at det blot er en fejl, men det gør det ikke mindre underholdende – eller forvirrende.

3. Verdens hurtigste kamæleon

Nu ved vi alle, at kamæleoner er kendt for deres evne til at skifte farve og tilpasse sig deres omgivelser. Men en kamæleon, der kan skifte farve hurtigere end et øjenkast, er måske lige i overkanten. Brickleberry har formået at skabe en kamæleon, der kan gå fra grøn til rød til lilla på et enkelt pust. Hvem vidste, at kamæleoner også havde superhelt-evner?

4. Hvem spiser på en rutsjebane?

I en skør forveksling i Brickleberry finder vi ud af, at rutsjebaner også fungerer som spisesteder. Ja, du læste rigtigt – karaktererne sidder og nyder deres frokost, mens de susende ned ad en rutsjebane. Det er nok ikke det mest bekvemme sted at indtage et måltid, men hvem er vi til at dømme? Måske er de bare visionære i Brickleberry.

5. Pludselig teleportation

Et konstant tema i Brickleberry er karakterernes evne til pludselig at dukke op og forsvinde igen på de mest umulige steder. Det kan være, at de står foran dig i et øjeblik, og så blinker du, og pludselig står de bag dig. Det er som om, de har udviklet teleportationsevner uden at fortælle os om det. Måske er det den skjulte superkraft i denne komiske verden.

Så næste gang du følger med i Brickleberry og opdager en af disse fejl, så lad dig ikke skræmme. Tag det med et smil og nyd den skøre verden, hvor alt kan ske – selv det mest uhåndgribelige. Brickleberry er ikke bange for at træde uden for rammerne, og det er en del af dens charme. Så hold på hat og briller – du ved aldrig, hvad der venter dig rundt om hjørnet!

Andre populære titler: The Nice GuysThe Old GuardThe PrestigeFrit faldPlus OneRivieraFather of FourStuck in the MiddleMens vi presser citronenDestination WeddingBunicaOuter BanksGirl, InterruptedYear OneHouse of the DragonChildren Who Chase Lost VoicesDie WutprobeNocturnal AnimalsAd AstraMig og min morMechanic: ResurrectionSicario: Day of the SoldadoThe Twilight ZoneSpider-Man: Een nieuw universumThe Ice RoadMulheres do Século XXPoseWhat Happened to MondayMinions: The Rise of GruI Think You Should Leave with Tim RobinsonPerfectKing KongNunca Chove em FiladélfiaThe MarksmanTerrifier 2Evadare din AlcatrazKodachromeCloverfieldJust Go with ItSteins;GateBarryBig TitsThe ExpendablesHavenCasperThe River WildAfter HoursFuriozaBoratPathaan