kinokvinder.dk

Brothers & Sisters (TV Series 2006–2011)

TV-serien Brothers: En dybdegående kig på de medvirkende

Brothers er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2006 til 2011. Serien handler om den komplicerede, men dybt forbundne Walker-familie, der håndterer både personlige og professionelle udfordringer. Med en stærk ensemblebesætning, der har leveret imponerende præstationer, har Brothers formået at fastholde seernes opmærksomhed gennem hele sin udsendelsestid.

Dave Annable som Justin Walker

En af hovedpersonerne i Brothers er Dave Annable, der portrætterer karakteren Justin Walker. Justin er den yngre bror i familien og kæmper med traumer fra sin militære tjeneste i Afghanistan. Annables præstation som Justin er imponerende, da han formår at give karakteren en autentisk følelse af sårbarhed og styrke.

Calista Flockhart som Kitty McCallister

En anden central skuespiller i serien er Calista Flockhart, der spiller rollen som Kitty McCallister. Kitty er den ambitiøse og præstationsorienterede søster i Walker-familien. Flockharts portrættering af Kitty er både overbevisende og dybtfølt, da hun formår at balancere karakterens professionelle succes med hendes personlige relationer.

Rachel Griffiths som Sarah Walker

Rachel Griffiths spiller den komplicerede karakter Sarah Walker i Brothers. Sarah er søsteren til Annables karakter Justin og er kendt for sin beslutsomhed og tapperhed. Griffiths præstation som Sarah er stærk og engagerende, da hun formår at bringe karakterens komplekse følelser og interne kampe til live på skærmen.

Ron Rifkin som Saul Holden

En af de erfarne skuespillere i Brothers er Ron Rifkin, der spiller rollen som Saul Holden. Rifkin giver Saul en dybde og nuance, der gør karakteren både troværdig og mindeværdig. Saul er Kittys og Saras onkel og spiller en vigtig rolle i familiens dynamik.

Patricia Wettig som Holly Harper

Patricia Wettig portrætterer Holly Harper, en karakter med mange lag og hemmeligheder i Brothers. Holly er mor til to af Walker-søskende og spiller en afgørende rolle i familiens dramaer. Wettig formår at give Holly en kompleksitet, der gør hende til en af seriens mest fascinerende karakterer.

Sally Field som Nora Walker

Sally Field spiller Nora Walker, familiens matriark, der har en legendarisk styrke og beskyttende karakter. Fields præstation som Nora er medrivende og hjerteskærende, da hun formår at formidle karakterens kærlighed og sårbarheder med stor ægthed.

Matthew Rhys som Kevin Walker

Matthew Rhys portrætterer Kevin Walker, en af familiens sønner, der håndterer sin homoseksualitet og familiens forventninger. Rhys’ præstation som Kevin er dybt rørende og troværdig, da han formår at give karakteren en autentisk og nuanceret stemme.

Balthazar Getty som Tommy Walker

Balthazar Getty spiller rollen som Tommy Walker, en karakter med mange personlige og familiemæssige udfordringer. Getty giver Tommy en kompleksitet, der gør det let for seerne at føle med karakteren og investere i hans rejse.

Kerris Dorsey som Paige Whedon

Kerris Dorsey portrætterer Paige Whedon, en af Walkers niecer i serien. Dorsey formår at bringe Paige til live på skærmen med både charme og dybde, hvilket gør hendes karakter til en vigtig del af seriens dynamik.

Brothers inkluderer også en række andre talentfulde skuespillere, herunder Luke Macfarlane som Scotty Wandell, Maxwell Perry Cotton som Cooper Whedon, Rob Lowe som Robert McCallister, Emily VanCamp som Rebecca Harper og mange andre, der bidrager til seriens succes.

Med en stærk og talentfuld ensemblebesætning formår skuespillerne i Brothers at give liv til deres karakterer og bringe seerne ind i Walker-familiens dramaer og oplevelser. Deres dybdegående præstationer har gjort serien til en af de mest populære og elskede TV-serier fra 2000erne.

Overblik

Titel Brothers
Udgivelsesdato 24. september 2006 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Brothers and Sisters
Optagelsessteder 1640 Lombardy Road, Pasadena, Californien, USA (Walkers hus)
Produktionsselskaber AfterPortsmouth Productions, Berlanti Television, Touchstone Television

Resmué

Brothers er en tv-serie, der handler om de voksnes søskendes drama. Serien tager os med ind i en familie, hvor forholdet mellem søskende spiller en central rolle i historien.

Hovedfokus i Brothers ligger på de voksne søskende og de udfordringer, de står overfor i deres liv. Vi følger deres individuelle rejser og de forskellige veje, de går på.

Serien fokuserer også på de forskellige relationer mellem søskende og hvordan fortidens begivenheder har påvirket deres forhold til hinanden. Båndet mellem søskende udforskes og udfordres, og vi får indblik i de dybe forbindelser og konflikter mellem karaktererne.

Gennem seriens episoder udfolder sig forskellige temaer som kærlighed, jalousi, rivalisering og hemmeligheder. Vi får også et indblik i karakterernes personlige kampe og deres søgen efter identitet og mening i deres liv.

Brothers er en emotionel og spændende tv-serie, der formår at skabe dybe karakterer og en medrivende historie. Serien dykker ned i kompleksiteten af familiesammenhænge og giver os et blik ind i de voksnes søskendes verden.

Forskellige fejl i TV-serien Brothers, der får seerne til at grine

I den populære TV-serie Brothers har en række opmærksomme seere opdaget nogle ret morsomme fejl, der får os til at spørge os selv: Hvad skete der lige dér? Lad os dykke ned i disse fejl, der virkelig skiller sig ud fra handlingen.

Fejl 1: Blodtypesammenblandingen

I den sidste sæson er der en historie om Sarahs biologiske far og blodtyper. Både William Walker og Nick Brody har blodtype B, og det blev afsløret i en tidligere sæson, at Nora har blodtype O. Hér kommer det underlige – Sarahs blodtype siges at være AB, men dette er umuligt!

Vi har lige her vores egen lille biologitime: For at et barn kan have blodtype AB, skal der være en kombination af A og B. Enten er den ene forælder A og den anden B, eller også er den ene forælder AB, og den anden har en hvilken som helst anden blodtype. Hvis Nora har O og begge fædre har B, så må Sarah enten have blodtype O eller B. Sådan er det bare, noget med gener og sådan.

Opfordring til seere: Bidrag med flere fejl!

Vi elsker det, når vi opdager fejl i vores yndlingsserier! Så hvis du har spottet flere morsomme brølere i Brothers eller andre serier, så del dem endelig med os! Vi kan ikke få nok af disse sjove fejl, der får os til at grine og undre os over, hvad der sker bag kameraerne.

Artiklen er skrevet med et glimt i øjet og skal underholde vores læsere, så de kan læne sig tilbage, slå sig løs og more sig over disse skæve øjeblikke i Brothers.

Andre populære titler: Jesus vender tilbageAbsolutely AnythingPitch PerfectLovewreckedJoe BellDinUgly BettyWonder WomanBalloonForrest GumpThe Coldest GameDas größte Spiel seines LebensThe Little MermaidDora the ExplorerJackass Presents: Bad GrandpaThe Thin Red LineVeraWhite CollarSummer of SoulTitaneAmerican SiegeMILF ManorSolaceLittle WomenKrønikenCaptain FantasticPowerThe Pillars of the EarthFast & Furious 7The VaultCentral IntelligenceSynecdoche, New YorkShallow HalHow to Lose a Guy in 10 Days“Låst inde for livet” Del 2The WinchestersThe InvitationOutlanderFar til fire i byenBeautiful DisasterLionStep Up RevolutionThe Great GatsbyThe In BetweenOuter BanksRumble Fish3%Bless This MessDogtoothSea of Love